2009 Nisan Kuzuları Bunlar En Tazesinden:)

Selam kızlar bende 21 nisanda sezeryen olucam.Allah kısmet ederse listeye benide eklersin şirvancım...

Kızlar aranızda zekai tahir burak'da doğum yapan yada yapacak olan varmı, Epidural sezeryenden memnun kaldınızmı ???

ya arkadaşlar bişey ilgimi çekti normal doğum yapan arkadaşlar ne kadar az öyle değilmi yoksa normal yapacaklar benim gibi beklemedemi

kızlar nerden bildiniz 2 nisanda kesin doğum yaptığımı benide eklemişsiniz :)) evet 2 nisan tarihimiz 36+0 haftamız 3010 gr 49 cm doğduk kızımın adı da Ela.epidural sezeryan olduk bu arada

Ben womanly'nın kuzeniyim..... 14 Nisan 2009'da 39+4, 47cm , 3.150gr normal doğumla Eslemnaz adında bir kız çocuğu dünyaya getirdi :) Hepinize selamları war.. Doğumu yaklaşanlarada kolay doğumlar diledi. Allah bir nefeste hepinizi kurtarsın....
Bu arada bebişin fotoğrafları daha sonra eklenecektir....

slm arkadaşlar uzun aradadan sonra ilk kez giriyorum herkezi tebrik ederim maşallah bebişlere Allah hiç birinin yokluğunu göstermesin benim bebiş kolik ha bire gaz sancısı çekiyor ne gece ne gündüz kaldı yani bu arada bebeğim 49cm doğdu 27 marta bunlar eksik kalmış tansiyon 17 12 e fırlayınca acil sezaryene alındım hikayemi bir ara yazacağım Allah ın izniyle atlattık sonsuz kere hamd ı senalar olsun

canımm hayırlısıyla doğumun gerçekleşmiş bebeğinde sağlıklı allaha şükür... kolik bir çok bebekte var. inşallah en kısa zamanda geçer gaz sancısı dimi bu kolik.

beklemede canım beklemede bide ben varım hem normal doğum hem kız ama en nazlısından

canım bende normal doğum bekliyorum. ama yinede bebekler biraz geç geliyor 40+3 te filan oluyor genelde normali bekliyince uzun sürüyor. normal olsun da bekleriz farketmez. gamyoncuiremsu

canımm hayırlısıyla doğumun gerçekleşmiş bebeğinde sağlıklı allaha şükür... kolik bir çok bebekte var. inşallah en kısa zamanda geçer gaz sancısı dimi bu kolik.

evet canım dr maşallah süt yaradığı için olur dedi aslında iyi bir yanı var ama kuzumun çok canı acıyor,dediğin gibi çok şükür teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla atlatırız:1hug:

canım bende normal doğum bekliyorum. ama yinede bebekler biraz geç geliyor 40+3 te filan oluyor genelde normali bekliyince uzun sürüyor. normal olsun da bekleriz farketmez. gamyoncuiremsu

valla ölede canım artık sabırsızlaıyorum bide ormal olmassa ayın 27 kadar sezeryana alıcak doktorum oda üzüyo beni

Ay maşallah kuzulara da annelerine de. Neredeyse hekes doğurdu, şaka gibi yaa daha bikaç hafta önce napıcaz diye düşünüyoduk yarı kırkı olanlar bile var şu an. Herkesin kuzusu hayırlı olsun...

off ya herkes dogurdu ben kaldım mı ne. 39+5 olduk gelmeye nıyetı yok. listeye bakıyorum 37-38-39. haftada dogum yapmıs arkadaslar. delırmek uzereyım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…