2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kızlar hava cok soguk var mı kalorifer yakan ... benim bayramlıklarda kısa kollu...
ara arada yagıyo...
walla waterfull sanlısın bunu unutma...sizin oralarda soguk mu...

Öyle klima çalıştıracak kadar soğuk değil. Evlerin içleri biraz soğuk gibi ama uzun kollu bişeyler giyince yeterli geliyor.
Dışarsı da güneşli.

İstanbul buraya göre oldukça soğuktur hayatım, aman dikkat edin ne kendinizi ne bebişleri üşütün.
Yaa kızlar, diğer aylara bakıyorum, ekim anneleri, kasım anneleri filan.Her bölümde 1-2 ikiz annesi var. Bizde bir tane bile ikiz annesi yok. Çok dikkatimi çekti. Ocak ayında hiç ikiz doğmayacak.

:))) Allah iyiliğini versin elagülce ne zorluyosun kendini doktorlar evet sola yatmak iyidir ama sizde hangi yönde rahatsanız öle yatın dio bende önce sola yatıyorum ama yok kızım güm güm durmuyo rahatsız olduğu belli sonra sırt üstü oda çarpıntı yapıyo en sonunda eşimde hadi hadi dön sen o tarafa dio sağıma dönüp mışıl mışıl uyuyorum

günaydın kızlar ay sola yatıcam diye kendime işkence etmekten zor uyudum tatil olması iyi oldu vallakafamçokkarıştı

İşin zor senin elagülce.Aslında hamile yastıkları varmış, bu durumlarda çok idealmiş, ben hiç kullanmadım ama, nette filan kullananları okudum, çok memnunlar. Senin sola yatmana destek oluyormuş.Bebişlerin yan yatması için alınan yastıkların farklı bir versiyonu.

Herkese merhaba.Çalışan arkadaşlar Allah kolaylık versin.Dikkat edin kendinize.Sizleri düşündükçe ben yoruluyorum.Ya ben çok çabuk yorulduğum için herkesi kendim gibi sanıyorum.Bir müddet ayakta kalsam bacaklarım ve sırtım ağrımaya başlıyor.Hemen uzanmak bacaklarımı kaldırmak ihtiyacı hissediyorum.Dün eşimin aliesi geldi iftara,sofrayı topladıktan sonra çaya kadar gittim uzandım yatağımda,yoksa adım atacak halim kalmadı.

pembe panter o kadar çabuk yorulmuyorum ben ama yinede bazı zaman zor oluyo mesela sabah kalıkıyosun tadın yok halin yok yatmka istiyosun ama nerdeee bende fazla yol yürüyünce kuyrul sokumum ağrımaya başlıyo

valla kizim simdilik kardesini hevesle bekliyor dogusun diye 3.5 yasinda suan, mutlaka kiskanclik olcak ama esimle ikimiz kiskandirmamaya caliscaz ins., geliyor dur anne kardesimi öpcem deyip karnimi öpüyor insallah doguncada böyle öper onu kaydirigubbakcemile5

Cidy inşallah kızın kardeşini çok sever ablalık yapar.Gelip öptüğüne göre kıskanmıcak inşallah.Bazı çocuklar annelerin karnına vuruyormuş gelmesin istemiyorum onu diye-tatlicadiarzu-

kızlar hiç belli olmuyo kardeş durumları görümcemin oğluda 10 yaşında hamileyken çok ilgiliydi kardeşim kardeşim gün içinde bile annesine telde sorardı kardeşim napıyo diye ama dopduğunda sıkıntı çektiler eltiminde beş yaş var iki erkek büyüyü felaket

ay kızlar ben sağa yatınca kızım tekme atıp sanki içerde çırpınıyo sırtüstü yatınca belim ağrıyo bakalım mecburen sola yatmamlazım ben hamilelik öncesi zaten hep yüzüstü yatardımkaydirigubbakcemile2hava soğuk ama ben evde şortla geziyorum dün tepeüstünde tek kısa kollu gezen bendim bide hamile bikadındaha vardı oda yelpazeile geziyodu biz iki ateşli herkes bize bakıyodu ya düşünün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3demirilaçlarımı ateş yapıyo acaba:roflol:sırnaşık şey

aynen öyle onlar için hep
ya elagülce ne güzel işte sola yatman daha iyi zaten bende hep yüzüstü yatardım ahhh ahhh şimdiden özledim

benim ablamın kızıda 2.5 yaşında ay neler yapıyo resmen pusuya yatıp karnıma tekmelemeye çalışıyo bebek yok orda beni sev diyo eşimin kucağında inmiyor geçen gittik ablam anlatıyo oynicaksınız seversin oda kardeş diye hartdiye ısırdı ablamıCADIARZUsonrada eşimi ısırdı valla neyapıcamızı şaşırdık çocuklar belli olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…