- Konu Sahibi cicekcicek
-
canım benim hatırlamazmıyız. benim oğlumun adıda seninkiyle aynıydı inşallah en yakın zamanda rabbim sağlıklı bir bebek nasip eder sana. dualarım seninle çok öpüyorum..kızlar merhaba beni hatırladınız mı?sizleri çok özledim ama moralleri bozmak istemedim.ara ara okudum sizleri ama bişiy yazamadım.doğumlar başlamış artık nasıl sevindim anlatamam.
cankuska çok sevindim canım hayırlı olsun.Allah sağlıklı uzun ömürler versin...
benim de bebeğim yaşasaydı 2 hafta içinde doğum yapacaktım kısmet değilmiş.doğuma giderken dualarınızda bana da yer verin kızlar.inanın ben de sizler için hep dua ediyorum.
ara ara gelip kimler doğum yapmış bakıcam.Allah kolay , problemsiz doğumlar ; hayırlı sağlıklı evlatlar versin sizlere.rabbim inşallah beni de çok bekletmez....
hepinizi çoook öpüyorum.
slm kızlar ayy eve dün geldim anca dikişlerim acıyo du benim bıdıgım 38.hafta 2 950gr 50cm boyunda adınıda zeynep koydum darısı tüm hamişlere inşşş
slm kızlar ayy eve dün geldim anca dikişlerim acıyo du benim bıdıgım 38.hafta 2 950gr 50cm boyunda adınıda zeynep koydum darısı tüm hamişlere inşşş
bu ara ortalık durgun kimse doğurmuyor.listeye göre giderse galetea79,rumelili ve sonra ben...
betül aspirini bıraktınmı bana dr yeni bıraktırdı dikişlerim tutmayabilirmiş,iğneye devam daha önce sormuştun sanırım
ovvvvvvvvvv kaç gün önce bıraktın öyle....
benim doktor 20sinde bırak demişti ama ben bugün itibariyle bile içtim.artık içmeyeyim de mi?bişey olmaz dedi.senin doktor bu konuda ne dedi.senin doğum ne zaman belli oldu mu?8 gün var yeterli demi?geç kalmadım yani....mirmirmirmir
canım ben 2hafta önceden bırakmış oldum ama seninle aramızdaki fark ben iğneyi sonuna kadar kullanacağım iğnenin zararı olmuyormuş ama aspirinin dikişlere zararı oluyormuş dr ne zaman bırak diyorsa o zaman bırak,bence geç kalmadın beş gün kala bırakanlarda oluyor ama iğne kullanmıyorsun ya en iyisi doğuma az süre kala içmemen dr içme dediyse artık içme zaten uzun süre kullandın etkisi devam eder Allah a emanetiz bizde bebeklerimizde
doğum 20 nisan ama hasta bir bebek doğuracağımı söyluyor doktor,ne kadar rahatlamak istesemde yapamıyorum,moralim 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?