2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

günaydın kızlar herkese iyi günler, bir bayramı daha geçirdik , işe başlayanlara kolay gelsin , bende yoruldum 2 gündür yatılı misafirlerimiz vardı yorucu oldu biraz ama olsun , benim kociş evde bilgisayarı ona bırakıcam yine, görüşmek üzere fırsat buldukça girer yazarım

merhaba kızlar bayramda geldi geçti hiçbişi anlamadık günler gelip geçiyo ne güzel
offf boğazlarım ağrıyo çok kötü benim :ssss

ekinsucum son iki kutucuk kaldıııı heyecanlandım bak şimdi görünce hihoyyytkaydirigubbakcemile5:teytey:

Selam hanımlar.Bayramınız güzel geçmiştir umarım.Benimki de baya hareketli geçti.Son bir ayda yemediğim kadar tatlı yedim tartılmaya korkuyorum.

hanımlar ve melekleri merhabalar

geçmiş bayramınız kutlu olsun.

ben bayramın ilk günü saat 4 ten sonra çalıştım akşam 9,5a kadar.
ikinci günde bebeşimin kıyafetlerini yıkadık, teyzesi annenesi dolabına yerleştirdik daha erken ama hepsini ben yapmak istedim her geçen gün şişiyorum ve ağırlaşıyorum şimdiden olsun dedik :))
3. gün eve boyacılar geldi hala gidemediler :)) bugün yine iş yerindeyim.
yarın boyacılar gidince bir de temizlik var.
bu bayram çok verimli geçti yani :))

en güzelide bebeğimin kıyafetlerini yerleştirmek oldu. öyle minik öyle tatlılar ki :)) allahım sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza. benim yaramaz bazen bir itiyor kendini çıkıcak şimdi tamam diyorum. :)) ay çok keyifli ve mutluyum. umarım herkes benim gibidir.

merabalar,hoşgeldiniz:))
kançiçeğim fotoyu bekliorum kolay dedin merak ettim:)) ama ben sana nası bitirilio die sorcam bu örgü kaldım ölee ortada şişi çeksen bozulacak,netten de anlamadım şekillerden ,anlatırsan ya da anlayabileceğim bi site biliosan çok memnun olurum:))

kızlar iyi öğleden sonrası herkeslere,bi bayram daha bitti işte,umarım keyifler yerindedir.

bayramlar tatlı yorgunluklar aslında ,çalışan bayanlar için özellikle bence bayramdan sonrada 3 gün dinlenme tatili vermelileryerimseniben

marg kolay gelsin canım bu bayram waterfull gibi sende çok faalmişsin.ne güzel bebeğinin cicilerinide yerleştirmişsin yerine harikasın,darısı bizlerin başına,aslında dediğin gibi ufaktan ufaktan başlamak lazım yerleştirmeye,bende kıyafetleri yıkadım ama odası boyanmadığı ve dolayısı ile yatak kurulmadığı için elimiz kolumuz bağlı,gerçi yerleştirmek bi günlük iş ama ben çok sabırsızlanıyorum işte:1rolleyes:

kançiçeğim canım ya gurbetlik hakikaten zor heleki bayramlarda,ama ne diyelim allah önümüzdeki bayramları sevdiklerinle geçirmeyi nasip etsin.inşallah bak kısmetse 3 ay sonra bebişinde gelecek:teselli:

ianna merhaba canım.
benim de örgü ile aram pek iyi değildir aslında kendi çapımda bişiler yaıyorum.örgüyü bitirirken 2 ilmek birden alıyorsun canım sonra ördüğün ilmeği tekrar diğer şişe geçiriyorsun.yani bir şiş dolu bir şiş boş olacak böyle böyle ilmekleri eksilterek bitiriyorsun.inşallah anlatabilmişimdir canım kolay gelsin.

Günaydın kızlar,
Herkes güzel bir bayram geçirmiş, sevindim. Sorun yok ,iyi.Marsg en güzeli sende olmuş, evet gerçekten hayatım minicik minicik onları yerleştirmek nasıl güzel olmuştur.Askılara filan asmışsındır elbiselerini.hihoyyyt
Pembe panter şeker bayramının hakkını verdik, yedik tatlıları dediğin gibi.Bakalım noolcek_?
Barçlı geçmiş olsun, üşüttün herhalde , boğazların ağrıyor.Sıcak bişeyler iç geçsin.
Ekinsu, yatılı misafirler olunca insan çok yoruluyor, helede bu durumda olunca. Ben tatil diye kışlık yazlık düzenlemesi yapacaktım, hala yapacağım. Bugün kendimi daha bir yorgun hissediyorum,Yarın düzenlerim herhalde.
Smrisk, sana da kolay gelsin hayatım, sen de işe başlayanlardansın.

