2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Ay ilahi bir menapozlular bir hamilelr zatenkaydirigubbakcemile3Ben de yanıyorum avuçlarımı duvarlara dayıyorum yanıyor ellerim.

kızlar merhaba 3 gündür yokum annemlere geldim bursaya bayram için şimdi internet cafeden yazıyorum

hepinize iyi bayramlar diliyorum, bebişlerinizle birlikte geçireceğiniz ik bayramınız hayırlı olsun, tüm sevdiklerinizle birlikte iyi bir bayram geçirmeniz dileğiyle, hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum

canım sanada bebişin,eşinle ve ailenle iyi bayramlar :1hug:

İyi bayramlar canım sanada, bebişle geçireceğiniz ilk bayramın çok güzel geçmesini dilerim.

merak ettim valla seni

saol cnm sende ailenle eşinle ve bebişinle çok çok güzel bayram geçirirsin inş bende seni öpüyrm ii bayramlara.s.

slm kizlar nasilsiniz be ve oglusum cok iyiyiz az önce doktrodan geldik.oglsum 810gr olmus cok tatliydi gülümsedi annesine kizlar oglusum bana benziyor agzi burnu cenes ayni benyakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kizlar hepinizin seker bayramini kutlarim iyi bayramlar sekerlerrrrrrr:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

iizzz saol ne güzel bayram hediyesi gibi olmuş sana bebişini görmek gözün aydın maşallah oğluşuna da nazar değmesin

sana da ii bayramlar cnm

evet barcli bundan güzel bi hediye olamaz yani bebgimi görmek bana cok iyi geldi.doktora karnimin sag tarafi agriyor dedim hani gögsümün alti oda cok normal bebek büyüd dedi yüzmek iyi gelirmisss kizlar aklinizda bulunsunnnnnnnn

gülsücün sen bayram sekerini erken almıssın:)))
bende oglusumu cok özledim bayramdan sonra ki hafta gitcez doktorumuza o zaman 26 haftalık filan olcam benim bebek 1 kg yu gecmiş olur herhalde...
barcli nbr... sende ben gibi bayramda evdesin galiba esra,ekin su ne güzel sehir dısındalar...
benimde keske istanbul dısında akrabalarım olsaydı ( herkes istanbul da...

Bayramda bende evdeyim, bizimkiler şehir dışında.Annemler izmirde , eşimin ailesi ankarada , ama bu bayram hazırlıklarla uğraşacağız diye hiç bir yere gidemiyoruz.
Sen şanslısın montesori, hiç olmazsa ist. içinde gidecek birileri var, bizim burada o da yok.Evde takılıp kalacağız:)))))

Gülsücüm sen bayram şekerini almışsın , ne güzel.Maşallah canım, nazar değmesin, güzel güzel büyüsünler bakalım.

iiim montesori benim ailemde eşimin aileside izmirde bizde bi yere gitmicez evdeiz gezilcek yerleri bitirir kocişimle evde oluruz artık

sen nasılsın??var mı şikayetin falan??

iiim montesori benim ailemde eşimin aileside izmirde bizde bi yere gitmicez evdeiz gezilcek yerleri bitirir kocişimle evde oluruz artık

sen nasılsın??var mı şikayetin falan??

şikayetim falan yok da oglumu cok özledim kac gündür yazlıkları kaldırdım kıslıkları koydum dolaba onlar bazanın aldındaydı,bazıları da vakumlu torbalarda ...4 gündür camasır yıkıyıp ütü yapıyorum allahtan bugun bitcek... tabi ben kıslıklarımı koydum dolaba denedim hiçbiri olmuyo tekrardan onlarla vedalasıp bazanın altına geri koydum seneye bu zaman ince bir anne olurum umuduyla...eşim derdi bütün paranı kıyafete yatırıyosun diye de inanmazdım allahım ne kadar cok kazagım ,süeterim hırkam ,bolerom varmıs şimdi dolap bomboş( 4 hamis pantolonu ,esofmanlar bir kac kazak ,dolabı acınca moralim bozuluyo ...
geri kalanda iyiyim işte...

ewt waterfull istanbul içinde herkes olunca ilk iki gün yogun gecer bizim için geri kalanda evdeyiz...zaten hep evdeyiz:)))))

bayram için tatlımı hazırladım temizliği de bitirdim çok şükür.. benim ve eşimin ailesi de kayseride olduğu için misafirimiz çok olur...hazırlıklar bitti şimdi nette biraz oyalanayım dedim ama kimsecikler yok heralde... neyse bakalım herkeze iyi bayramlar..:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…