2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kançiçeğim koyda görelim şu koca göbüşünü valla banada öle diyolar ikiz mi dyenler bile oluyoo
:))))

kızlar ben bebişin eşyalarını yıkamak için hacışakirin toz sabununu aldım granülmatik lavantalı, yumuşatıcı olarakda vernel sensitive aldım beyaz renk , siz ne yaptınız yada ne düşünüyorsunuz?

ekinsucum bende hacışakirin toz sabununu aldım ama yumuşatıcı yumoş almayı düşünüyorum

kızlar selam,ben geldimmm,
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun,umarım herkes iyidir sayfaları okuyamadım çok çoğalmış

oooo valla kaynatmışsınız:))
valla benim mobilyalar da 2 haftaya gelecek heralde o zaman işallah hem tamamlarım eşyaları hem de yıkar ,ütülerim.deterjan yerine sabun mu kullanılıo şimdi ben anlamadım.kayınvalidem de deterjana ekler o hacışakirden hep ,daha temiz yıkıo der ama çok köpük oluo onla,önerio musunuz yani??
bu arada benim göbek deliğim normalde çok içerdedir ama artık dışarıya dooru yarı yolu katetmiş,siz de farkettiniz mi??

kançiçeğim koyda görelim şu koca göbüşünü valla banada öle diyolar ikiz mi dyenler bile oluyoo
:))))

koyucam insallah canim, simdi boyleysek biz son aylarda nasil olucaz bilemiyorum:CüvCüv:
ezracim hosgeldin canim senin de gecmis bayramin mubarek olsun.bebek kiyafetlerini yikamak icin daha bisey almadim siz ne onerirsiniz ? :uhm:sabun tozu mu alayim yoksa baska bisey mi??
oohooo benim eksiklerim cokkkkafamçokkarıştı

herkese günaydın kızlar kocişi geçirdikten sonra tekrar yatmadım bugün boğazlarım felaket acıyo acısı kulağıma kadar vuruyo dondurma yediğim için böle oldu zaten keşke yemesedim ama canım çekti işte napim inş herkes iidirrr

günaydın kızlar

barcli dikkat etde dahada ağırlaşmasın bari, ıhlamur iç sürekli birkaç günde iyileştirir, ballı ılık süt de iç oda iyi gelir

günaydın ekinsu içiyrm ama bakalım artık inş daha da kötü olmaz sen nasılsın ii misin

gunaydın arkadaslarrr ne mutlu bıze yavrularımız bır gun daha buyudu allahım hepimize vaktınde saglıklı dogumlar nasıp etsınnnnn
herkese yurekten mutlu ve guzel bı gun dılıyorum saglık bızlerden eksık olmasın :))

ben evlendıkten sonra okuyanlardanım :))) esım cok istedi o da ogrencıyken evlı bayan arkadasları varmıs zamanında cok ozenırmıs onlara hamıle olarak gelenler vardı dıyordu :)))
esım gazı unıversıtesı makına muhendıslıgı mezunu bende gazı unıversıtesı muhasebe bolumu ogrencısıyım bu yıl 3.sınıfta olacaktım ama dondurdum sınavlarım dogum vaktıne gelıyor ne olur ne olmaz dıye heyecandan erken dogum yaparım dıye korktuk :))))

doğru haklısın iyi yapmışsın dondurmakla ayrıcada tebrik ederim seni hem evli olup hemde bebek bekleyip okumak gerçekten zor kolay gelsin sana

İyi günler annişler ve bebişler.kaydirigubbakcemile2
Bayram geçti, nasılsınız, nasıl gidiyor hamilelik.Ezracım hoşgeldin sende.
Özlem, oğluma hamileyken bende okuyordum.3. sınıftaydım.Kasım ayında doğmuştu. 4 kasımda ilk dönem sınavlarının son sınavı vardı.5 kasımda oğlum doğdu, her zaman onu diyorum benim sınavlarımın bitmesini bekledi, öyle doğdu, okumama yardım etti.
O zamanlar ne kadar kolay geçirmişim hamileleğimi, son güne kadar okuldaydım, doğumdan 10 gün sonra da okula tekrar devam etmiştim. Rapor almamama da kaydımı dondurmama da gerek kalmamıştı.
Ama bu hamileliğimde yavaş yavaş zorlanmaya başladım. Yaşlanmışım bennnnlaelaelaelaelae

Eveeeeeet kesinlikle özlemcim.hihoyyythihoyyythihoyyyt
Bazen düşünüyorum, erkekler bizim yerimizde olsalar, bunların hangisini kaldırabilirler acaba:jeyyar::jeyyar:

bınde bırnı ancakkkk :))
grıptım daha yenı ıyılestım o halde bır cok seyı cekıp cevırdım sımdı esım grıp sankı dunya sona erdı hersey bıttı bebek bakımını ona bakarak ogrenıyorum desem yerı :))) onlar koca bebekler :))
sundan oyle cok emınımkı bız kadınlar cok gucluyuz mantıklıyız ıstedıkmı olmazı basarabılenız...

Kesinlikleeeeeee,
Benim eşimde aynı şekilde, allahtan kolay hasta olmaz ama olduğunda da yattığı yerden ölüyom bennnn, bana kimse bakmıyor demeye başlar:))))))))
Onlarda bizim gücümüzü biliyorlar, o yüzden öyle davranıyorlar aslında:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…