Sağol canım, benim doktorumda labrotuarının embriyoloğunun falan iyi olduğunu söyledi ama yinede yaptıran birine sorayım dedim, arkadaşım rapor falan çıkarmayacak daha bir kez aşılama denedi Zeynep Kamil hastanesinde, aşılama sonrasında birkaç gün çok ağrısı olmuş hatta baygınlık geçirmiş o yüzden çok korktu tekrar aşılama istemiyo, zaten aşılamanın maliyetide yüksek olduğu için direk tüp bebek yaptırırım daha iyi diyo, tüp bebek 3500 ytl artı ilaçlar demişler yeditepede yine 5500-6000 ytl'yi bulacak herhalde, inşallah onunda ilk seferde tutar, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah çok zor
Sağol canım, benim doktorumda labrotuarının embriyoloğunun falan iyi olduğunu söyledi ama yinede yaptıran birine sorayım dedim, arkadaşım rapor falan çıkarmayacak daha bir kez aşılama denedi Zeynep Kamil hastanesinde, aşılama sonrasında birkaç gün çok ağrısı olmuş hatta baygınlık geçirmiş o yüzden çok korktu tekrar aşılama istemiyo, zaten aşılamanın maliyetide yüksek olduğu için direk tüp bebek yaptırırım daha iyi diyo, tüp bebek 3500 ytl artı ilaçlar demişler yeditepede yine 5500-6000 ytl'yi bulacak herhalde, inşallah onunda ilk seferde tutar, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah çok zor
bende aşılama yaptırdım ilk seferde tuttu ve şimdi bebişimi bekliyorum, ama bende hiç öyle ağrı sızı olmadı hissetmedim bile çok kolaydı hemde maliyetlide değildi dr muayene dahil 600 lira aldı kullandığım ilaçlarda 300 tuttu o kadar hemde özel doktorda bu fiyat
aşılamada neler yapılıyo ben hiç denemedim?bende aşılama yaptırdım ilk seferde tuttu ve şimdi bebişimi bekliyorum, ama bende hiç öyle ağrı sızı olmadı hissetmedim bile çok kolaydı hemde maliyetlide değildi dr muayene dahil 600 lira aldı kullandığım ilaçlarda 300 tuttu o kadar hemde özel doktorda bu fiyat
canım ben çok memnun kaldım inşallah arkadaşında memnunkalır ama önce Allah tan ben transferde bi bayanla tanıştım 3. kez deniyordu hepside yeditepede olmuş arkadaşın umarım kesin olacak diye beklentiye girmesin sosyal güvencesi varsa onu kullansın bence 2.060ytl di benim ama ilaçlar falan testler derken 3500ytl geçti canım ayrıca yumurta toplama transferde hiç ağrım sızım olmadı çok rahattım :dance:kesinlikle tavsiye ederim yeditepeyi herkonuda memnun kalıcaktır
kuzi kızına isim düşündünmü?benim duru olcak galiba:dance:
aşılamada neler yapılıyo ben hiç denemedim?
İanna,Nazlıcan geçmiş olsun.Havalar soğudu herkes hasta.Benim de ödüm kopuyor hastalanıcam diye.Allah hepimizi korusun bebişlerimizi de.Herkes bebişlere bişeyler alıyor.Ben kendime almaktan ona bişey alamadım.Hamiş kıyafeti,çamaşırı,hatta lohusa pijaması ve sütyeni.Yandan delikleri var pijamanın emzirmek için ilk defa gördüğüm için çok şaşırdım:)Sütyenleri de büyük büyük aldım sütüm gelince sıkmasın diye.Ama benim göğüslerim son bir haftadır söndü sanki.Sütüm olmaz mı acaba diye korkuyorum.
Bende çok fena nezle oldum aman dikkat edin, ya o pijamaları bende gördümde hafif bi pile yapmışlar delik olan yerlerin üzerine ama, oralar açılmazmı hareket ettikçe, hiç mantıklı gelmedi bana, millet görmesin bizimkileri:uhm:,
benimde göğüslerim ilk günden beri acayip büyüyodu ama son günlerde durdu büyümesi, birazda vücudumuz büyüdüğü için göğüsler küçük kalıyo heralde artık[
Yok canım merak etme görünmüyorkaydirigubbakcemile3Büyümesi durdu ama sanki eskiden daha sertti şimdi söndü gibi.İnşallah sütle bir ilgisi yoktur.
kızlar o lohusa pijamaları havuzluhanda var 30ytl çok güzel ben gebe için olandan aldım altını ayarlıyosun hiç sıkmıyo çok rahat kuzicim içini gösterecek gibi değil rahat rahat giyersin merak etme nakit alırsan pazarlık ediyosun bence havuzlu hana bak crazy bebeden aldım ben bebek kıyafetlerini bi bakın derim ayrıca park yatağımı e-bebekten 339ytl aldım eminönünde 270ytl disenağlama kazığı yemişim yani:mymeka:
kızlar o lohusa pijamaları havuzluhanda var 30ytl çok güzel ben gebe için olandan aldım altını ayarlıyosun hiç sıkmıyo çok rahat kuzicim içini gösterecek gibi değil rahat rahat giyersin merak etme nakit alırsan pazarlık ediyosun bence havuzlu hana bak crazy bebeden aldım ben bebek kıyafetlerini bi bakın derim ayrıca park yatağımı e-bebekten 339ytl aldım eminönünde 270ytl disenağlama kazığı yemişim yani:mymeka:
Ben park yatak değilde, birtane mobilya karyola, birde şu sepet beşiklerden almayı düşünüyorum, kimse tavsiye etmiyo fazla kullanamazsın diye ama olsun ya benim hoşuma gidiyo hemde yatak odama rahat koyarım
canım ben çamlıca e-bebek mağzasından aldım netten almadım sanada yakın libadiyede ben karyola yatak odama yanıma kurdurucam park yatakta yazlığa götürücem yada annemde kalırsam yanımda götürücem kaydirigubbakcemile3
Hasta olan bayanlar geçmiş olsun,havalara hiç güven olmuyo sıcak diye çıkıyosun üşüyosun,soğuk diye giyinip yanıyosun yani tam hasta olmak için ideal bir hava bende bebeğe bişey almamıştım bi kız bi erkek derken iyicene aptallaşmıştım dün kendimi zorlayarak aldım bi heves gelsin banada diye sizin hevesinizi görünce kendimi daha kötü hissediyorum miğde bulantılarım hala devam ediyo buda benim şansıma 2008 bana yaramadı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:1rolleyes:e-bebek diye mağazamı varmış, yakınmış ama görmedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?