sorma yani hem iyi hem kötü iyi yanı gün içinde vakit geçiyo para kazanıyosun kötü yanı misal bugün kalkmak istemiyosun ama mecbur geliyosun bide ev işine yemeğe hal kalmıyo benim Allahtan annem var Allah razı olsun h.sn gittiğimde yemeğimi veriyo büyük temizliği yapıyo ütülerimi yapıyo ben günlük ıvır zıvırları yapıyorum mesela taşınıcam annem topluyo eşyamı saolsun
mutlaka iyi tarafida var calismanin ama bu hamilelik sonucta birden agirlik cökebilir üstüne yatmak ihtiyaci duyarsin ama yatamazsin birde ev isi var dedigin gibi az kaldi insallah :))
waterfull ben calismiyorum evdeyim ama kücük kizim var onu anaokuluna götürüp getiriyorum eve gelince kizim dagitiyor ben topluyorum :)) bende bu sekilde calisiyorum :)
günaydın kızlar bende bu sene göreve baslamayıp evde oturanlardanım cok sıkılıyorum keske işe gitsem diyorum walla calısma hayatının tadını cıkarın zaten bebek olunca bir süre evde olucaz ...evde oturmak kabus bişiy sabah cok erken kalkan ben artık kendini uykuya verdim ah birde televizyona alıssam tam olcak keske bebegim eylülde agustosta dogsaydı...
waterfull evden iş yapmakta iyi canım bak benim eşime 1 yıldır evde bütün işlerini evden yürütüyo ,santiye işi müsteri görüşmelerini dısardan hallediyo ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?