sağol canım verdiğin bilgiler için.. ben de aslında çilegin masif modeli var.. pamuk diye. onu begenmiştim ama artık üretmiyorlarmış.. inegölü aradım bulmanız imkansız dediler.. nasip işte.. hayırlısı bakalım.. bu da çok güzel bi model.. ama dolabı camlı olsun istiyodum ben.. napalım herşey istediğimiz gibi olmuyo malesef..
bu arada merak edenler için pamuk modelin fotosunu da ekliyim.. çok güzel di mi ama üretmiyorlarmış işte:)
kançiçeğim aslında bende onlardan istiyorum yani yatak olanlardan böylelikle bir süre idare eder sık mobilya değiştirmemiş oluruz diye düşünüyorum.
uzunvebeyazbulut canim bizim alacagimiz boyle...yani bu tip...
ben beyaz istiyorum...
[/IMG]
güzelmiş canım nerde ben daha duvar kağıdı alacak yer bulamadım eşim pazar günü hem mobilyaya hem kağıda bakarız dedi kısmet artık
ben açamadım linki ama ikeadakilerin kenarlıkları yoktu.. yani kenarlıklı olanlar boydan büyütülemiyordu, boydan büyütülenlerin de kenarlıkları yoktu..
pardon fas ben yanlış anlamışım haklısın ikeada büyüyen model yoktu .kançiçeğimin gösterdiği modelin beşik hali vardı
rica ederim tatlım.. yine de çok teşekkür ederim fikrin için.. ben bu karyolalar konusunda çok gezdiğim için artık nerde ne var biliyorum sayılır malesef..
benim şimdiden başım döndü .hem çeşi bol hemde insan istediği gibi birşey bulamıyor buldum diyorsun fiyatlar uçmuş :1shok: insan ne yapacağınıda şaşırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?