2009 Nisan Kuzuların Doğum Hikayeleri

merhaba nisan annişleri ben öyle uzuzn uzun yazamıycam. en son doktor kontrolümde bebeğimin başı doğum yoluna baya girmişti suyu azalmıştı normal doğum tarihi 29 nisan yani bugün doktorum 20 nisan için tarih verdi 2 gün daha beklesek dedim tamam ben evede gelebilirim dedi:1shok: böylelikle 20 nisana karar verdik.

20 nisan sabahı hastaneye gittik kalabalık bir şekilde kendimi çok garip hissediyordum hem onu benden ayıracaklar diye üzülüyordum hemde ona kavuşmanın heyecanı vardı. epidurali yaptıklarında sıcaklığı ve uyuşmayı yavaş yavaş hissetmeye başladım en sonunda ayaklarım dünya kadar ağır gelmeye başladı eşim ve doktorum geldi hemen sonrasında başlyoruz dedi doktorum çok kısa bir süre sonra doktorum gel gel ipek bebek bebek dedi ve onu ellerine alıp kaldırdı ben göremedim ama eşim gördü hemen yan tarafımda yenidoğan doktoru bebeğimin bakımını yaptı meraktan deliye dönmüştüm o iyimi diye kimse bir şey söylemiyordu sonra bebek çok iyi dediler yanıma verdiler kokladım ağladım aylardır durmadan içimde tepinen senmiydin dedim ağladım ağladım ameliyathaneden çıkarken hala ağlıyordum odama geldiğimde gözlerim kızımı arıyordu yanımda küçüçük bi yatakta minicik bi can yatıyordu dünyalar güzeli rabbimin hediyesi.

20 nisan pazartesi sabah saat 10.07 de 3.380 gr dünyaya geldi kızım 3.gününde sarlıktan fototerapi aldı bi gece hastanede kaldık şimdilik sarlığı iyi. allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın hep sağlıklı ve mutlu olsunlar.

ah canım benim bebegim............ fototerapi 4 gün aldı 20 gün sürdü sarlıgı ayrıydık bebegımle bi kavuştum bi kaybettmiştim...
gecmeyince makineyi kiraladık eve 21. gün sarılıgı gecmişti
şükürler olsun rabbimeeeeeeeeeeeeeee

canım çok geçmiş olsun Allah ım büyük bizimkide 3 gün kaldı fototerapide daha sarılığı geçmeden çıkardık bayıldı artık içerde
şimdi iyiyiz şükürler olsun
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

MERHABA; nisan anneleri......

sizlerle 9. ay boyunca cok şeyler paylaştık.....

bilinçli anne olabilmek için hep sorduk bildiklerimizi yanıtladık sizlerii cok seviyorum..........

GÜNAY EGE BALIM:
01.04.2009 SAAT :09:00 DA DÜNYAYA GELDıM:):):)

31.mart gecesi saat 03,30 civarı i agrıyla uyandım
04,30 kadar evdedolaştım eşimi uyandırdım yat dedi yalancı dogum sancısıdır
kalk dedim delimisin doguruyorum
kıyamam yatakdan nasıl fırladı
dedim git ablayı cagır( eltim) yantarafta oturuyor
abla geldi dedim böyle böyle sancım var
ya dedi belki degıldır evımıze yakın cok yakın devlet hastanes var isterseniz ilk oraya gidin bi ögrenın dogummu diye dedi

çünkü iz EGE'yi beklemıyorduk daha daha o gün kontrolden gelmiştik..

yakın olan devlet hastnesine gittik dogum başlamış dediler beni sters sardııı
burda dogum olacak dediler yok dedik kendi dokktorumuzda

eve geldik cantamızı aldık yataklarımızı topladı eşim ve abla
annemi aradım geldi:
saat 06:00 gibi cıktık yola

yol 45 dk normalde biz 20 dk nasıl gittik bilmem
bana bi sancı gelıyor bagırıyorummm
annem diyorki kızım gecicek selli yagmur gibi gelip gecıcek ben defollllllllllllllllll sussssssssssss diyormuşum

