Selam kızlar,
Öncelikle kançiçeğim gözün aydın, biraz geç oldu ama ancak girebildim siteye bir iki kere giremedim zaten.
Bu hafta benim yoğun gidiyor kızlar, Kontrole gittik, tuanam çok iyiymiş teyzeleri 750 gr olmuş kızım, doktorumuz her şey normal dedi, bu arada doktor değiştirdik, hoppala yolun yarısını geçtin niye değiştirdin demeyin, hafta başı hastaneyi aradım, randevu alacağım, doktor hastaneden ayrıldı dediler, gittiği yeri bilen yok tabi, zaten çok da kızdım, ne biçim doktorsun, hastane haber vermeden nasıl gidiyorsun,nasıl bir sorumsuzluktur bu diye, hastaneye ayrı kızdım, diyorumki aynı hastanede başka bir kadın doğumcuya randebu alalım, en erken haftaya diyorlar, a nasıl olur, doktor yüzünden mağdur olan ben, üstüne bir hafta daha bekleyeceğim, sinir içinde kapttım telefonu, bütün gece internetin başında araştırma yaptım, yeni açılan göztepe medikal park da karar kıldım, ertesi güne randevu alıp, gittim. Sanırım yeni doktorumuı sevdim, Ama eski doktorada hastaneyede çok kızgınım doğrusu, baştan savma işmi yapılır, insan canı bu neticede, para almayı çok iyi biliyorlar ama.