2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ekin su ben burdayım canım:)
kızlar ben oda takımı için erken diye düşünüyorum ...cilekten alcaktım besiği o seriyi kaldırmıslar görümcemin hiç kullanmadıgı park yatagı var onu vercek yanına da cilekten şifonyer alcam yatak odam geniş sifonyer park yatak yanyana güzel olur bordürde alıcam o duvara ikeadan da bir kaç komik tablo birde ahsap harflerden bebek ismi yazdım mı tamam diye düşünüyorum...

bizde bu hafta sonu bakacağız mobilyasına ve duvar kağıdına geçen pazar ikea ya baktıkduvar kağıdına yoktu .tam olarakda nereye bakacağız bilmiyorumda:1no2:

Selam kızlar,
Öncelikle kançiçeğim gözün aydın, biraz geç oldu ama ancak girebildim siteye bir iki kere giremedim zaten.

Bu hafta benim yoğun gidiyor kızlar, Kontrole gittik, tuanam çok iyiymiş teyzeleri 750 gr olmuş kızım, doktorumuz her şey normal dedi, bu arada doktor değiştirdik, hoppala yolun yarısını geçtin niye değiştirdin demeyin, hafta başı hastaneyi aradım, randevu alacağım, doktor hastaneden ayrıldı dediler, gittiği yeri bilen yok tabi, zaten çok da kızdım, ne biçim doktorsun, hastane haber vermeden nasıl gidiyorsun,nasıl bir sorumsuzluktur bu diye, hastaneye ayrı kızdım, diyorumki aynı hastanede başka bir kadın doğumcuya randebu alalım, en erken haftaya diyorlar, a nasıl olur, doktor yüzünden mağdur olan ben, üstüne bir hafta daha bekleyeceğim, sinir içinde kapttım telefonu, bütün gece internetin başında araştırma yaptım, yeni açılan göztepe medikal park da karar kıldım, ertesi güne randevu alıp, gittim. Sanırım yeni doktorumuı sevdim, Ama eski doktorada hastaneyede çok kızgınım doğrusu, baştan savma işmi yapılır, insan canı bu neticede, para almayı çok iyi biliyorlar ama.

hakkaten insanın morali bozulur ya ona güveniyosun dedğin gibide yolu yarıladıktan sonra artık doğum nasıl yapılcak bi o kalmış konuşulmayan nerdeyse başka doktora alışmakta zaman belki başka has geçmiştir ondan slemiyolardır cebi yokmuydu canım sende arayıp konuşsaydın
bu ikeadakı beşik fiyatlarıda ne kadar canım bilgin varsa benide haberdar et beşik için erken gibi geliyodu bana ama sordum bugun 20 günden önce teslim etmiyolarmış bide bu aylar en rahat aylarımız diye biliyorum okuduğum takip ettiğim kadarıyla ağarlaşmadan iyice alıyım diyorum

ii geceler kızlar bugün giremedim evde değildim hep aklım sizdedi valla bir gün bile girmesem özlüyorum
nazlıcan allah teyzene acil şifalar versin umarım iileşir
marsg ne güzel yazmışsın ii de yapmışsın tebrik ederim seni bu kadar duyarlı olduğun için
ben bebişimin odasını hazırladım sadece eşyalarını yıkayıp ütülemek kaldı onlarıda yapıcam sonrada çantamı hazırlıcam bi kaç eksik bişiyim de kaldı onları da aldım mı tmmdr ben çilekten aldım oda takımını fiyatıda 1.500 ytl odada tek kişilik yatağımda var büyüyünce orda yatacak yatak odama da sallanan beşiklerden alıcam beşikte zaten en fazla 6 ay yatar ondan sonra odasındaki beşikte yatacak inş uslu olurda 6 aydan sonra odasını ayırırım

herkese slm,handecim saol canim nihyet ogrenebildik..
kizlar bakiyorum mobilyalara gecmisiniz siz...
ben takim halinde alamayacagim malesef cunku benim evim cati oldugu icin yani egik.o yuzden besikle komidi alicam...gecen gun Toysras a gittik esimle,ordan baktik cok guzel ikili bir takim vardi beyaz renkte,besik biraz buyuktu..ama guzeldi..onu alicam..insallah obur ay...burda da fiyatlar ates pahasi...Sirf besik ve komidi icinde yatagi falan yok,520 euro...mecbur alicaz artik.....

tekrar slm kizlar.bu gece baya burdayim cunku hic uykum gelmiyor,uyku sorunum gitmedi bir turlu.....sizde de oluyor mu?
bazen sabaha kadar oturuyorum uykum kacinca....
dun de yine oyle oldu ben de resim yaptim....

çok güzelmiş barcli iyi günlerde kullan canım oyuncak dolabida dahilmi ? saatlerdir mobilya bakıyorum resmen beynim döndü

kançiçeğim benimde şimdilik uykum yok yatsamda uyuyamıyorum zaten eşimde balığa gitti ancak sabah gelir?

arkadaşlar iyi geceler
ben aralık annesiyim.. barclı arkadaşım ben de bu takımı begenmiştim. hatta bu hafta sonu almayı düşünüyoruz.. benim de kafama şu çiçeklerin yapıştırma olması takılmıştı doğrusu.. ama senin söylediğin de mantıklı.. peki o çıkartmaları çıkarınca iz kalır mı acaba.. sen bu konuyu satıcı ile konuştun mu.. bir de ne kadara aldın ayıp olmazsa söyler misin canım..
inşallah bebişin sağlıkla mışıl mışıl uyur odasında..

i geceler fas hayır cnm ben bu çiçeklerin çıktığını bilmiyodum geçenlerde bi sitede denk geldi çıkmış halini gördüm kadın çıkarmış hiç bi izde yoktu bana da mantıklı kızım büyüyüdüğünde istemezse sökeriz beşiğini de 2.çocuğum olduğunda kullanırım çok saol cnm senin bebişinde mışıl mışıl uyur inş

hmm çok sağol canım.. iyi fikir valla.. ben yatak ve dolap almayı düşünüyorum ayrı ayrı fiyatları nasıl acaba.. herhalde en fazla 1000 ytl olur..

uzub beyaz bulut o rafı dolabı aksesuar olarak koymuşlar satılmıyomuş dahil değil yani

cnm ayrı ayrı fiyatlarını biliyodum ama unuttum yanlış bilgi vermim şimdi sana bizde aradık fiyat aldık önce sonra gidip aldık sende ara bakalım olmazsa ne kadarmış öğrenirsin

sağol canım verdiğin bilgiler için.. ben de aslında çilegin masif modeli var.. pamuk diye. onu begenmiştim ama artık üretmiyorlarmış.. inegölü aradım bulmanız imkansız dediler.. nasip işte.. hayırlısı bakalım.. bu da çok güzel bi model.. ama dolabı camlı olsun istiyodum ben.. napalım herşey istediğimiz gibi olmuyo malesef..

bu arada merak edenler için pamuk modelin fotosunu da ekliyim.. çok güzel di mi ama üretmiyorlarmış işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…