2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Bir şeyler almaktan korkanların arasında bende varım kuzi, bir taraftan almamazlık yapamıyorum, daha geçende rengi çok hoşuma gitti diye paldır küldür dükkana girip, b anyo küvetini aldım, sonrada korktum:uhm:

canım sen nerelerdeydinsositosositobende erkenden aldım ama kendimi tutamıyorumsırnaşık şeycanım ben yeditepeden önce çok dr. ve hastane gezdim ama üniversite hastanesinde rapor kolay çıkartıyolar sen uğraşmıyosun hemşireleri seni yönlendiriyo ben memnunkaldım canım Allahtan ilkseferde tuttu

slm kizlar,nasilsiniz bakalim??
ben de duramiyorum birseyler almadan...esim hepsini bir anda alip bitirme diyor.ama gel de tut beni o kadar sirin seyler var ki....
yine de aldim birkac bisey bugun....resimlerini de koydum bakarsaniz....

Biberon için başlangıçta en iyisi dr.browns diye bir marka var onu önerdiler ben ondan aldım, emziğini de sanırım farketmez diğerleride olur ama ben chiccodan aldım, slikonlu ve damaksız aldım.

günaydın kızlar:CüvCüv:ekinsu bende biberon dr.brown's ve avent aldım emzikte aldım bebek kıyafetlerini yıkamak içinde dalin sıvı deterjan çıkarmış yumuşatıcısıda var onunla yıkayıcam

Tünaydın kızlar,
Ben bu ay almak istiyorum alacaklarımı.Bayram geçsin öyle alayım demiştim. Önümüzdeki haftalarda almaya başalayacağım artıkınnnn.
Kızlar niye emzik , biberon için bu kadar acele ediyorsunuz.Emzik çok lazım olursa doğumdan sonra düşünün bence.Biberon içinde aynı şey geçerli.Eğer bir sorun olur sütünüz gelmezse, o zmaan alınır, ama şimdiden kendinizi biberon, emzik hazır.Sütüm gelmezse öyle beslerim moduna sokmayın.
İlk günlerde anne sütü alamayan bebekler sarılık oluyormuş.O yüzden kendinizi zorlayın, anne sütü vermeye çalışın.

Waterfull doğru söylüyorsun ben emziği diğerlerini alırken alıyım diye aldım oturduğum yerde her çeşit emzik yok çünkü şehir dışındayım biraz, biberonuda hastanede istiyorlar dediler ondan aldım yoksa bende kesinlikle senin gibi düşünüyorum sadece anne sütü asla mama taraftarı değilim hep dua ediyorum inşallah sütüm hemen gelir bol olur bebiş emer diye

ii pazarlar hanımlar:)
elagülce güle güle giysin bebişin cicilerini...
bugün hava kapalı gene burda ,zaten bi acayip kalktım başım ,boğazım ..olmadı çıkıp gezeceğim biraz açılayım die..

bugün bende kızımla uğraştım bir haftadır ara ara öksürüyordu bu sabah iyice fenalaştı.ateşi yoktu ama sürekli öksürüyor sonrada kusuyordu.sabah sabah doktora gittik nöbetçi eczane aradım.ilaçlarını verdim birde çorba içirdim şimdi onu çıkarmasın diye dua ediyorum

inanna canım sağolkaydirigubbakcemile2 hava burdada kötü yağmur yağıyor eşimle evde oturuyoruz valla ben muhabetkuşlarım var onlarla oynuyorum(gerçi ısırıp duruyolar) eşim tv izliyo sıkıldım valla bayramda alıştım gezmeye ya kaydirigubbakcemile5 waterfull haklısın ben herihtimale karşı aldım heveste vartabi ama emzirmekten yanayım bende inşallah sütüm olur gerçi göğüslerim kafamkadar oldu ama süt olurmu bilmemkafamçokkarıştı

size de geçmiş olsun canım ,işallah çıkarmaz çorbasını da ona vitamin olur ,ben de yiorum bol bol meyve zaten canım başka bişi de istemio,teşekkür ederim:))

geçmiş olsun canım inşallah kızın çabuk toparlara.s.inanna canım sahlep iç tarçınlı boğazlarını rahatlatır kendine dikkat canım geçmiş olsun hihoyyyt

waterfula bende katılıyorum ilk güm belki süt biraz gecikebilir. genede zorlamak gerek.çok ciddi bir annesütü sıkıntısı yoksa süt gelene kadar mama verilebilir ama uzmanların çoğu onuda kaşıkla vermek taraftarı.biberona alışan bebekler memeye zor adapte oluyor çünkü

:)) insan gerçekten dayanamıyo ama kendimi zor engelliyorum bende, ne olur ne olmaz biraz daha bekle diye diye telkin ediyorum kendimi, eskiden daha bebek yokken olunca giydiririm diye önüme geleni alır sonrada milletin çocuklarına verirdim şimdi bebek var bişeyi yok garibimin, gerçi olduktan sonra doğuncada olur Allah korusun, ben henüz bir iki tulumdan başka bişey almadım

inanna elagülce teşekkür ederim kızlar.yarın da okul var dedğiniz gibi çabuk toparlar zaten babası da yok bu halde yoruluyorum, hastayken çok nazlı benim kızım

Sağol canım, benim doktorumda labrotuarının embriyoloğunun falan iyi olduğunu söyledi ama yinede yaptıran birine sorayım dedim, arkadaşım rapor falan çıkarmayacak daha bir kez aşılama denedi Zeynep Kamil hastanesinde, aşılama sonrasında birkaç gün çok ağrısı olmuş hatta baygınlık geçirmiş o yüzden çok korktu tekrar aşılama istemiyo, zaten aşılamanın maliyetide yüksek olduğu için direk tüp bebek yaptırırım daha iyi diyo, tüp bebek 3500 ytl artı ilaçlar demişler yeditepede yine 5500-6000 ytl'yi bulacak herhalde, inşallah onunda ilk seferde tutar, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…