2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

meraba hanımlar..
valla evde olanlar da bi türlü aynı saati bulamıo,çakışamıoruz(
kociş bugün işe gitti benim yalnızlık başladı vurdum kendimi çilolataya..
kızım büyüo hissediorum ,yavaş yavaş ağrılara da alışıorum sanırım akşama doğru yerimden kalkamıorum(gerçi yatamıorum da ama) ama sabahları daha rahatım ,ocak'ı bekliorum umutla...
foto ekleyebilirsem ekleyeceğim ben de göbişin ama asıl foto soona ,dün gece babası kızına evini çizdi,yanından dere akan,ağaçları olan..yarın eklerim onu da...

canım mrb iyi bayramlar ne yaptın doktora gittinmi ben bugun hastaneyi aradım cd vermeleri için 375 lira daha istyolar uzman dktorda 85 miş baya pahalıya geliyo sigortada geçmiyomuş orda sen ne yaptın doktora gittinmi gittiysen ne kadar ödedin blgi verirsen sevinirim :1rolleyes:

merhaba kızlar bugün hava çok güzeldi yazda kalma bi gün umarın herkesin bayramı şeker tadındadır kimsecikler yok herkes gezmedemi hala:uhm:kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar hepinizin bayramını mübarek olsun.bir sonraki Ramazan Bayramını bvebişlerimizle beraber sağlıkla kutlamak dileğiyle.

merhaba herkese iyi bayramlarrrr....
artik gezmeler bitti bizim yine burdayim her zamanki gibi.....

merhaba kızlar herkezin bayramını kutlarım.bende bi buçuk aylık hamişim NAZLICANIN dediği gibi inş bidahaki ramazan bayramına bebişlerimizde olucak :):) bende allah nasip etse beşinci
ayda doğum yapcam :)

herkesin bayaramı kutlu olsun arkadaşlar.

bir kaç gündür yazamadım.cuma günü doktora gittim.bayram öncesi oğlumu gördüm.elini alnına koymuş ağzınıda açmış uyuyordu.canım benim ya.

fotoğraf makinemiz yapıldı.bende eklicem göbüşü.ama nasıl eklencek bilmiyorum.bayrmdan sonra eklerim artık.herkese iyi geceler.

senin de bayramin kutlu olsun balim.
oh sen gordun oglusunu,ne guzel..biz de haftaya carsamba gidiyoruz dr a..
bakalim benim yaramaz bu sefer gosterecek mi?

iyi geceler arkadaşlar pc de sorun olduğu için nete giremiyorum (virüsün biri yine beni buldu)
biraz geç oluyor ama herkesin bayramı kutlu olsun umarım herşey yolundadır
sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun a.s.

merabalar:))
ben dün örgü örmeyi öğrendim ve kızıma bi atkı yapmaya başladım ama atkının ilk bölümü 10 cm falan soona 20 cm e kadar ulaştı :)) artık modeli öle olur dedim son kısmında gene darlaştırmaya çalışacağım:))
çok beceriksizim çookk:))
hadi gelin artık özledim sizleri....

slmlar herkese nasilsiniz bakalim yoksa hala gezmeciler gelmedi mi??
kac gundur kimse yok forumda...

inannacim kolay gelsin canim,merak etme ugrasa ugrasa ogrenirsin,herkes anasinin karninda ogrenmiyor ya,,,ben de hic bilmiyordum.ama gecenlerde inat edip bebisime yelek ordum...resmini koyacagim...

İyi akşamlar kızlar,
Nasılsınız, bayram nasıl geçti_?
İnanna, kançiçeği sizler çoğunlukla buralarda takılmışsınız canım.Ben de çoğunlukla bilg. başında olurum diye düşünmüştüm ama sağolsun arkadaşlar boş bırakmadılar.Biraz kafa dağıtmış olduk.

Eve gelince hemen size baktım, kim var kim yok diye.
İnanna hiç sorun yapma güzelim, birisi olmazsa diğeri olur, hiç önemseme , yapmaya çalış, çok daha güzellerini yaparsın, internetten de örnekleri var oradan da sayılarını filan öğrenerek yapabilirsin.
Kançiöçeği, sen yurtdışında olunca bayram çok daha değişik oluyor tabii ki.

işallah canım,19 ilmek 47 olunca ben kayınvalidemi aradım meğerse yeni sıraya başlarken ilk ilmeğide örüomuşum..artık düzeltmeye çalışıorum:))
sen yelek örmüşsün ama inatlaşmayla olmaz bence kabiliyetlisin,fotosunu bekliorum:))a.s.

valla burada kimsemiz olmayınca yurtdışından bi farkımız olmuo ,kociş işe ben nete:))
azmettim zati bu örgü işini umarım öğrenirim:))hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…