ay kızlar ben sağa yatınca kızım tekme atıp sanki içerde çırpınıyo sırtüstü yatınca belim ağrıyo bakalım mecburen sola yatmamlazım ben hamilelik öncesi zaten hep yüzüstü yatardımkaydirigubbakcemile2hava soğuk ama ben evde şortla geziyorum dün tepeüstünde tek kısa kollu gezen bendim bide hamile bikadındaha vardı oda yelpazeile geziyodu biz iki ateşli herkes bize bakıyodu ya düşünün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3demirilaçlarımı ateş yapıyo acaba:roflol:sırnaşık şey
kızlar merhaba 3 gündür yokum annemlere geldim bursaya bayram için şimdi internet cafeden yazıyorum
hepinize iyi bayramlar diliyorum, bebişlerinizle birlikte geçireceğiniz ik bayramınız hayırlı olsun, tüm sevdiklerinizle birlikte iyi bir bayram geçirmeniz dileğiyle, hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum
kızlar merhaba 3 gündür yokum annemlere geldim bursaya bayram için şimdi internet cafeden yazıyorum
hepinize iyi bayramlar diliyorum, bebişlerinizle birlikte geçireceğiniz ik bayramınız hayırlı olsun, tüm sevdiklerinizle birlikte iyi bir bayram geçirmeniz dileğiyle, hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum
hepinize iyi bayramlar diliyorum, bebişlerinizle birlikte geçireceğiniz ik bayramınız hayırlı olsun, tüm sevdiklerinizle birlikte iyi bir bayram geçirmeniz dileğiyle, hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum[/QUO
canım sanada bebeğinle tüm sevdiklerinle iyi bayramalr diliyorumhihoyyyt
iiim montesori benim ailemde eşimin aileside izmirde bizde bi yere gitmicez evdeiz gezilcek yerleri bitirir kocişimle evde oluruz artık
sen nasılsın??var mı şikayetin falan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?