sancı iştee

allahım cok zor
hastneye vardık hemen muayene ettiler acıklık3 cm
ama dediler hiç yer yok hastanemizde eşim dedi hemen beni 7 ay boyunca takip eden doktora arıyalım
bu arada dogum yapacagım bu hastanenin baş hekimi görümcemın cok samımı tanıdıkları
aradılar onu
hemşirelere ebeler bi fırca nasıl almazsınız hastyı diyee
sonra alılar enı tekrar baktılar 5 cm
dotorumu aradılar yoldaymış. başhekim onlardan önce aramış

saat 08:00 falan ben hastaneyi kaldırıyom hekes sus diyo
nst makinesini parcalıyormuşum
eltimde gelmişti oonada neler saymışım
kıyamam ya onlara
ben bu arda normal dogurmam ben diye bagırıyormuşum

eşim bu arada giriş işlemleri yaptırıyor
doktorum geldi ben bu arada o catalda yatıyorummmmmmmmmmm korkuççççççççç
suyumu patlattı sanırım
ayaga kalmamla bişeyler boşaldı kanlı su
hemen gıydırdıler beniii

koşa koşa sezeyana gittim
NORMAL DOGUM SANCISINIDA CEKMıŞ OLDUK YANı
BEN Kı SEZERYANDANDA KORKAN

ameliyathane ne kadar uzun ve soguk

anestazi uzmanları eltıven giyıyorlar diyorum hemen igmeyi atın dur diyorlar

bu arada başhekimden torpilli olunca MELEKCıM oldum her yerdee

diyorum vurun igneyi

igneyi attılar şükür.. agrım hemen giiti
uyuştum hop doktorum ameliyathane geldi hazırmısın melekcim dedi evet dedim

göbegimparmagını gezdırır gibi bişi hissetım

aradan 4 dk falan gecti sordum dogmadı diye doktor 1 sn sonra sana merhaba dicek dedikiiiiiiiii
ve ogluşum aglıyorrrrrrrrrrr

hemen getırdıler bana öptümmmm hopppp gözyaşları süzüldü benim.........

ebe biz babamıza gidiyoruz dedi........

ve gittiler ondan sonra yarım saat zaman gecmedi

şükürki ameliyathaneden cıktık dedim kendi kendime eşimi gördüm nasılsın dedi iyi dedim... beek nerde dedim........

kövüzde ddi nedennnnnnnnnnnn dedim...
yer olmadıgı oda olmadıgı için oraya aldılaar dedı yoksa bişey yok dedi....

ODA kapısı geldigimde odam temizlenıyorda taburcu olmuş bi anne
hemen aldılar beni yataga sonrada ogluşum geldi ALLAHIM COKK BÜYÜK HERKESE YAŞATSIN BU DUYGUYU
ALLHIN HıKMETı EŞıMLEDE KONUŞTUK HEMEN DOGAR DOGMAZ EMME HııSı NASILDA VAR OLUYOR............

Son düzenleme:
hepinizin hikayesi ayrı ayrı çok güzelllll...maşallah sizede bebişlerinizedeyerimseniben

işte benim doğum hikayemm..

kısaca anlatmaya çalışacağım.. perşembe 2 de girecektim ama ben aç kalamıyorum şekerim dşüyor. erken gidip serum takılmasını istedim..en son 10 a kadar meyve suyu içtim 11 e kadar su sabah 7 ye doğru çorba içmişitm...epidural olacaktım ama narkoz almam gerekirse diye de yememem iyi idi....

