- Konu Sahibi cicekcicek
-
ya arkadaşlar bişey ilgimi çekti normal doğum yapan arkadaşlar ne kadar az öyle değilmi yoksa normal yapacaklar benim gibi beklemedemi
slm arkadaşlar uzun aradadan sonra ilk kez giriyorum herkezi tebrik ederim maşallah bebişlere Allah hiç birinin yokluğunu göstermesin benim bebiş kolik ha bire gaz sancısı çekiyor ne gece ne gündüz kaldı yani bu arada bebeğim 49cm doğdu 27 marta bunlar eksik kalmış tansiyon 17 12 e fırlayınca acil sezaryene alındım hikayemi bir ara yazacağım Allah ın izniyle atlattık sonsuz kere hamd ı senalar olsun
beklemede canım beklemede bide ben varım hem normal doğum hem kız ama en nazlısından
canımm hayırlısıyla doğumun gerçekleşmiş bebeğinde sağlıklı allaha şükür... kolik bir çok bebekte var. inşallah en kısa zamanda geçer gaz sancısı dimi bu kolik.
canım bende normal doğum bekliyorum. ama yinede bebekler biraz geç geliyor 40+3 te filan oluyor genelde normali bekliyince uzun sürüyor. normal olsun da bekleriz farketmez. gamyoncuiremsu
ya arkadaşlar bişey ilgimi çekti normal doğum yapan arkadaşlar ne kadar az öyle değilmi yoksa normal yapacaklar benim gibi beklemedemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?