2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

amaaan yarında dinlenme olmıycaktı bayram ziyaretleri gerçi şirkette olmaktan iyidir :)))
ben büroda değilim bi iplik firmasında muhasebe departmanındayım

anladim canim yani iste olmaktan daha iyi elbette :))

demtextile diye bi sirkette calisiyordu kuzenim belki tanisiyorsunuzdur diye sormustum :)

hatırlamıyorum ama duymuş olabilirim çünkü bizde tesktil firmalarıyla çalışıyoruz benim 32 haftam kasım 15te ya o zaman yada kasım sonu çıkıcam bende

sorma yani hem iyi hem kötü iyi yanı gün içinde vakit geçiyo para kazanıyosun kötü yanı misal bugün kalkmak istemiyosun ama mecbur geliyosun bide ev işine yemeğe hal kalmıyo benim Allahtan annem var Allah razı olsun h.sn gittiğimde yemeğimi veriyo büyük temizliği yapıyo ütülerimi yapıyo ben günlük ıvır zıvırları yapıyorum mesela taşınıcam annem topluyo eşyamı saolsun

Günaydın kızlarr,
Nazo bülo çalışan olunca zor işin hayatım. Ben bayramdan itibaren bilg. ı eve getirdim. Bundan sonra eşim idare edecek işleri, arada gezmeye giderim, ya da bir müşteri ile görüşmem lazım olursa.
Sağolsun eşim artık gelme demeye başlamıştı, bende bayramı bahane ettim.
Ama bir şirkette çalışan olunca gerçekten zor , hele de muhasebe.Sizin yoğun günleriniz de var.O zamanlar daha çok yoruluyorsundur.
Allah yardımcın olsun canım.
Cidy sen çalışmıyorsun sanırım.

Neyse ki annen varmış sana yardımcı olan, bebek doğduğunda ne yapacaksın belli bir süre sonrasında çalışmaya devam mı_?

mutlaka iyi tarafida var calismanin ama bu hamilelik sonucta birden agirlik cökebilir üstüne yatmak ihtiyaci duyarsin ama yatamazsin birde ev isi var dedigin gibi az kaldi insallah :))

waterfull ben calismiyorum evdeyim ama kücük kizim var onu anaokuluna götürüp getiriyorum eve gelince kizim dagitiyor ben topluyorum :)) bende bu sekilde calisiyorum :)

güzel anneler günaydın şimdiden bayramınız kutlu olsun

Linaycım gözün aydın yeni gelen arkadaşlarımız hoş geldiniz

bende cumartesi ayrıntılıya giridim çok güseldi bebeğim çok hoştu ama doktorumuz sadece resim ve sonuç verdi cd vermedi( napalım sağlık olsun ama bir şey fark ettim cumartesinden bu yana artık bebeğimin tekmelerini hareketlerini daha ne duyuyorum hatta babası bile duyuyyor özellikle çukulata yediğimde veya çok yorulduğumda malum bazyram temizliği yemek filan bitmek bilmedi işte herkese kolay gelsin bir de kızlar bizim orda sosyate pazarı var çokhoş güsel şeyler var bebek eşyalrını görmelisiniz harika söylerlerdi inamazdım pamuklu 3 adet bady i 10ytl ye bir adet patikli pijamayı 5 ytl ye aldım iyimi daha bunalrı çok sevidimde aldım daha neler alcaz dimi:)) bu arada araba arayan arkadaşlar kraftın arabalrı çok güsel hemde çok daha uygun geldi bana birde nivea nın çantasını cihcodan almanızı (krem,şambuan, sabun,ıslak bez2adet)39.00 ytl tavisiye ederim baya uygundu sevgler

öyle waterfull Allaha bin şükür annem var saolsun eşimde elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyo

evet cidy bi ayndan ama aynen dediğin gibi bazen yatasım geliyo ama nerdeeee hayır doğum sonrası devam etmiycem işi komple bırakıcam

Senin işinde zor canım. Ablası kardeş olayına nasıl bir tepki veriyor.Bir şey diyor mu_?
Benim kızımla oğlum arasında 3,5 yaş vardı. Kızım oğlum doğmadan evvel el bebel gül bebekken , kardeşi doğunca sıkıntıdan yüzünde sivilceler çıkmıştı. Dikkat et sende ne kadar istiyoruz deselerde, o yaşlarda kıskançlık yapmaları çok normal, daha fazla yoracaklar seni.

günaydın kızlar bende bu sene göreve baslamayıp evde oturanlardanım cok sıkılıyorum keske işe gitsem diyorum walla calısma hayatının tadını cıkarın zaten bebek olunca bir süre evde olucaz ...evde oturmak kabus bişiy sabah cok erken kalkan ben artık kendini uykuya verdim ah birde televizyona alıssam tam olcak keske bebegim eylülde agustosta dogsaydı...
waterfull evden iş yapmakta iyi canım bak benim eşime 1 yıldır evde bütün işlerini evden yürütüyo ,santiye işi müsteri görüşmelerini dısardan hallediyo ...

bende çlaışıyorum çokşükür güzel tarafları var tabiki olmaz olurmu aylık net par kazanıyoruz. bebeklerimize daha güzel yaşatabilmek için ama çok yorucu olduğu kesin benim birde babam var yakınımda oturuyor onda yardımcı olmak durumundayım yoruluyorum tabi ama sağlık olsun herhalde evde oturan biri olsam çok sıkılırdım böylesi daha iyi ama 3 ay nasıl geçer zaman evde bilemiyorum şimiden Allah yardımcımız olsun kızlar

Günaydın canım, geçen ocak ayına kadar evden yürütmüştüm işleri. Home ofis çalışıyorduk. Bir süre sonra oldukça zor gelmeye başlayınca ayırdık evden.
Ama şimdi ofis yine açık olacak zaten, ben evde çizimleri yapacağım, müşteri eve gelmeyecek. O zaman zor oluyor.Şimdi müşteri geldiğinde ben ineceğim ofise.

gamze 3 ay derken bebek dogduktan sonrayı kasdediyosan göz acıp kapayana kadar gecer sen bile anlamazsın bizim yumurcaklar cok yorcak bizi çok uykusuz kalcaz cok:))))

waterfull ne güzel işte birde birinin yanında calıstıgını düşünsene zor olurdu yakın mı ofis eve bari...

bence de waterfull sen iyisin el kapısında olmak zor ben testlerimi muaynelerimi ya h.sn yaptım yada son randevuyu aldım iş çıkışı gittim neyseki hastaneyle çalıştığım plaza yan yana

Evet kızlar biliyorum. Birisinin yanında çalışıyor olsam bu kadar rahat olamazdım tabiii.
Yok montesori, eve yakın değil, ama kendi arabam var, onunla gidip gelebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…