2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

çok hamaratmışsın reyhan, bravo sana.hamiş hamiş tatlılar temizlikler maşallah yani :)

sana ve tüm site sakinlerine iyi bayramlar..

Gülsücüm iyi olmuş bebişini görmen canım, bende montesori gibi bayramdan sonra kontroldeyim, bizde 26 haftalık olacağız, bakalım ne kadar olmuş kızım.

Svediklerinizle ve bebişlerinizle baraber hepinize mutlu bayramlar kızlar,
hihoyyyt

Bayramda burda olamıycam kızlar ii bayramlar herkese, sevdiklerinizle bebişlerinizle çok güzel bi bayram geçirmeniz dileğiyle...

Günaydın tüm annişlere ve ilk bayramlarını geçirecek olan bebişlere.

Herkesin Bayramı mübarek olsun, nice mutlu güzel sağlıklı bayramlar geçiririz inşallah.

arkadaşlar hepimize iyi bayramlar:))
bi sonraki şeker bayramında bebişlerimizle olacağız Allah'ın izniyle:))
hayatınız hep şeker tadında olsun işallah:))
bu arada benim kociş evde 2 gündür çok hasta ,ihmal etmiorum yani sizi!!!

Herkese iyi bayramlar... Kızımsız geçirdiğimiz ilk bayram... Kurban Bayramınıda atlattıkmı Allahın izniyle beraber kutlayacağız...

Ocağı 4 gözle bekliyoruz yani...

kızlar iyi bayramlar diliyorum herkese.
şu an istanbuldayım.bilg.başına yeni oturabildim,sabahtan beri geziyoruz.önce cevahire gittik,2 saat orada takıldık,sonra taksime geçtik oradada biraz gezdik en son artık o kadar yorulmuşuz ki teyzem gelin sizi bir yere götüreyim tüm yorgunluğunuzu alsın dedi,tam evlerinin karşısında doğa park adında bir yer var oraya gittik dinlenmek için .oradanda biraz aşağıya inince çay bahçesi var onun dibinden merdivenlerle bir yere çıkardılar bizi ,kızlar inanın harika bir manzara boğaziçi köprüsü tam karşımızda,boğaz ayaklarınızın altında muhteşemdi.
yarın bursaya dönücez ama dönmeden önce eminönüne gidip havuzlu hanına uğramayı düşünüyoruz,inşallah planlarımızda bir değişiklik olmazda gidebiliriz.
herkese iyi geceler......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…