2009 Nisan Kuzuları Bunlar En Tazesinden:)

ayy cankuska Allah analı babalı büyütsün nolduda erken geldi kuzun

canim ben 31 haftaliktan beri ha bu gun ha yarin bekliyordum o hafta cok kasintim olaya basladi ama o kasintilari tarif edemem insanin icine oturan kasintilar kendimi tutmaya calissamda engel olamiyordum tirnak izlerim cikmisti vucudumda baska hicbir belirti yoktu buna sebep karaciger enzimlerimmis normal sinir 31 iken benim 700 kusurlerde cikti safra asitlerim safra kesesine ulasamadigi icin kanima karisiyormus buda kasintiya sebep oluyormus ama bebege ve bana tehlike yaratiyordu ilaclarla 36 ci haftaya kadar geldik ama daha fazla dayanamadim doktorumda onayladi ve bebegime kavustum cok sukur
cankuska bebişin hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.
maşallah kilosu sağlığı yerindeymiş darısı başımıza.

maşallah defne bebeğe cankuşka canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün

cankuska allah analı babalı büyütsün canımcım,harbiden doğuruyoruz yavaş yavaş

darısı sağlıkla başımıza çankuşkacığım tebrik ederim maşallah bebişine

Cankuşka bebeğin hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün.Maşallah Defne bebeğe

tüm bebeklerimize kocaman bir maşallahhhh

cankuşka allah analı babalı büyütsün.............

saglıkla zamanında bizlerede nasip etsin.........

Hepinize cok tesekkurler arkadaslar Allah sizlerede hayirli dogumlar nasip etsin sizlerdende guzel haberler bekliyoruz

uzun oldu baya kusura bakmayin

ekim 29 dan haber yokmu sabah değilmiydi sezaryanı

doğum yapan annişlere hayırlı olsun.allah analı babalı büyütsün.darısı bizim başımıza hayırlısıyla.:)))

nisan anneleri acilisi yapmissiniz,
bir goz atayim dedim ne durumdasiniz diye, bebislerinize ve sizlere saglikli, uzun, huzurlu omurler diliyorum...
ben 2009 mayis annesi olacagim...
herkese selamlar,
bekleyenlere sabirlar...

allah hepsini analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza.daha yeni gördüm bu listeyi.korktum valla ne yaln söylim sıra bize geliyoooo off

kızlar merhaba beni hatırladınız mı?sizleri çok özledim ama moralleri bozmak istemedim.ara ara okudum sizleri ama bişiy yazamadım.doğumlar başlamış artık nasıl sevindim anlatamam.

cankuska çok sevindim canım hayırlı olsun.Allah sağlıklı uzun ömürler versin...

benim de bebeğim yaşasaydı 2 hafta içinde doğum yapacaktım kısmet değilmiş.doğuma giderken dualarınızda bana da yer verin kızlar.inanın ben de sizler için hep dua ediyorum.

ara ara gelip kimler doğum yapmış bakıcam.Allah kolay , problemsiz doğumlar ; hayırlı sağlıklı evlatlar versin sizlere.rabbim inşallah beni de çok bekletmez....

hepinizi çoook öpüyorum.

canım hatırlamazmıyız hatırladık... tabiii. listemizden bile silmedik seni...
ne yapalım bu seferki kısmet değilmiş,, ama en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirim,, bebeğini kucaklarına alırsın...

dualarımız hep çoçuk özlemi çekenlerle ,, allah gönlünce vermesi dileğiyle...

Doğum yapan nisan anneleri........doğum haftası.....doğum şekli ...........kuzu kaç gram.........kuzunun adı......kız/erkek
1)Bebeklik............(11 şubat).........................29................sezeryan................1070 gr.....................Ceren.................KIZ.................
2)nihgn.................(4 mart)...........................34 .................sezeryan ..............2200 gr ................Utku Kemal .........ERKEK ...........
3)demet1 ..............(7 mart)...........................35 ...................normal................2770 gr.....................Öykü..................KIZ................
4) huzur84..............(9 mart)..........................36....................normal.................2800gr......................elif.....................KIZ................
5)cankuska.............(9mart)..........................36...................sezeryan...............3000gr.....................Defne..................KIZ................
6)lana01.................(11 mart)........................37.....................normal ................2500 gr.................Eylül Ada...............KIZ................
7)ekim29 ...............(17 mart)........................? ...................sezeryan .................?............................?.......................KIZ.................

ekim artık dön aramıza... tamam kızından ayrılmak zor ama -- bizede bir haber ver be güzelim...

hatırladık tabi.................

ALLAHIM cok büyük...................

allahım her isteyene versin

hiç unutmadım ki canım.inan dualarımdasın.rabbim en kısa zamanda yeni bi evlat nasip eder inşallah.çok öpüyorum kendine iyi bak.

hatırlamaz mıyım.çok üzüldüm.ama bir dahakine inşallah .en yakın zamanda inşallah bebeğine kavuşacaksın.kendine iyi bak.herşey zamanla düzeliyor.ben de yaşadım ama geçiyor...dualarımızda olacaksın...:1hug:

canım Allah enyakın zamanda inşallah sanada hayırlı evlat versin

Canım geçen gün aklıma geldin dedim napıyo acaba. İyi olmana sevindim. Biz unutmadık seni. Allah herkese hayırlı yazılar yazsın, eminki sende en kısa sürede iyi haberlerini duyurucan bizlere. Sakın unutma bizi mutlaka yaz. İyi bak kendinea.s.

Merhaba kızlar ben 22 - 24 nisanda sezeryen olucam allahın izniyle. Listeye baktımda erken doğmuşlar dimi bazıları.Doktorum bana verdiği tarih 39 haftalık olucak bebeğim. aranızda aynı tarihe denk gelen varmı ?

canım herzaman dualarımdasın kısa zaman sonra iyi haber vereceğine tüm kalbimle inanıyorum Rabbim en kısa zamanda en hayırlı şekilde anneliği tekrar tattırır inşallah,biz seni hiç unutmuyoruz sende bizi unutma hamile olduğunda da hemen yaz:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…