2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Bence de, ihmal etmeyelim birbirimizi.:içelim:
Kimsecikler yok zaten buralarda büyüklerden.Bayramı bayram gibi görmüyoruz, buraya geldiğimizden beri.Bazı bayramlarda annemlere gidiyorum, bayramı yaşıyoruz.Bu bayram evde bebişime hazırlık yapacağım, boş kaldıkça da bilg. da kk ya gireceğim, evde olanlarla beraber bayram geçiririz di mi arkadaşlar_?:1hug:

merhaba kızlar ay kimse yokmuuuuuuuu huuuuuuuuuuuu komşularÇok üzgünüm çoookbugün tepeüstüne gittik eşimle ay bi hamile kilotlu çorabı alıcam ay tıklım tıklım ama aldım bayramlıklarım hazırkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar resmen öldüm bugün ev almış başını gidiyordu.temizlik yapayım ddedim üstüne közlemek için biber almıştım onlarla uğraştım allah izin verirse yarın annemlerin yanına gideceğiz valiz hazırladım dayak yemiş gibiyim her tarafım ağrıyor

Kolay gelsin hülyacım, kendini epey yoruşsun anlaşılan.Bebişte yoruluyor seninle, onu da düşün.Annenler uzakta mı_?
Bu arada iyi bayramlar sana şimdiden.

Kolay gelsin hülyacım, kendini epey yoruşsun anlaşılan.Bebişte yoruluyor seninle, onu da düşün.Annenler uzakta mı_?
Bu arada iyi bayramlar sana şimdiden.

aslında annemlerin evi benim arka tarafımda ama yazları kastamonuya gidiyorlar babam bu sene dönmedi annem birkaç kez geldi babamı görmeyeli yaklaşık beş ay oldu çok özledim birde hasta zaten .eşimde gidelim bari dedi . bende ilk defa gideceğim kastamonuya bakalım nasıl bir yermiş.

sana da iyi bayramlar herşey gönlünce olsun. kurban bayramında allahın izni
ile bebişlerimize daha çok yaklaşmış olacağız

Sana da iyi yolculuklar canım, kastamonu soğuk olur bildiğimkadarıyla, kendine de bebişe de iyi bak, üşütme oralarda.Allah kavuştursun aynı zamanda. Özlemişsindir tabii babanı.
Evet kurban bayramında bir adım daha yaklaşmış olacağız, belki bazı arkadaşlarımız kucaklarına bile almış olabilirler-tatlicadiarzu-

İyi geceler kızlar, ben gelene kadar herkesler gitmiş galiba, bayramda bende buralardayım kızlar, görüşürüz sık sık. kaydirigubbakcemile5

Merhaba kançiçeğim, nasılsın, bebiş de iyidir umarım, kontrolüne az kaldı değilmi? artık bu sefer gör kız artık şu miniği, nedense bana kızın olacak gibi geldi şimdi.:1rolleyes:

merhaba canim iyiyim cok sukur evet kontrolumuze 8 gun sonra gidiyoruz.benim de tek dilegim bu canim,cinsiyetini ogrenmek...
ama bana da kiz gibi geliyor,erkek olsa bi sekilde gorunurdu ...
hayirlisi olsun...

seninki nasil iyidir insallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…