günaydın kızlar ay sola yatıcam diye kendime işkence etmekten zor uyudum tatil olması iyi oldu vallakafamçokkarıştı
Senin işinde zor canım. Ablası kardeş olayına nasıl bir tepki veriyor.Bir şey diyor mu_?
Benim kızımla oğlum arasında 3,5 yaş vardı. Kızım oğlum doğmadan evvel el bebel gül bebekken , kardeşi doğunca sıkıntıdan yüzünde sivilceler çıkmıştı. Dikkat et sende ne kadar istiyoruz deselerde, o yaşlarda kıskançlık yapmaları çok normal, daha fazla yoracaklar seni.
pembe panter o kadar çabuk yorulmuyorum ben ama yinede bazı zaman zor oluyo mesela sabah kalıkıyosun tadın yok halin yok yatmka istiyosun ama nerdeee bende fazla yol yürüyünce kuyrul sokumum ağrımaya başlıyo
valla kizim simdilik kardesini hevesle bekliyor dogusun diye 3.5 yasinda suan, mutlaka kiskanclik olcak ama esimle ikimiz kiskandirmamaya caliscaz ins., geliyor dur anne kardesimi öpcem deyip karnimi öpüyor insallah doguncada böyle öper onu kaydirigubbakcemile5
sorma pembe panter almazmıyım artık ilaçlardan böööğğhh geldi
kızlar hiç belli olmuyo kardeş durumları görümcemin oğluda 10 yaşında hamileyken çok ilgiliydi kardeşim kardeşim gün içinde bile annesine telde sorardı kardeşim napıyo diye ama dopduğunda sıkıntı çektiler eltiminde beş yaş var iki erkek büyüyü felaket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?