sonunda Allah bizede doğum hikayesi yazmayı nasip etti.Allah ıma çok şükür zor bi dönemden geçtik ama hediyemiz çok büyük..
inanılmaz zor geçen son 4 haftamdan sonra dr artık cuma günü alalım bebeği dediğinde sadece daha çok küçük diyebildim.dr garanti veremem her şeye hazırlıklı ol dediğinde artık durumun ciddi olduğunu anladım sezeryana karar verdim.ilaç dozları çok fazla artmıştı herşeyi göze aldım ve 38 i doldurmak istiyorum dedim.o gün gelip çattığında sevinemedim
hastaneye gitmeden önce minik varlığımla vedalaşmak istedim,ağlayarak gittim hastaneye yatışım yapıldığında içimdeki parçayı söküp alacakları için üzgündüm.sonda takıldı anestezi uzmanı geldi,sadece genel anestezi istemiyorum dedim.sonuç ne olursa olsun bebeğimin doğumunu görmeliydim.
eşim ve annem bana el sallarlarken tek bi kelime bile söylesem hıçkırıklara boğulacağımı farkettim ve sadece el salladım.ameliyathanede spinal yapmaya karar verdi anestezi uzmanı ve çok çabuk bi şekilde uyuştum.
daha sonra perde çekildi önüme ve dr geldi,göğüs altından bastırıp bebeği çıkardıklarında hiç bir ses gelmedi,bi an ne olduğunu anlayamadım,nabzım arttı tansiyonum çıktı gözlerim karardı ne oldu dedim seruma ilaçlar enjekte etmeye başladılar,ayık tutmaya çalışıyorlardı beni,sonra solda bebeğimin karnına vurduklarını gördüm,ve nihayet muhteşem bi çığlık,derin bi nefes aldım saati sordum ve ilaçların beynimi delen ağrısına teslim ettim kendimi.gördüğüm tek şey mosmor bi vücut ve simsiyah saçlardı.sonra bebeği eşime teslim etmişler ameliyat devam ederken sürekli kötü bişeymi oldu neden göstermeden götürdünüz diyordum,dr çok kanaman var dediğinde bile bebek iyi olsunda diyebildim.birbuçuk saat geçmişti eşim ve annem çıldırmaya başlamışlar,ben çıktığımda eşim sevinçten ağlıyordu ona bebeği gördünmü diyebildim evet odada yanımızda diyince artık zorla tuttuğum yaşları bıraktım döküldü rahatladım odaya girdiğimde meleğimi giydirmişlerdi,hemen aldım ve doya doya kokladım.
ne yazıkki sütüm gelmedi,bebek mamaya başladı.1 gece hastanede yattım eve geldik,o gün belimden başalyıp ense kökümden başıma kadar bi ağrı girdi,meğerse narkozu atamamışım,2 gün boyunca inanılmaz şiddetli ağrı çektim,5 günlükken dr kontrolüne gittik ve bebeğim sarılık olmuştu,2 gece toplam 3 gün küvözde fototerapi uygulandı.1 hafta boyunca uykusuzdum ama yinede umurumda değildi hiçbişey sadece bebeğim iyi olsun diye dua ediyordum,son 4 saat bebeğim fenalaştı ve baygın durumdaydı,ayıltmak için herşeyi yaptılar ama ayılmıyordu artık herşey bitti dedim ve kucağıma yatırıp saatlerce ağladım sinirlerim iyice yıpranmıştı,mamayı reddediyordu 2 gündür gelen sütümüde sağıp veriyorduk ancak hiçbiri işe yaramadı emmedi.dr biraz daha uğraşın yoksa beklemenin alemi yok yatıralım dedi,başka bi yerede göstermek istedim,sanırım küvözdeki sıcaklıktan bayılmıştı bebeğim dışaıda hava almak ona iyi geldi ve dr un odasında günler sonra ilk defa ağlamaya başladı sevinçten deliye döndük hepimiz dr da bize şaşırdı durumu anlattık testler yapıldı o sırada emzirme odasında bekliyorduk,bebek hemşiresi zorla bebeği emzirtmeye çalıştı ve bebeğim ilk defa emdi,testlerde de bi sorun yoktu ve biz o kadar yorgunluğa karşın sevinçten bütün gece oturduk.halen daha uykuyu göremedik ama bebeğim iyi olsunda aylarca uykusuzluğa razıyım..
bugün kendi dr umuza gittik 1 hafta içinde doğum kilosuna gelmeye çalışcağız o zaman iyi olduğunu söyleyebileceğiz.herkesten dua bekliyorum..