odama yerleştik, serum için doktorumu gördüm.. tam takıldı hadiii ameliyathaneye gidelim dediler...indik aşağıya... eşime neler neler söylemek istiyordum bana birşey olursa 4 yaşındaki oğluma bebeğe iyi baka falan diye.. ama sölerken ağlayacağımdan korkup sustumm.. çok duygulu idim çünkü.. ayrıldık.. benimle ilgilenen bebeği giydirecek olan ebe bana bebeği giydireceği yeri gösterdi sakinleşmem için.. sonra amelyathaneye girdim.. üzreimdeki yeşili çıkarıp yat dediler... çıkarken zorlandımm. yardım ettiler. epidural için arkaya yana dediler yanaştırdılar popom sedyede kat yerine boşluğa denk geldi.. ben de öle olması gerektiğini dşündüm ve sesimi çıkarmadım...öne doğru eğilmemi istediler..vücut değil sadece kafa eğilecek. soru işareti gibi dediler ve iğneyi soktu ama sokarken pozisyonda sorun var deyip yarıdm istedi ebden.. ebe üstüme çullandı bastırdı..tekrar denedi.. girdi girdi ama acı hissetimm. nefes bile almıyordum nerdeyse acıyor diyemedim tabi:) Allahtan uzmana güveniyordumm hatta sırf epiduralden korkuma burayı seçtim ve de doktoruma tabii...neyse sorun var dedi ve durdu ben o sırada üstüme abanan ebeye acıyor dedim ve acıyormuş dedi ve çıktı.. nerde sorun varfalan diye irdelerken ben popom çukurda dedim. aaa deiler ve biraz geri geldim.. tamam dedi ve bundan sonra hiç ama hiç ac ı hissetmedim...duymadım bile... daha sededen aşağıya kayarken bacaklarım ve popm uyuşmuştu bile.....ama korkmuştum açıkçası.. heyecandan korkudan titremeye başladım.. tansiyonum düştü sanırım titriyorum dedim... baktılar hemen.. ama titremem artmıştı sankii. doktorum uyumak istermisin sakinleştirici verelim dedi.. ben ama bebeğimi görmek istiyorum görecek miyim dedim...az veririz görrsün dedi... ondan sonra uyumuşum... birden gözlerimi açtım ameliyathanedeyim hala bebeğim bana doğru geliyor....yarabbim ağzımda maske bebeğime baktım.. kordon kanı için gelen arkadaş resimimizi çekti....çok mutluydum... sonra tekrar uyudum... ondan sonra işimin bitip ameliyathaneden çıkışda uyandım..o kadar karamsardım ki o anı hiç göremeyecğimi düşünüyordum.. herkese mutlulukan sarhoş olmuş gibi teşekkür edip durduğumu hatırlıyorum........ve filmlerdeki gibi sedye ile çıakrken tavan gözümün önünde kayıyordu....yatağıma aldılar benii..bir süre sonra midem bulandı kusacaktım... ama kusmamalıydımm..ablam hemen hemşieyi çağırdı iğne yaptılar sonra geçti...arada yine bulandı ama çok değil.. bacaklarımı hisstememek çok ilginçç.. dokunuyorlar aslında hissediyon ama üstünde sanki kat ve kat yorgan var da üstünden biri doknuyor gibi..
bebeğin şekeri düşmüş hemen mama vermişler devam ediyorlardı, ikidebir gelip kan aldılar... kendi derdimi unuttum. emzirmeye çalışıyrolar ben ayaklarımı hissetmediğimden yardım edemiyorum..ayaklarmı hisstesem hemen dönüp emzirecem kendi canımı bırakıp...zar zor 3-5 saat derken şekeri normale geldi..epiduralin etkisi geçmeden doktorum geldi karnımı bastırdı ama ne acı idi....kanamam olsun diye imiş.... öle işte ağrılarım oldu tabii ama epidurali kullanmadım sonrasında dayanmaya çalıştım.. ağrı kesici iğne yaptırdım 1kez... korktum nedense o yüzden ağrılarla baş başa kaldım....iyi mi yaptım kötü mü bilmem.. bazen boşuna mı savaştım ağrılarla dedim... 5. günü doktora topuk kanı adırmaya gittik o sırada sarlık için de kan aldılar 16,5 çıkmış.. eşime doktor kızmış hemen bebeği getirin yatıracaz diye.. ama diğer çocuğum doktoru fizyolojiktyir gerek yok bebeğinizi sağlıklı dedi. götürmedik hastaneye.. ama içm rahat değil sanki hala sarı..........eşim e sölesem doktora güvenmiyonmu diyeceğinden eminim... ama annelik işte..acabalar başladı..bu arada 1 hafta hiç uyumadık...salı göbeği dştü perşembe yıkadık..banyodan sonra rahatladı uyumaya başladı....gözüm çok korkmuştu hep uyumayack diye... ablam önceki gün gitti. kaldım bütün herşeyle baş başa.... ev işleri... gece uyku yok gündüz dinlenme yok....2 çocuk annesi olmak inanın çok zor.. uykusuz da olsan sabah kalkıp diğer oğlumu kreşe gönderiyorum.. 1 saat uğraşıyorum uyandır , giydir falan.........
fırsat bulunca tekrar yazarım....şimdi oğluş uyanıyor.....Allaha şükür atlattık..inşallah sarılık ta korktuğum gibi değildir beyinde hasar bırakıyormuş çünkü.... dokotrumuza güvenmekle umarım hata yapmıyoruzdur... çünkü 15 değerde olanalr hastaneden yatıyor.. bizim 16,5 idi.. ve şimdi kaç acaba bilmiyorum....kendinize iyi bakın...

