oh oh maşallah bişey bırakmamışsın valla, güle güle sağlıkla giysin, ya ben hala bişeyler almaya korkuyorum biliyomusun, ya doğmazsa bişey olursa diye Allah korusun,
havuzlu hana bende gidicem çok methini duydum. bu arada sana bişey sorucam, benim arkadaşımda tüp bebe yaptıracak, benim doktoruma gidecek ama birtek doktorla bitmiyo biliyosun, benim doktor yeditepede ya şimdi hastane olarak nasıl, sen memnun kaldınmı sistemlerinden, gerçi bebişin olduğuna göre menun kalmışsındır ama yinede sorayım dedim.
barclicim geçmiş olsun canım talham hoşgeldin.Buğün bende bebişime küvetini banyo için kova maşrafası banyofilesi,kirli bezlerini atmak için süslü çop kovası deterjan kutusunu aldım hepsinide çok tatlı bir sarı aldım.kızlar şu emzik biberon gurubunan wee,nuby,bebedor hangisini tavsiye edersiniz bilgisiolan varmı?
bugün bende kızımla uğraştım bir haftadır ara ara öksürüyordu bu sabah iyice fenalaştı.ateşi yoktu ama sürekli öksürüyor sonrada kusuyordu.sabah sabah doktora gittik nöbetçi eczane aradım.ilaçlarını verdim birde çorba içirdim şimdi onu çıkarmasın diye dua ediyorum
bugün bende kızımla uğraştım bir haftadır ara ara öksürüyordu bu sabah iyice fenalaştı.ateşi yoktu ama sürekli öksürüyor sonrada kusuyordu.sabah sabah doktora gittik nöbetçi eczane aradım.ilaçlarını verdim birde çorba içirdim şimdi onu çıkarmasın diye dua ediyorum
Bir şeyler almaktan korkanların arasında bende varım kuzi, bir taraftan almamazlık yapamıyorum, daha geçende rengi çok hoşuma gitti diye paldır küldür dükkana girip, b anyo küvetini aldım, sonrada korktum:uhm:
canım sen nerelerdeydinsositosositobende erkenden aldım ama kendimi tutamıyorumsırnaşık şeycanım ben yeditepeden önce çok dr. ve hastane gezdim ama üniversite hastanesinde rapor kolay çıkartıyolar sen uğraşmıyosun hemşireleri seni yönlendiriyo ben memnunkaldım canım Allahtan ilkseferde tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?