2009 Nisan Kuzuları Bunlar En Tazesinden:)

delirmek üzere olan birde ben varım 41. haftadayız
ama yok hala birde aksiliklerin arkası kesilmiyor doktorum yarın şehir dışına çıkacakmış pazara kadarda dönmezmiş ya bu gügün sezeryana alalım yada başka doktor yaptırsın doğumu diyo delirmek üzereyim ağlamaktan gözlerim şişti.

selam şirvancım benim kızımın adı ESLEM canım bir ara düzeltirsen sevinirim .....Rabbim herkesin cocugunu analı babalı buyutsun inşallahh aminnn...

Selam kızlar bende 21 nisanda epidural sezeryen oldum.Oğlumun adı Hüseyin Efe - 3300gr - 50 cm 38+3 hafta benide listeye ekleyin lütfen.Doğumunu bekleyen arkadaşlar umarım sağlıklı bir şekilde bebeklerinize kavuşursunuz.

Son düzenleme:
benim bebişte 21 nisanda epidural sezeryanla doğdu şirvana mesaj atmıştım ama iletildi raporu gelmedi tekrar yazıyım buraya
3600 gr 51 cm 38+ 4 epidural sezeryan kızımınızın adıda begüm

Son düzenleme:
kızlar bende dogurdum benıde lısteye ekleyın tam 40. hafta 3570 gr normal dogum ogluşumm EREN herkese kolay dogumlar. allAH bı avazda kurtarsın

Beni de ekler misiniz? 15 Nisan da epidural anesteziyle sezeryan oldum. Oğlumun adı Tunahan. 3800 kg. 52 cm. Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah...

KIZLAR GEDAYIDA EKLEDİM LİSTEYE -- BUGÜN OLMASA YARIN DOĞURUR DİYE DÜŞÜNDÜM.....

şirvancım harikasın valla...... tam da tutturmuşun... o gece doğdu benim kız da..... hemen tam bilgilerini yazayım.....
40+3 gün, epdural normal,3220gr 50cm, pınar sude :)

KIZLAR GEDAYIDA EKLEDİM LİSTEYE -- BUGÜN OLMASA YARIN DOĞURUR DİYE DÜŞÜNDÜM.....

kiz sirvan seni kim eklesin listeye bu arada listeye bakiyorumda sadece 12 normal vargerisi sezeryan vay beeeeeeeeeeeee
bide tanimadik isimlerde dogumdan sonra ortaya ciktilar sohbetede bekleriz sadece listede gorunmekle olmaz zannimca

sen niyetini bozmada cevap veren olur neyse hos geldin bacim bende ole cok sik giremiyorum ama elimden geldigince sicak tutmaya calisiyorum baglarimi burasi ile
ozellikle nisan anneleri burada varya oradan daha cok ve sik cevap alirsin TEKRAR HOS GELDIN ARAMIZA

ŞıRVAN kullanıcısından alıntı

benide ekleyin arkadaşlar

6 nisan 39. hafta, E. SEZERYAN, 3850gr, 50 CM, ÇAĞAN TUNA, ERKEK

canım ben hep takip ediyordum arada bir de yazıyordum ama kimse cevap vermeyince vazgeçtim. Kızlar bu arada bi sorunum var benim bebeğim 9 günlük oldu hala sarılığı atlatmaya çalışıyoruz.Bu arada sürekli emziriyorum fakat çocuk alışkanlık haline getirdi göğsümde uyuyor yerine koyduğum zaman avazı çıktığı kadar bağırıyor emzik veriyorum katiyen almıyor ağzına , sürekli kucağımda ağzında göğsüm emiyor tabii yorulduğu zaman uyuyor ne yapıcam bilemedim yardım edin.Yani uyutmak için göğsümde gezdiriyorum tabii süt birikmiyor acıktığı içinde uyumuyor bazen .

Bu arada şirvan ne zaman dönecek aramıza ?

cnm yalancı memeye alıştır yani emzik onu bir süre oyalar
şirvan aramıza çoktan döndü

bizimkide memeyi emzik olarak kullanıo bende doyunca alıyorum memeden yoksa saatlerce yapışık kalabilir. bu gece hiç uyutmadı yaaaaaa

canım daha 9günde geçmemesi normal bence sen iyi besle karnı tok olsun yavaş yavaş düşer değerleri,memede uyuyunca uyandır iyice alışmasın bana dr öyle söylemişti,burnuna dokun ayağına dokun çok derin uyuyunca altını aç uyanır,ama uyandır memede uyuyorsa çok fazla beslenemiyebilir olmadı emzirdikten sonra sütünü sağıp verki iyi beslensin kaşıkla vermen daha iyi olur biberona alışmaz,doğrusu ben sarılık olduğu dönem biberonla verdim kaşıkla bayağı zor oluyor,inşallah en kısa zamanda bebişinin sarılığı geçer

Son düzenleme:

arkadasim eger kendine guvenirsen bi tavsiyem var meme icin ben 1.de sariliktan cok cektim benimkide devamli memedeydi babam bile kizim bu ne bole durmadan meme mi vercen sen yazik sana diyordu ben de baktim olmuyo sole yaptim BEBEGE YAN YATIK POZISYONDA MEME VERDIM IYICE DALINCA YAVASCA MEMEYI CEKTIM OLE UYUMAYA ALISTI BOLECE BENI AZDA OLSA RAHAT BIRAKTI BENEIMKINDE ISE YARADI AMA HERKESTE AYNI OLURMU BILEMEM BIDE ACIKCASI UYKUN DERINSE SENIN TEHLIKELI OLABILIR BEN CIT DESE UYANIRIM O YUZDEN KORKMADAN UYGUKADIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…