İnanna örgüyü bitirebilmek için sürekli olarak iki ilmek alıp bir arada öreceksin.Oluşan tek ilmeği, diğer şişe alıp onunla birlikte diğer ilmeği yine iki ilmek olarrak bir arad öreceksin. İlmeklerin hepsi bitinceye kadar, bu şekilde devam edeceksin.Kolay gelsin.

ay zevkli olmazmı waterfulcum. öyle keyifle yaptık ki :)) halimizi görsen kardeşim annem ben... eşimde gelip gelip dolaba baktı biz yerleştirdikçe :)) annem kıyafetleri astıkça minicik askılara çekmiş elbiseler gibi diyo çok güldük :))))))))

ama çok iyi oldu eksikleri böyle daha iyi çıktı ortaya ... abarttıklarımda tabi :))))))))
hepsi dağnık poşetlerde duruyordu ne aldık ne yaptık belli değildi.

şimdi alışverişe daha bilinçli devam edicez...

marsg cnm allah kullanmak nasip etsin bebişinin cicişlerini ne kadar zevkle yerleştirmişsinizdir ayy bende alim eksikleri başlıcam artık çok heyecan verici yaa

başla güzelim valla erken daha falan dedik ama yerleştirince de iyi yapmışız dedik... hepsi toplandı güzelce kızımızı bekliyor. aldıklarımızıda yıkar yıkar koyarız yerine...

kışlık süslü elbiseler almalıyım kızıma :))))) hep yazlık almışız :)) kışın evde oturup tulummu giycek hep :))

al cnm al ayyy ben düşünemiyorum onları o güzel elbiselerin içinde allah görmeyi nasip etsin hepimize inş

bayanlar hepiniz mutlu ve heyecanlısınız ne güzel allah daim etsin benim 3 gündür yine bulantılarım başladı berbat bişey bide size sormak istediğim bişey var çamaşır kurutma makinesi kullanan varmı? memnunmusunuz?

geçmiş olsun canım...

ben kullanıyorum 3 yıldır ... ilk evlendiğimizde arçelik almıştık bacalı onu begenmedik...

şimdi depolu elektrolux aldık süper çok memnunum şiddetle tavsiye ederim. en sevmediğim şey çamaşır as topladır. acayip kolay makineden direk kurutmaya at 2 saat sonra hepsi kuru ütüle katla koy... büyük kolaylık.

çamaşırlarada hiç zarar vermiyor bilgine... ama ucuzuna lkaçma... arçelikten hiç memnun kalmadım ben

hepinizin bayramını biraz rötarlı olarak kutluyorum kızlar..
ne güzel herkesin tatili ,bayramı güzel geçmiş,
benimde yatılı misafirlerim var pek giremiyorum,ama yazılanları okumaya çalışıyorum,
hepiniz aklımdasınız ve dualarımda.. tekrar görüşmek üzere

P.S: bu arada bende kötü üşüttüm ve grip oldum bugün daha iyiyim,
ayrıntılı ultrasona girmedik artık zamanıda geçti zaten ,ama girsemiydim ki diye de kalmadı değil hani aklımda,benden başka girmeyen var mı?
artık 3 yada 4 boyutluya girerim inşallah.28-30 .haftalar gibi
öpüldünüz.....

merhaba kızlar nasılsınız ben çok yoruldum bu bayram daha da dinlenenedim o kadar gelen gidenden sonra evi temizlemek istiyorum ama sular kesik.

nazlıcancım dinlenmiş olursun iişte sende güzelim bu arada... valla bende çok yordum kendimi ama pişman oldum sonra heryerim tutuldu. dikkat et kendine güzelim.

marsg ne güzel kıyafetleri halletmişsin.benim de başlamam gerek bir an önce çünkü ne alacağımı bilemiyorum böyle kızımın bebeklik giysilerinden seçtiklerim vardı koca bi çanta onlar yıkanacak ütülenecek sonra belli olacak ne almam gerektiği hiç zaman bulamadım yıkayıp ütülemeye.ama en azından yerleştireceğim şifonyeri boşalttım.bu arada kızım kardeşine hediye almış marketten çok hoşuma gitti.küçük bişi ama düşünmesi hoş.emzik saklama kutusu aldı.parasını da kendi harçlıklarından verdi kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…