sıra geldi bizim hikayemize bu benm ikinci hamileligim ilkininn kalp atışı olmadgı için kürtaj olmştum ama rabbm bana 2.yi kısa zamnda nasip etti kızımla 29 haziran 2008 de tanıştım çok sabırsz oldgum için hemn test yaptım ve pozitifti o an dokup kaldım ne aaglayacagımı bildim ne gülecegmi fzla beklemdn dr gittm 6hafta 3 günlüktü kalp atışını duydgmda ve o an kendimi tutamadm içimde benden bi parca vardı hazırlıkklara yavaş yavaş başlamıştım napıyım tutamıyordm kendimi engel olamıyordm her ne kadar herkes acele etme desede ve çok şükür dogumu ma 3 hafta ne oldysa bu haftada oldu ben çok kötü hastalanmştım ishal istifar mahvetmişti beni dr gitmeye karr verdm nst sonucm ii çıkmadı özel hastanedeydm dr araştrma hastanesine gönderdi orda bişey yok diye geri gönderdiler ama benm içim yanıyo hareketlerini çok az hissediyordm sonra kendi dr gittim baktık suyu azalmş serum falan verdi ama bi degşiklik olmadı eşimle karr verdk deim ben 9 ay taşımışm bu saatten sonra onu kaybedemm dedim tekrar dr gittik böle böle ben sezaryan istiyorum riske atamm dedim ve ertesi güne sezaryan günü verdi sabah 8 de hastanede olmamız gerkiyodu neyse hastaneye ittk o kadar heycanlı olan ben ne oldysa donup kaldım hiç heycan yok odaya aldılar üstümü giydm hemşire sontayı taktı burda başımdan gecen komik bi olay var anlatmadan gecemicem hemşire sontayı taktı ben masadan kalktım bacakları kapatamıyorum ayrık ayrık yürüyorum o anda bi çişim geldi hemşireye diyorum ki çişimi yapabilirmiyim hemşire baktı zaten yapıysn ya dedi an gülmekten öldüm hissetmiyorum çünkü neyse amaliyathaneye girdm kalbim güm güm atmaya başladı sogukterler döküyorum neyse masaya yattım ama hiçbir alete bakmıyorum korkuyorum çüünkü neyse beni bayılttlar 9.30 kuzum dogmş karnımda su az oldgu için kuzum çok yorulmş küveze çıkarmşlar ben korkuyorum ya bişey oldysa diye neyse 4 5 saat sonra kuzumu getrdler bembeyaz kırmızı dudaklar simsiyah saçları oyy kurban olurum çok güsel bi duygu bebegimi görnce tüm dünya benm oldu rabbm böle duyguyu herkese nasip etsnn inşşşşş 17 mart 2009 saat9.30 2kilo950gr 51sn

aman allahım bebeğim geliyooooooooooooo...........hihoyyyt

6 nisan pazartesi sabahı uyandım pijamama baktım bi ıslaklık var allah allah bu neki dedim ama hiç ihtimal vermiiyorum suyumun geldiğine hatta nete girip yazdım kızlar sanırım suyum geldi diye önce bi güzel kahvaltımı yaptım sona belki fazla bi akıntı olmuştur kaybettğim suyu yerine bırakayım die booll boll su içtim ama nafile akıntı git gide artmaya başladı..eşimi aradım hemen okay sanırım benim suyum gelio dedim o şok oldu tabi kızım hiç korkma hemen anneni ara sor bakıyım sumuymuş dedi heh hee annem nerden bilecekse görmeden su olduğunu..kaydirigubbakcemile3

neyse annemi aradı anne pijamam ıslaktı hala da az az ıslanıo dedim annem kızım hiç panik yapma suyun gellio dedi..ayyy annem öyle deyince ben bi korktum anlatamam..korkudan bacaklarım titremeye başladı.ağlayarak eşimi aradım suymuş çabuk gelllllll dedim zavallım hemen geliyorum ağlama bebeğm korkma dioo en hüngür hüngür ağlıyorum..eve gelene kadar tlfnu kapatmadı beni sakinleştirmeye çalıştı..:asigim:

eşim geldi hemen beni yatırdı yarım saat sonra annem geldi..onlar beni ikna etmeye çalışıo hastaneye gidelim diye ben yok anne ya hiç sancı filan yokki gitmeyelim diyorum acayip tırstım yani.zorla ikna ettiler hastaneye gidiyoz annem diyoki hatane çantasını da alalım ben hayır daha doğum değil gerek yok diyorum keşke annemi dinleseymişiz..

