2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

hfzhfz :))))))))))) çok komiksin sinem buraya zaten üyeydi eski kullanıcılardan onun dediği site gebelikçorg da hamiliek forumu eğer bu sitede sorun olursa orada yazışırız die
sen pek gelmiyosun topiğe o yüzden karıştırdın sanırım

kızlar demek herkeste aynı akrın ağrısı normal demekki

bu arada ben nivea nın yağını kullanıyorum karnıma kalçama basenlerime bacak arkalarına backalrımın üst kısmına ve göğüslerimede sürüyorum şimdilik bişey yok diğer dediklerinizi hiç kullanmadım

kızlar özlelikle çalışanlar izinler bitince bebişlere kim bakıcak ne düşünüyosunuzCADIARZU şimdiden düşünen varmı benimgibi:CüvCüv:

2 ay öncesinden sigortaya başvurunca sigorta ödeme yapıyormuş. 2 ay doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra

benim annem bakıcak güzelim. çok şanslıyım bu konuda başka kime bırakırdım bilmiyorum

kızlar özlelikle çalışanlar izinler bitince bebişlere kim bakıcak ne düşünüyosunuzCADIARZU şimdiden düşünen varmı benimgibi:CüvCüv:

benım annem bakacak canım bakıcıya güvenip kesinlikle bırakamam o yüzden şanslı hissediyorum kendimi ama şimdiden onu bile düşünmeye başladım onu evde bırakıp işe nasıl gidilir akşam nasıl olur :emir_bebek:

nazo bence zorlama kendini madem çalışmıcaksın çık evde dinlen bence marsg ne şanslısın benim annemde baksın istiyorum ama ben anadolu yakasındayım onlar avrupa yakasında baharda kız kardeşim evlenicek o yüzdende bakalım kayınvalidem yakın ay onlarda bakıcammı bilmem lafı yok henüz zaten yazlıklarındalar halaÇok üzgünüm çoook

benim kayınvalidem yaşlı görümcemin iki çocuna bakıyo küçüklükten beri büyüdüler artık daha ben hamile kalmadan ben bakamam kızım annen genç o baksın dedi :))

ama her zaman getir bırak işin olunca sürekli bakamam çok yoruluyorum dedi.

canım senin kayınvaliden şimdiden demiş bizimkinde tık yok gezmekten ödün vermiyo banada akrabaları soruyo kim bakıcak diye bakıcı bulucam diyorum onada bahane olur aslında yanlış yapıyorum dicek gelin baktırmadı ama bakalım ne olucak görümcem var onun oğlu büyük ben bakarım diyo ama onuda ben sevmiyorum kendi dediğini yapmaktan hoşlanıyo laf söylenmez hiç ona o yüzden bakalım ne yapcam:1shok:

kızlar tv 8 de pınarın günlüğü programı var kadındoğum dr.kaan kocatepe var konuk faydalı bilgiler veriyolar bu arada demet şenerde konuk oğlu olacakmış

kızlar merhaba bende bugün doktora gittim sırtımda çok ağrım vardı bebişim 1.250gr biraz iri bebek dedi aslında iri olmasını istemiyorum ama yinede oluyo nası doğucak bunlar yaa.Bu arada bende bugün gögüs ucları için önceden ilaç kullanımı fark ediyomu diye sordum çünkü kızımda çok çekmiştim ama doktor onlar boşuna çaba doğumdan önce faydası olmaz dedi.Adet sancıları gibi benimde sancım oluyo onun içinde magnezyum içmem gerektiğini söyledi bilginiz olsun arkadaşlar bu sancılar benide korkutuyo.

Merhaba kızlar nasılsınız_?
Arada kasıklarımda ağrı oluyor benimde.hareketlerimi durdurup biraz dinleniyorum öyle bir durumda.
Marsg şanslısın güzelim, çalışmak zorunda kalan kişiler için gerçekten çok zor, küçücük bebişi tanımadığın birisine bırakıp işe gitmek.
Annenin bakması ile hiç olmazsa gözün arkada kalmayacak.
Nazo bence de güzelim, kendini daha fazla zorlama nasıl olsa işi bırakacaksan.

fato sırt ağrının sebebi neymiş?ağırlık merkezi değişiyo duruş pozisyonundanmı acaba maşallah bebişine sağlıklı olsunda boşver doğacaklar bişekilde kaydirigubbakcemile3

Benimde arada bir karın ağrısı gibi adet sancısına benzer bir ağrı oluyor ama okumuştum bir yerde adet zamanımız geldiğinde olabilirmiş bu tip ağrılar

Fatocum maşallah bebişine kocaman olmuş

slm kızlar,bu sitedekı yazdıklarınızı okumak zaten epey vakıt alıodu,şimdi bide öbür siteyı okumak çıktı(((şaka bir yana iyi akıl etmişsiniz bende üye oldum,en azından kaybetmemiş oluruz birbirimizi
marsg, sigorta 2 ay öncesınden ödüo demişssin,anlamadım sağlık sigortsımı başka bişey mi,
kızlar bende 32. haftada eğer problemım olmazsa 37. haftaya kadar çalışıp 5 haftamı doğum sonrasına aktarmak istıorum böylece doğumdan sonra 2 ay + 5 hafta bebişimin yanında olmuş olucam kısmetse
benımde annem başka şehırde olduğu için ona baktırma şansım yok,ilk torun olduğu için kayınwalıdem acayıp isteklı,küçük bebek kimseye bırakılmaz ben bakarım sewe sewe dedi,ama uzak semtlerde oturuoz nasıl olcak şimdiden düşünemıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…