2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

herkese merhabalar
herkes ne kadar da yorulmuş bayramda yaaa bende iki gün akraba eş dost ziyareti yaptım dünde sapanca ordan çınarcık yaptık iyi geldi değişiklik oldu
yarın şeker testimiz var
artık tam 6 aylık olduk son üç aylık döneme girdik hayırlı olsun kızlar bu h.sn ve içi tamamen toplanıcam önümüzdeki h.sn taşınıcaz inş.
kartonpiyer boya falan olcak temizlik yerleştirme derken sonrada bebiş alışverişine çıkıcaz kasım sonu gibide oda siparişi falan vercez inş.

nazo doğru valla şimdi bende tıckerlara bakıyordum da zaman ne kadar çabuk geçiyor daha geçenlerde başlrındayken bu tickerların şimdi üçte ikisini bitirdik bile

kızlar tekrar merhaba
barcli evet dediğin gibi 2 kutumuz kaldı, dikkat et kendine ballı ılık süt iç geceleri
marsg sende işleri bitirmişsin ne güzel bende başlayacağım önümüzdeki hafta deterjanlarını aldım dün, sen ne kullandın dterjan ve yumuşatıcı olarak
nazlıcan dediğin gibi bayramdan önce temizlik yap bayramdan sonra yap hep yorgunluk
fatocum bulantıların için geçmiş olsun
pembepanter patikler çok güzelmiş ama çoğu kızlara göre, ilk siyah beyaz olan oğluşuma göre bi tek
talya sende hoşgeldin gittinmi havuzluhana

ekinsu bende o converse patiklere bayıldım örgü bilen arkadaşıma ilk fırsatta yaptırıcam.ben çok anlamam öyle modelli örmekten

kızlar bu arada eşim tam da şu anda ankara semalarına doğru havalandı kızımla ve oğlumla 3.5 hafta yanlızız.

nazlıcan yerm ben onu ya ne düşünceli yavrum benim maşallah kardeşi doğuncada öyle olur inşallah ...

nazocum sen bayramda gezmişsin sonra yorulcaksın anlaşılan :)) ekim-kasım nasıl geçicek anlamıycaksın valla sen :))

3 ay kaldı valla hem çok uzunnn hem çok kısa... ama ağırlaşıyorum onu farkediyorum son 3 ay ne halt edicem bilmiyorum :))

bayramda çekilmiş göbek foto koyuyorum bakarsını sonra :))

nazlıcan yerm ben onu ya ne düşünceli yavrum benim maşallah kardeşi doğuncada öyle olur inşallah ...

nazocum sen bayramda gezmişsin sonra yorulcaksın anlaşılan :)) ekim-kasım nasıl geçicek anlamıycaksın valla sen :))

3 ay kaldı valla hem çok uzunnn hem çok kısa... ama ağırlaşıyorum onu farkediyorum son 3 ay ne halt edicem bilmiyorum :))

bayramda çekilmiş göbek foto koyuyorum bakarsını sonra :))

ekinsu gidemedik havuzluhana,valla içimde ukte kaldı götüremedim bi türlü benim koçişiklava:

şimdi gidemem ben 2 saat lik yola dedi,bayram ya kapalıysa dedi dedide dedi yani,velhasıl hiçbişicikler alamadan geldim,ne hayaller kurmuştum halbuki....

Allah kavuştursun nazlıcan :))

evet masrg bayramda gezdim eh küçük olunca böle oluyo aynen bende yavaş yavaş ağarlaştığımı hissediyorum ama sanki ağarlaştıkça daha dinamik oluyorum :))) dediğin gibi ekim kasımı anlamıycam ben bi telaş bi telaş ondan da gezdik zaten dedik sonra fırsatımız olmaz

aaa ne güzel, yakın oturuyoruz yani,beklerim bir gün. a.sbenim doktorum koşuyolu medipol hastenesinde canım, memnunum doktorumdan, kızkardeşimde orada doğum yapmıştı, bende onun için orayı seçtim, doktorlarımız ayrı, onunki hastane değiştirdi, ama ben kendi doktorumdan memnunum.

hoşgeldiniz arkadaşlar.herkes dönmüş artık.bebişlerde iyiymiş.

bayramda tatlıyı çok yiyince sanırım benim bebişte çok mutlu oldu.dahada bir hareketlendi.

ooooo, herkes gelmeye başladı. Bütün arkadaşlar hoşgeldiniz.Herkes toplanmaya başladı yine, eskiye döndük.
Ama bundan sonra daha ağır geçireceğiz arkadaşlar, göbekler gidiyor artık dışa doğru iyice.Ama günler geçtikçe daha fazla sabırsızlanmaya başladık biz.Eşim dün akşam, oğluşum gelse bir an önce ,göğsüme sokup uyusam diyor. Zaman geçmek bilmiyor.
Marsg lütfen yaniii, göbüşüme bakın diyor, bi de bol giyiyormuş arkadaş, çıkmıyormuş.
Güzelim artık bizde bol mol bişey ifade etmiyor,bolda giysek göbek yine önde.Bizim 3 aylık halimiz anca senin 6 aylık halin hayatım:roflol:
O convers patikleri ben uzun zamandır istiyorum. Bide convers ceket bulmuştum. Yünlerini araştırıyorum, güzel bir convers takım yapıcam oğluşuma bende.pantolon bulamadım ama , sonuçta ceketiyle patiğine uygun yaparım herhalde.Bakın resmini de koyayım ceketin, sizlerden de yapacak ya da yaptıracak olabilir.şakkıdı

teyzeler bızde cıcılerımızın resımlerını koyduk ılk kıyafetlerım bolumune bıraz abarttım biliyorum :)))

slm kizlar yine kaynamis bakiyorum ocak anneleri....
valla hiziniza yetisemiyorum ....karnimi zor tasiyorum ancak bakabiliyorum yazdiklariniza....artik kocaman oldu karnim ya herkes doguracak gibi duruyorsun diyor...biraz bel agrilarim olsa da memnunum cok sukur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…