2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

haklısınnn canım... ben hep lafı oldugunda, erkeklerın olaylara dort kose baktıgını soylerım kadınların ise herseyı her acıdan gorebıldıgını savunurum esımıde yasanılan olaylardan ötürü hak vermesını sagladım :))
neyseee ben markete gıdıp gelecegımm bıraz hava almıs yurumus olurum
su sıra fal baktırasım geldı ya soyle bı kahve ıcıp heyecanlı heyecanlı bırı bısey anlatsada dınlesem :))) aranızda ınanan varmı demıcem cunku olay dını boyutlara ulasacak ben cok severım sevenınız varmı

Hayatım inanç boyutu farklı.Ben fal baktırmayı severim. İnansamda inanmasamda, orada sanki gelecekten bişeyler anlatılmış gibi oluyor. Aslında pek inanmam ama ortamı değiştirir o yüzden severim.Anneannem bakar benim, her yanına gittiğimde baktırırım ona.

Kızlar bu benim bebiş iki gündür acayip hareket halinde, çok sertleşti hareketleri, karnım resmen fokur fokur kaynıyo hem görünürde hem içerde, ayrıca bugün arada aşağıya doğru vuruyo güm güm çıkacak gibi, oynamayıncada tedirgin oluyorum ama bu kadar oynamasıda garip geliyo bazen artık sığmamayamı başladı acep, inşallah iyidir.

Bu arada detejan meselesine gelince bende sabun tozu almayı düşünüyorum ama yumuşatıcılar büyüklere bile zararları diyolar, bebeklere kullanmak doğrumu acabaCADIARZU

Bende sabun tozu kullanacağım, açıkçası yumuşatıcıya gerek olduğunu sanmıyorum.
Bebişler iyice hareketlendi artık kuzi.Ayaklarımı diğer sandalyeye uzatıp, oturuyorum, güm güm karnım oynuyor benimde.

bende ınanmam ama cokkkk severımmmm :)))
kuzıcım hıc endıselenme yahu bebek hareket etmez nıye derız yaramazlıgı tutar nıye derız bız ne pimpirikli anne adaylarıyız dımı :)) allahım onlara saglık versın
bebek için deterjanlar gormustum onlardan kullanılsa nolurki benım bu konu hakkında hıc fıkrım yok

ben hacı şakirin sabun tozunu kullancam dalinin yumuşatıcıları çıkmış onlardan alırım azıcık bişi koyarım ama bende zararlı die duydum ne kadr doru bilmiyorum

bu arada bende falı çok severim benimde arkadaşım var bi tane çok güzel bakar inanmk değilde ne bilim heyecanlı oluyo yaa fala inanma falsızda kalma misali işte

esracım hoşgeldin nasıl geçti bakalım bayram tatilin??

Sormayın çocuk oynasa bi dert oynamasa bi dert valla, rahim ağzına doğru çok vuruyo bugün rahatsızlık veriyo, iyi olsunda önemli değil tabiki,

özlem bebek için üretilen deterjanlarda zararsızdır herhalde ama yumuşatıcı bebek için bile olsa mantıklı gelmiyo bana çünkü durulama suyuna koyuluyo ya sonuçta hepsi kimyasal, bilmem ki valla

arkadaslar meraba,ben yenı uye oldum ocak 11benımde dogumum ınsaaalh.sımdılık hersey yolunda gıbı ama seker problemımız var bıraz.aranızda sekerı benım gıbı yuksek cıkan varmı

aramıza hoşgeldin talham hayırlı olsun bebişin

benimde yüksek çıktı biraz dikkat ediyorum yediklerime geçmiş olsun

arkadaslar meraba,ben yenı uye oldum ocak 11benımde dogumum ınsaaalh.sımdılık hersey yolunda gıbı ama seker problemımız var bıraz.aranızda sekerı benım gıbı yuksek cıkan varmı

Hoşgeldin, sağlıkla gelsin bebişin, ben daha yaptırmadım şeker testini

selam kızlar bende sonunda göbüş fotomu ekledim ama topice eklemeyi bilmediğimden albüme koydum ordan bakıverin zahmet olmazsa :CüvCüv: gamyoncuiremsu

meraba hanımlar:)
barcli geçmiş olsun canım,dikkat et kendine:)
talham hoşgeldin aramıza:)
nazlıcan göbiş süpermiş:))bu arada ben tişörtünü de çok beğendim,güle güle giy:)

milletimizin başı sağolsun şehitlerimize allah rahmet eylesin...

allah türkü korusun ve yüceltsin...

talham hoşgeldin

nazlıcan göbişde tişörtde güzelmiş maşallah

barclicim evet dediğin doğru şehitlerimize allah rahmet eylesin

selam kızlar bugün havuzlu hana gittim eminönüne çok yoruldum ama kızıma neler aldım ay bayıldım valla tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2ben kızımın kıyafetlerini 1-2 ay sonra yıkamayı düşünüyorum ay odası doldu zaten beşiği,mamasandalyesi,park yatağı oyuncakları sırada anakucağı arabası kaldı güzel kızımın dahaneler alcam ona hihoyyyt:1hug:

barclicim geçmiş olsun canım talham hoşgeldin.Buğün bende bebişime küvetini banyo için kova maşrafası banyofilesi,kirli bezlerini atmak için süslü çop kovası deterjan kutusunu aldım hepsinide çok tatlı bir sarı aldım.kızlar şu emzik biberon gurubunan wee,nuby,bebedor hangisini tavsiye edersiniz bilgisiolan varmı?

oh oh maşallah bişey bırakmamışsın valla, güle güle sağlıkla giysin, ya ben hala bişeyler almaya korkuyorum biliyomusun, ya doğmazsa bişey olursa diye Allah korusun,

havuzlu hana bende gidicem çok methini duydum. bu arada sana bişey sorucam, benim arkadaşımda tüp bebe yaptıracak, benim doktoruma gidecek ama birtek doktorla bitmiyo biliyosun, benim doktor yeditepede ya şimdi hastane olarak nasıl, sen memnun kaldınmı sistemlerinden, gerçi bebişin olduğuna göre menun kalmışsındır ama yinede sorayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…