2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

neyle alakasi olduğunu bilio musun canim,geçenlerde bende yazmiştim ama bi cevap gelmemişti merak ediorum..

slm kizlar nasilsiniz bakim??
bir sorum olacak,gecen gun benim gosgsumden sarimsi bir sivi gelmis cok az.bir an telaslandim normal mi acaba?? sizde de oluyor mu??
8.ayda falan olur dediler bana ama bilemedim...

hoşgeldin kançiçeğim nasılsın görüşmeyeli.benim de göğsümde böyle sanki akmış da pıhtılaşmış gibi beyaz bişiler var.normaldir herhalde.

hosbulduk pembe,iyiyim canim sen nasilsin??
ya evet benimki de aynen oyle bir arkadasim normaldir olur boyle dedi..
insan korkuyor bir de ilk bebek ilk heyecan olunca....

iyi yapmisin canim...
bizim bayramin diger gunlerden pek farki yoktu is gunu oldugu icin.
birkac tanidiklara ziyarete gittik,o kadar...esimin de benim de ailem turkiye de olducu icin buruktuk biraz...ama yine de guzeldi...
biz de yuruyus yaptik bugun yorulduk

kançiçeğim, pembe panter iyi akşamlar , göğsünüzden gelen sıvıyı okumuştum bir yerde olabilir diyordu sıkmayın yazıyordu sanırım ama tam net hatırlamıyorum, gebelik sitelerinde okumuştum

Iiyi aksamlar ekinsu cum hosgeldin...
ben de olye olunca internetten baktim hic sikmadim bisey olur diye..
galiba normalmis....

sen nasilsin pazar pazar evdemiydin sen de ??

hoşbulduk canım,evet evdeydim hava yağışlıydı tatilinde son günü eşimi yormıyım dedim iyice dinlensin son günün tadını çıkarsın dedim evdeydik o yüzden

hmm burda da soguk canim ama ben yine durmadim yuruyuse gittim.
senin hamilelik nasil geciyor?
ben artik hic uyuyamiyorum dogru duzgun karnimdan,
sende de oluyor mu boyle sorunlar??

hoşgeldin ekinsu.yine eşin varmış yanında ben bu havada tek başıma oturdum evde hala da tek başıma oturuyorum.fanatik kocam fenerin maçını izlemeye gitti

evet geceleri uyku sorunum başladı sağa sola yada sırtüstü uzun süre kalamıyorum gece boyunca sürekli yer değiştiriyorum buda uykumu bölüyor

ekinsu içim rahatladı.ben de göğüslerimde şişlik indi acaba sütüm mü gelmicek diyordum.meğer gelmiş de akmış bile:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…