2009 Nisan Kuzuları Bunlar En Tazesinden:)

ayy maşallah nisan anneleri başlamışsınız doğuma allah analı babalı büyütsün diğer anneciklerde sağliklı bi şeklide almayı nasip etsin rabbim bende temmuz annesiyim sezaryan olacağım için 25 haziran denildi bakalım bi süpriz olmazsa bizdede delikafadulden

Her gün girip bakıyorum sayfaya acaba yeni biri varmı diye? :) Heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Doğum yapan arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Kendinizi toparlar toparlamaz doğum öykülerinizi bekliyoruz.

bir kaç gün yoktum liste şimdiden beş kişi olmuş maşallah Allah analı babalı büyütsün sağlık versin

kızlar benım dogumum 17 nısan ama bana martın sonlarına dogcakmıs gıbı gelıyor,bıde bugun bılmıyorum neydı ama ıc camasrımda renksız,soylemesı ayıp kokusuz bı akıntı vardı yanı su gıbı hanı ıdrar kacırmısım gıbı,ama az yanı dısarı tasmamıs durumda.Ya bu su denılen sey damla damla gelebılıyomu?ayy Allahım zaman yaklastıkca ınsan herseye merakla bakıyo.Banyodan cıkmıyom yaw gece gunduz dogururum temız olayım dıyee:):)bebısım baskı yapıyo cunku sureklı wc dyım sıkısmıs gıbı ama ıkı damla ancaaa:)

Merhaba arkadaslar uzun suredir hic yazamadim umarim herkez iyidir acilisi ben yapacam sanmistim masallah acilis yapilmis
Dogum yapmis butun arkadaslari tebrik ediyorum Allah anali babali saglik huzurlu bir yasam surmelerini nasip etsin
Sabirsizlikla bekleyen arkadaslarimada hayirli dogumlar diliyorum
Benide listeye ekleyebilrmisiniz
9 Mart 36 sezeryan 3000 gr Defne Kiz
Hepinizi opuyorum gorusmek uzere

Doğum yapan nisan anneleri........doğum haftası.....doğum şekli ...........kuzu kaç gram.........kuzunun adı......kız/erkek
1)Bebeklik............(11 şubat).........................29................sezeryan..........1070 gr.......................Ceren................KIZ.................
2)nihgn.................(4 mart)...........................34 .................sezeryan .........2200 gr ..................Utku Kemal .........ERKEK ..........
3)demet1 ..............(7 mart)...........................35 ...................normal.................?.......................Öykü....................KIZ................
4) huzur84..............(9 mart).........................36.....................normal..............2800gr......................elif....................KIZ................
5)cankuska.............(9mart)..........................36...................sezeryan..............3000gr...................Defne.................KIZ................
6)lana01...............(10 mart).........................?......................normal ..............2500 gr......................?......................?................

arkadaşlar ummadığımız biri cankuska arkadaşımız 9 martta doğum yapmış duyurulur. darısı bizlrin başına inşallah

cankuska bebişin hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.
maşallah kilosu sağlığı yerindeymiş darısı başımıza.

darısı sağlıkla başımıza çankuşkacığım tebrik ederim maşallah bebişine

cankuska canım hayırlı uğurlu olsun..defne bebek uzun ömürlü sağlıklı olsun...

kızlar listeye bir bakın yaaaa..
bizim topiğim çoğu erkek bebek diyorduk....
doğumlardan sadece 1 tane erkek bebek var....
kızlar yoğunlukta

allah allah liste bizi yanıltıyormu ne dir...

doğum yapanlar hayırlı uğulu olsun top,kten baya uzak kaldım cankuska da doğum yapmış.. maşallah bebişlerimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…