2009 Nisan Kuzuları Bunlar En Tazesinden:)

şşşşt herkes sırasını beklesin yahu durun hele,kız bebekler erken gelirmiş erkekler vaktini doldururmuş kızlar duymadınızmı hiiiççççççç,istisnalar kaideyi bozmaz tabiki herkes benmi valla hem sezeryan hemde tam 9 ay 10 günlükken almışlar beni anamdan haaaakaydirigubbakcemile3

doğum yapan arkadaşlar, allah yavrularınızı analı babalı büyütmeyi nasip etsin. maşallah

cankuşka allah analı babalı büyütsün.............

saglıkla zamanında bizlerede nasip etsin.........

benim kızım 37. haftada normal geldi.11mart sabah 4.30 da doğdu.adı eylül ada.ben eklemeyi bilmiyorum.benim yerime yaparsınız.şimdiden teşekkürler.

Doğum yapan nisan anneleri........doğum haftası.....doğum şekli ...........kuzu kaç gram.........kuzunun adı......kız/erkek
1)Bebeklik............(11 şubat).........................29................sezeryan................1070 gr.....................Ceren.................KIZ.................
2)nihgn.................(4 mart)...........................34 .................sezeryan ..............2200 gr ................Utku Kemal .........ERKEK ...........
3)demet1 ..............(7 mart)...........................35 ...................normal....................?..........................Öykü..................KIZ................
4) huzur84..............(9 mart)..........................36....................normal.................2800gr......................elif.....................KIZ................
5)cankuska.............(9mart)..........................36...................sezeryan...............3000gr.....................Defne..................KIZ................
6)lana01.................(10 mart)........................37.....................normal ................2500 gr.................Eylül Ada...............KIZ................

Lana seninkinin cinsiyetini falan bilmioduk eksik bilgileride ekledim hadi bakalım :)

teşekkür ederim.

Allah analı babalı büyütsün bebişlerikaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $nisan_bebişleri.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 41
kız bebek vaktini beklemez derlermiş eskiler demekki dogru. kızlar hep önden geliyor.allah annalı babalı saglıklı sıhhatlıce büyütmeyi nasip etsin

11 martmış şeker düzeltim .

Doğum yapan nisan anneleri........doğum haftası.....doğum şekli ...........kuzu kaç gram.........kuzunun adı......kız/erkek
1)Bebeklik............(11 şubat).........................29................sezeryan................1070 gr.....................Ceren.................KIZ.................
2)nihgn.................(4 mart)...........................34 .................sezeryan ..............2200 gr ................Utku Kemal .........ERKEK ...........
3)demet1 ..............(7 mart)...........................35 ...................normal................2770 gr..........................Öykü..................KIZ................
4) huzur84..............(9 mart)..........................36....................normal.................2800gr......................elif.....................KIZ................
5)cankuska.............(9mart)..........................36...................sezeryan...............3000gr.....................Defne..................KIZ................
6)lana01.................(11 mart)........................37.....................normal ................2500 gr.................Eylül Ada...............KIZ................
7)ekim29 .......(17 mart).................................? ...................sezeryan .................?............................?.....................KIZ.................

Son düzenleme:
Allah analı babalı büyütsün,darısı da başımıza,sizleri gördükçe doğum daha bi yakın geldi sanki,35. haftam doluoo:bbo:

ooo nisan anneleride baslamis yavas yavas dökülmeye..
rabbim hepinze sirayla ve hayirlisiyla dogumlar nasip etsin , saglikla bebelerini kucaginizda göstersin insallah.. :Saruboceq::Saruboceq:
birbirinize bol bol dua edin
a.s.

Bütün doğuranlara hayırlı olsun. Bebekleriyle sağlıklı uzun ömürler dilerim...Henüz doğurmamış olan bizlere de hayırlı ve kolay doğumlar....
Bu iş süpriz yani demekki her an herkese vurabilir piyangokaydirigubbakcemile2
Yarın dr. kontrolüm var bi korku geldidelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…