2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ben hala çatlamadım çok mutluyum, doğru dürüst bişey kullanmıyorum arada bebe yağı sürüyorum 15-20 gün sonra göğüs ucum için krem alcam . Medala Purlean ve lansinoh'u çok duydum kullanan var mı, hangisini tavsiye edersiniz??

sheeda benımde kız kardesım emzırırken feryat edıyordu sureklı aglıyordu lansınoh kullandı surdugu gun ohhh cektı bende tabı daha sımdıden basladım napım kardesımın o halı gozumden gıtmıyor
bu kremı ıhmal etmeyın arkadslar

lansinohu duydum ben iyi diyorlar bende aldım ama henüz kullanmadım biraz çatlar gibi oldu doktorun hemşiresi var ona sordum gösterdim bu çatlak değil dedi meme süt vermek için hazırlanıyor meme ucundaki delikler açılıyor dedi

aynı durum bendede vardı cok saol ekınsu bosuna korkuyormusum şimdiden catladı ben napıcam dıyordum :)))

benimki çatlamadı ama nasıl sert anlatamam, kesin çatlar... lansinoh' u bu ay alayım o zaman teşekkürler

arkadaşlar mrb bugün cok yoğunum sizlere bakamadım hiç. aleya inş en yakın zmanda mide yanmaların gecer.
kızlar benim göğüslerim cok yırtıldı ama göbişde henüz bişey yok, bana yırtılmalar için vazalin cok iyi dediler, dün akşamda vazalin sürdüm inaanın hayla karnım ve göğüslerim nemli sanki yeni sürmüşüm gibi inş iyi gelir bundan sonra fazla yıtılmam olmaz. ve doktoruma sordum ne yapabilirm diye, bana söylediği ne kadar sürersen sür ailende varsa vucut yapında varsa istemesende yırtılır diye. nayapım canım kocis düşünsün :)) karanlıkda iş başı yaparız bizde en azından çizik çizikde olsam karanlıkda imajım çizilmes :)))

gamze ya bende ,iki gündür var ayakalrım ağrıyor sanki adet olcakmışım hiissi oluyor, ve geceleri oram ağrıyor, sanırım vucıudumuz doğuma hazırlık yapmaya başlıyor. diye düşünüyorum acaba yanlışmı düşünüyorum

bilmiyorum ama kimi doktor şimdiden göğüs uçlarına bişey sürmyei tavsiye temiyo yani çatlamadığı halde sürmeyi çünkü şimdiden onra süt üretimi başlıyomuş

internetten araştırdım en uygun fiyata satılan yer civcivbebe 34,95 ytl 56 gr
Nazobülo süt üretimini kötü mü etkiliyomuş yani?

merabalar:))
sabah tam yazdım uzun uzun elektrikler gitti,sinir oldum!!!
regl olcakmışım gibi ağrı,sancı bana da oluo bazen ama artık herşeyden korkmaktan bıktım valla..ha doğdu ha doğacak die hamileliğim keyifsizleşio..ben karar verdim Allah korusun doktor erken doğum başlamış falan derse ,durduramazsa doğru ankara'ya 4 saatte gideriz heralde doğmaz!!

öyle die duydum shedaa ama yinede kullan yada kullanma diyemem ama doktoruna sor benim görümceme doktoru bebek doğsun süt üretimin başlasın baktıkki çatlıyo o zaman kullanırsın şimdiden kullanırsan göğüs uçların hissizleşebilir demiş

bende siteye üye oldum... aynı olay bende de oluyor karnıma ağrı giriyor regl olacakmışım gibi

benimde göbeğim çatlamadı mustela diye bi krem kullanıyorum. göğüslerimde henüz bişey yok çatlak falan ama arada bi sıvı geliyo sanırım 2 ay sonrası için hazırlıklar başladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…