2009 Nisan Kuzuları Bunlar En Tazesinden:)

canım benim hatırlamazmıyız. benim oğlumun adıda seninkiyle aynıydı inşallah en yakın zamanda rabbim sağlıklı bir bebek nasip eder sana. dualarım seninle çok öpüyorum..

canlarım hatırlandığım için çok mutlu oldum.
bizim tüp bebekten başka çaremiz yok.dr umuzun da verdiği bir bekleme süresi var.2-3 ay sonrası için plan yapabiliyoruz ancak.bakalım kısmet....buralardayım merak etmeyin.....yerimseniben

slm kızlar ayy eve dün geldim anca dikişlerim acıyo du benim bıdıgım 38.hafta 2 950gr 50cm boyunda adınıda zeynep koydum darısı tüm hamişlere inşşş

slm kızlar ayy eve dün geldim anca dikişlerim acıyo du benim bıdıgım 38.hafta 2 950gr 50cm boyunda adınıda zeynep koydum darısı tüm hamişlere inşşş

canım maşallah bebişine Allah ikinizede sağlık versin analı babalı büyür inşallah,darısı hayırlısıyla hepimize olsun

ekim gözünüzaydın canım. zeynep hanımla mutlu uzun bir hayat diliyorum size.
darısı başımızaa.s.a.s.

bu ara ortalık durgun kimse doğurmuyor.listeye göre giderse galetea79,rumelili ve sonra ben...

betül aspirini bıraktınmı bana dr yeni bıraktırdı dikişlerim tutmayabilirmiş,iğneye devam daha önce sormuştun sanırım

betül aspirini bıraktınmı bana dr yeni bıraktırdı dikişlerim tutmayabilirmiş,iğneye devam daha önce sormuştun sanırım

ovvvvvvvvvv kaç gün önce bıraktın öyle....
benim doktor 20sinde bırak demişti ama ben bugün itibariyle bile içtim.artık içmeyeyim de mi?bişey olmaz dedi.senin doktor bu konuda ne dedi.senin doğum ne zaman belli oldu mu?8 gün var yeterli demi?geç kalmadım yani....mirmirmirmir

canım ben 2hafta önceden bırakmış oldum ama seninle aramızdaki fark ben iğneyi sonuna kadar kullanacağım iğnenin zararı olmuyormuş ama aspirinin dikişlere zararı oluyormuş dr ne zaman bırak diyorsa o zaman bırak,bence geç kalmadın beş gün kala bırakanlarda oluyor ama iğne kullanmıyorsun ya en iyisi doğuma az süre kala içmemen dr içme dediyse artık içme zaten uzun süre kullandın etkisi devam eder Allah a emanetiz bizde bebeklerimizde

evet son bugün içmiş olayım.8 gün içmemiş olacağım.inşalllah bişey olmaz...:1hug:

Doğum yapan nisan anneleri........doğum haftası.....doğum şekli ...........kuzu kaç gram.........kuzunun adı......kız/erkek
1)Bebeklik............(11 şubat).........................29................sezeryan................1070 gr.....................Ceren.................KIZ.................
2)nihgn.................(4 mart)...........................34 .................sezeryan ..............2200 gr ................Utku Kemal .........ERKEK ...........
3)demet1 ..............(7 mart)...........................35 ...................normal................2770 gr.....................Öykü..................KIZ................
4) huzur84..............(9 mart)..........................36....................normal.................2800gr......................elif.....................KIZ................
5)cankuska.............(9mart)..........................36...................sezeryan...............3000gr.....................Defne..................KIZ................
6)lana01.................(11 mart)........................37.....................normal ................2500 gr.................Eylül Ada...............KIZ................
7)ekim29 ...............(17 mart)........................38 ...................sezeryan .............2950 gr...................Zeynep.................KIZ.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…