2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

marsg çok tatlı ezgi maşallah,gerçekten melek gibiler:))
hastanedeki olaylarda gerçekten can sıkıcı ..doğulu demeleri daha da kötü..yani batılıya yüzüm güler doğuluya ...döner!!valla atasözü gibi oldu ,kusua bakmayın..herkese aynı olsalar bi derece daha ii!!
montesori takımlar çok hoşmuş gerçekten ,ben de bi markayı araştıracağım şimdik:)

marsg;havuc,tatlı,incir,muz,beyaz undan olan hersey ,patates,makarna ,içecek yok hayatım...eve giderkende tam bugday ekmegi al...

marsgcım doktor testi yaptırdıktan 3 gün sonra 100 lük yapılıyor demiş
bu süre içerisinde de diyet yapmasın demiş eşime..ama ben testi yaptıralı 15 gün oldu :)))

montesori şekerim bakarım tabii ne zahmeti, hemen not alayımda unutmayım ne istediğini...

kızlar atletleriniz oluyo mu benim atletler gögsümün altında kalıyo ,kocişin atletlerinden giyiyorum evde olunca:))bugun hamiş atleti külodu sordum 15 ytl tanesi cok geldi walla bir taneyle olsa alcaz bir dünya...

ya ben zaten bunları yemiyorum ki...

testi hemen yaptırın demiş benimkinede yarın gidelim diyo eşim ugraşamıycam şuan pazartesiye sallıycam ... diyet değilde dikkat ediyim dedim.

zaten yemem tatlı falan nerden çıktı bu şeker anlamadım

marsg seker rahatsızlıgı tatlı yemekle alakalı degil vücudun insülin hormununu salgılamamasıyla alakalı bende tatlıya düşkün degildim ama yasak olunca canım nasıl istiyo...bir kasık nutellaya,fındık ezmesine neler vermezdim şimdi...

marsg maşallah ezgin çok tatlı tam yemelik. hastanede başına gelenler için üzüldüm adam oluyorda bazıları insan olamıyor malesef .benim doktorda şeker yüklemesi istedi bende korkuorum yaptırmaya ama malesef korkunun ecele faydası yok

montesori ayakkabılar çok güzel ama fiyatları banada uçuk geldi.

havuzlu hana bende geçen pazar gittim ama pazar günleri açık değilmiş birde yağmur yağıyordu üstelik bir mağazadan bir kaç parça bişey alıp döndük anlayacağınız kuyrsağımda kaldı allahtan eşim hafta ortası yine getiririm dedi de biraz moral oldu.

marsg yazını şimdi okudum çok güzel dile getirmişsin umarım msj gidecegi yerlere ulasır....

merhaba kızlar:CüvCüv: Marsg canım ağzına.eline sağlık nekadar güzel yazmışsın kaydirigubbakcemile2canım kızım maşallah çok tatlı yarın bende ayrıntılıya giricem görücem kızımı resmini koyarım bende hihoyyyt

sağolun kızlar hastaneye de gönderdik yazıyı... yarın tırım tırım beni ararlar ... daha yapacaklarım bitmedi terbiyesizlere... gazetede de yayınlanacak...
böyle terbiyesizlere haddini bildirmek lazım

slm kizlar....marsg cim agzina saglik canim cok guzel bir yazi tesekkurler..
umarim ders almasi gerekenler alirlar...

iyi akşamlar herkeslere bugun kızlar bebeğime beşiğini almaya gittik modokoya duymuşsunuzdur eminim ama okadar çok çeşit varki takımlar 2 den fazla tutuyo valla napcaz bilmiyorum sizler ayarladınızmı beşiklerinizi takımlarınızı uygun biyerler varmı bildiğiniz

İnşallah güzel haberlerle gelirsin elacım, benimde cumartesi şeker testi ve kontrolüm var

Evet nekadar pahalıymış gerçekten bebek odaları ama modoko zaten normaldede çok pahalı ben oraya bakmayı düşünmüyorum, mesela ben geçen gün ümraniyede normal bir bebek mağazasına girdim öylesine sordum fiyatlarını onlarda da 2.200 YTL'miş bebek odası ama vitrinde teşhir ürünü olarak duran mobilyalar varya onlardan alırsanız 1.500 YTL'ye veririm dedi adam, takımda karyola, gardrop, oyuncak sandığı, şifonyer vardı ve gayet mantıklı geldi, deforme olan hiçbir yerini de görmedim mobilyaların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…