neyse gittik hastaneye hemen çatala çık dediler ben çıkmam diyorum bak ama bebeğin zor durumda olabilir filan beni ikna ettiler ayyyy iğrenç bişey çıktım mecburen sonra tuşe yaptılar tabi çok canım yandı çok bağırdım ama hiç açıklığım yokmuş..drm bişey yediniz mi dedi bende evet dedim o zaman akşam 8 e kadar hiç bişey yeme sonra ameliyat dedi allahım ben nasıl korkuyom madem açıklık yokmuş biraz daha kalsın filan diyom hayır olmaz dediler..

beni hemen odama aldılar nst filan çekildi eşim dışarda bizi beklio bu arada çıktık doğum bugün dedim çok heyecanlandı hemen çantayı alalım dedi ben de gelicem diyorum beni götürmediler teyzemler filan herkes hastaneye geldi..yeşil önlüğü giydim sonda takıldı veeee snadalyeye oturdum beni götürüyolar ben hüngür hüngür nasıl ağlıyom eşim geldi oda ağlıyo hiç korkma ben burdayım hep dua edicem diyo ben el salladı ve asansör kapandı..

ameliyat haneye bi girdim buzz gibi bi yer hemen beni masaya aldılar epidural olcaktım pozisuon vermeye çalıştılar ama bi türlü eğilemedim bu arada belime tam 8 defa iğne yaptılar ama uyuşmadım çok canım yandı en sonunda pesss ettim ve beni bayıltın dayanamıycam dedim tamam dediler hatta niye epidural istediniz ki çok riskili dediler o zaman noluurrr genel anestezi yapın dedim hepsi gülüştüler şaka yaptık diye..

veeee yavaş yavaş konuşulanları anlamamaya başladım en son ışıga baktım ve gerisi karanlık..ama karnıma soğuk soğuk bişeyler sürüldüğünü hatırlıyorum ve çok üşümüştüm..

uyanma aşamam çok acıklıymış anlatılınca bi garip oluyorum..beni getirmişler gözlerim kaymış ölü gibi yatıyomuşum eşim annem teyzelerim dr lar beni ayılmaya çalışıyolarmış..ben anneeee üşüyorum çok üşüyorum anneee beni dödürün döndürün beni yastık verin diye bağırıyomuşum annem dayanamamış odadan ağlayarak çıkmış..eşim normalde çok sakin mizaçlıdır ama drlara hep bağırmış niye ayılmıyo bişey mi oluyo diye hemşireler filan herkes payını almış azardan yana:mymeka:..neyse oğlmu yanıma yatırmışalar baygınken bile tutmaya çalışmışm eşim kızım baygındın ama nasıl sıkı tutuyodun diyo..

pencereye baka baka ayıldığımı hatırlıyorum sonra yalvarmaya başladım lütfen yastık verin dikişim çok gerilio diye ama yasak veremeyiz dediler sıtr üstü yatmak çok canımı yaktı felaketti ..agrı kesici iğne yapılınca rahatladım çok şükür biraz iyi olmuştum oğlumu istedim allahım bi baktım melek gibi nasıl masum hemen hemşireler emzirtmek için göğsümü açtılar oğlum o kadar açmış ki çok güçlü güçlü çekmeye başladı hala o emmesi aklımda hiç unutamıyorum çok garip müthiş bi duyguydu..

artık iyice kendime gelince hemen kaldırcaz yürümen gerek dediler biraz zor oldu ama kalktım yürüdüm bol bol..

doğumun 3. günü çok iyiydim hatta bebeğimle sadece ben ilgilendim kimseye baktırmadım..

