2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

hosgeldin waterfullcum evet haklisin burda bayram cok farkli,herkes kendi derdinde...bayram eger annen ve baban diger sevdiklerin yanindaysa bayram.
bizimki de biraz buruk gecti ama kismet hayirlisi boyleymis diyelim...

inannacim,baslarda olur ben de senin gibi ilk ilmegi oruyordum sonra annem gostermisti...sende yapabilirsin canim,inaniyorum ...yarin fotoyu koyayim bi bak..begenecek misin...tigla ordum tunus isi cok kolay...

Hoşbuldum canım, bizim içinde öyle aslında, burada büyüklerimizden kimse yok, tatil niyetine geçiriyoruz bayramları.
Ama yine de Türkiye de olunca herkes bayram-tatil modu yaşıyor. O yüzden demiştim kançiçeğime senin orada oldukça zor oluyordur diye.İnanna hiç olmazsa sende yurt içinde yaşıyorsun.

valla burada kimsemiz olmayınca yurtdışından bi farkımız olmuo ,kociş işe ben nete:))
azmettim zati bu örgü işini umarım öğrenirim:))hihoyyyt

evet canim haklisin,ailenden ayri olunca her yer gurbet bir bakima..ama urda daha zor oluyor ..her zaman gitme imkani olmadigi iciin...:1no2:

evet burda bir derdin oldugu zaman paylasacak kimse de yok esinden baska..
niye demisler bülbülü altin kafese koymuslar,ille de vatanim demis....

ben de yanlizim burda vakit geciriyorum iste...
bayram da bitti artik ama ailesini ziyarete giden arkadaslar donmedi daha heralde...

bayram tatili uzunya pazartesiye dönerler.bende sürekli yanızım.evden dışarı pek çıktığım yok.

ben de aynen valla...burasi cok soguk zaten insanin disari cikasi gelmiyor.
birkac tanidiklara ziyarete gittik bayram bitti..zaten bu aralar belim agriyor biraz fazla cikamiyorum...senin nasil gidiyor hamislik?

bayramın ilk günü bende rahatsızdım.benim çok karın ağrım oluyor.fazla gezmeye çıkmak istemiyorum.sürekli uzanmak uyumak istiyorum.

bebisler buyudukce bizim icin daha da zor olmaya basladi.
Allah yardimcimiz olsun.sahsen ben cok zorlaniyorum bazen,dogum yapacagim gun gelsin de gun sayiyorum.hayirlisiyla kurtulalim insallah.

Teşekkürler balım, iyiym canım sağol.
Yorgunluk yavaş yavaş bastırmaya başladı.Hepinize iyi geceler.Yarın görüşmek üzere.Bebişlerinize de kendinize de çok çok iyi bakın kızlar.

Günaydın kızlar,
Herkes iyidir inşallah, benim bayram yoğun geçti valla, önce ben dolaştım, sonra kayınvalidem burada diye onu ziyarete gelenleri ağırladım,uzun lafın kısası yorgunum valla. haftaiçi biraz dinlenebilmeyi umuyorum. kafamçokkarıştı

slm arkadaşlar,

sabahdan beri diğer sayfaları okudum herkesin iyi olmasına sevindim.
bende bugün iş başı yapdım bayramda normal gecdi, bugünde işe geldim artık cmt pazar dinlenirim. hande bende maltepede oturuyorum. senin doktorun nerde memnunmusun.
linay bebişini görmüşsün gayette sağlıklıymış maşşallah allah nazarlardan korusun inş bende cd falan istiyorum gittiğin yer nerde kozyatağındaydı sanırım ve ücret nekadar ödedin bilgi verirsen cok sevinirim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…