- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi cicekcicek
-
Kızlar bende doğum yaptım
40+3 26.04.09
3,050
51cm
Ulaş
Sezeryan.
sen niyetini bozmada cevap veren olur neyse hos geldin bacim bende ole cok sik giremiyorum ama elimden geldigince sicak tutmaya calisiyorum baglarimi burasi ile
ozellikle nisan anneleri burada varya oradan daha cok ve sik cevap alirsin TEKRAR HOS GELDIN ARAMIZA
canım ben hep takip ediyordum arada bir de yazıyordum ama kimse cevap vermeyince vazgeçtim. Kızlar bu arada bi sorunum var benim bebeğim 9 günlük oldu hala sarılığı atlatmaya çalışıyoruz.Bu arada sürekli emziriyorum fakat çocuk alışkanlık haline getirdi göğsümde uyuyor yerine koyduğum zaman avazı çıktığı kadar bağırıyor emzik veriyorum katiyen almıyor ağzına , sürekli kucağımda ağzında göğsüm emiyor tabii yorulduğu zaman uyuyor ne yapıcam bilemedim yardım edin.Yani uyutmak için göğsümde gezdiriyorum tabii süt birikmiyor acıktığı içinde uyumuyor bazen .
Bu arada şirvan ne zaman dönecek aramıza ?
canım ben hep takip ediyordum arada bir de yazıyordum ama kimse cevap vermeyince vazgeçtim. Kızlar bu arada bi sorunum var benim bebeğim 9 günlük oldu hala sarılığı atlatmaya çalışıyoruz.Bu arada sürekli emziriyorum fakat çocuk alışkanlık haline getirdi göğsümde uyuyor yerine koyduğum zaman avazı çıktığı kadar bağırıyor emzik veriyorum katiyen almıyor ağzına , sürekli kucağımda ağzında göğsüm emiyor tabii yorulduğu zaman uyuyor ne yapıcam bilemedim yardım edin.Yani uyutmak için göğsümde gezdiriyorum tabii süt birikmiyor acıktığı içinde uyumuyor bazen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?