önce eşimle konuşurduk 2 çocuk yapalım bide kzımız olsun derdik şimdi eşim kesinlikle istemiyorum seni öyle bi daha göremem ölsem daha iyiydi diyo oğlumuz bize yeterseni öyle görmeye dayanamam diyo..ama inanın ben o çektiğim acıları çoktan unuttum..şimdi varsa yoksa oğlum o kadar güzel bi duygu ki allahım tüm isteyenlere nasip etsin..biraz fazla uyusa korkuyorum az uyusa acaba bi yeri mi ağrıyo diyorum ağlamasına hiç dayanamıyorum o benim meleğim mucizem gülüşü dünyalara değer..

şu anda meleğim uyuyor bi yandanda dudaklarını emiyo gibi yapıyo..

emir kağanım hayatımızın neşesi 6 nisan 2009 da 20:25 de evimize teşrif etti..sen bizm baş tacımızsın oğlum..ve kızlar bi daha çocuk yapabilirmiyim bilmiyorum oğlumun üstüne gül koklayamam gibime gelio sanki onu ihmal edecekmişim yetemiycekmişim gibi gelio..

çok uzattım kusura bakmayın ama yazarken içimden çoşup geldi sanki kendime hakim olmadım ellerim ekndi kendine yazdı ..sürçü lisan ettiysem affola eminim bi çok yanlışım vardır ama dönüp hiç bişeyi düzeltmek istemiyorum sıcak sıcak göderiyorum..

ve tekrar tekrar söylüyorum rabbim tüm isteyenlere bu müthiş duyguyu yaşatsın doğum yapacak olanlara allahı kolaylık versin..tüm kk dostlarını ve 2009 nisan annelerini ve kuzularını öpüyorum allaha emanet olun..a.s.:enbuyukkk:

valla beni de ağlattın bu kadar duygusallaşınca da kendimi hamile gibi hissettim yaa çook şükür yavrularmıza sağsağlim kavuştuk ama ben hamileliği de çok seviyordum :CüvCüv:

ne zaman doğum hikayemi yazmaya kalksam bişeyler ters gidiyor yazamıyorum deli oldummmmmmmmm

Canım çok güzel yazmıssın,içim titredi valla.. Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrularımıza, dört gözden ayırmasın.. ben de kızımın üstüne gül koklayamam, haksızlık ederim ona da dogacak yavruya da diye düşünüyorum ama hormonlardan heralde.. bir de daha cok minicikler ondan sanırım..

biraz geç oldu ama bende yaşadıklarımı anlatmak istedim kızlar
16 nisan akşamı heyecan sevinç üzüntü korkularımdan dolayı uykusuz bir gece geçirdim son kez bavuluma baktım içimdeki meleğimle konuştum onu sevdim okşadım bridaha asla eski yerinde olamayacaktı karnımda içimde
karma karışık duygular içinde 1-2 saatlik uykudan sonra kalktık içimi bi hüzün sardı bebeğimi içimden alacakları için ben onunla yaşamaya öyle alışmıştımki...
sezeryan olacağım için hastaneye gitmeden kuaföre gidip saçlarıma fön çektirdim
ordan hastane yolunu tuttuk zaten 10 dakkalık mesafe vardı...
bundan sonrasını size resimlerle anlatmak istiyorum
hastaneye girdik yatış işlemleri yapılırken bebeğimle son fotoğraflarımdan biri

odamıza çıktık kalbim güm güm atıyordu bi ara kaçıp gitmek istedim

eşim ben ve oğlumuz son kareler

kıyafetlerimi giydirdiler yavaş yavaş sona yaklaşıyordum içim içimi kemiriyordu

ve o an gelip çattı beni götürmeye gelmişlerdi sedye bana ben sedyey bakıp ağlıyordum bu sedye beni götürecektiçok üzüldüm bebeğimi alacaklardı
o an içimden binlerce düşünce geçti

ameliyathaneden giriyorum korkuyla...senağlama

bu arada çoktan amliyat başlamış içimi karıştırıyorlar bense poz vermeyi ihmal etmiyorum

işte o geldi meleğimi aldılar benden canım yavrum nasılda küçüksün nasılda acizsin nasılda muhtaçsın annene
o senmişsin demek sen ....

ağlama bebeğim kıyamam ...

ilk bakışmamız seninle

ve artık kollarımdasın maceramız mutlu sonla bittiği yerden yeniden başladı bebeğim
seni çok seviyorum canım oğlum

:asigim::asigim::asigim:

Ne güzel olmuş Sultan,oğlunla hikayeniz hep mutluluklar getirsin ikinize de inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…