2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

slm kizlar ooohhhh herkesin annesi ya da kayinvalidesi bakacakmis bebislere..ben napicam ne annem burda ne de kayinvalidem(Tek basimayim ama Allah tan calismiyorum yoksa kizima kim bakardi...

Ezra, kançiçeğim merhaba hoşgeldiniz

Kançiçeğim rüyamda seni gördüm , seninle buluşacakmışız o gün acaip yağmur var sağanak halinde yağıyor seninle buluşacağımız yeri karıştırmışım neyseki sonra buluyorum sonra sen eşinle beraber yanımdan geçiyorsun ama tabi bir sürü insan var ama sen hamile olduğun için senin olabileceğini tahmnin ediyorum arkandan sesleniyorum kançiçeğim diye sen dönüp bakıyorsun üzerinde siyah üzerine kırmızı puanlı bir hamiş elbisesi var, sen olduğundan emin olunca diyorum tanışalım ben emel eşinde diyordu ki aaa onun adıda emel şaşırıyoruz sonra uyandım

merhaba cnm ben bu mobilyayı gördüm çilekte evt üretilmiyormuş ama ordakini satıyorlardı ve fiyatıda uygundu normal fiyatından yani maskoda çilek mağzasında gördüm söyleyim dedim aynısıydı

merhaba kızlar bugün girdim ama bir türlü yazamadım hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum
umarım herkes iiidir

merhaba bayanlar nasılsınız?
bende bugün doktora gittim. oğluşum tombulmuş galiba 1.250gr. dedi doktor çok şükür sağlığımızda yerindeymiş şeker testide yaptırdık sonucunu yarın alıcam ama inş. problem çıkmaz.. 3boyutluyada gönderdi doktor ama malaseff hastanedeki radyoloji uzmanı erkek olduğu için baktıramadım, içimde kaldı ama neyse.... başka hastaneleri araştıcam artık....
herkezin sağlığı iyidir inş.

maşallah bebişine:))
ben doktorun erkek olması nie fikrini değiştirdi die sorcam,merak ettim canım,radyolog di mi sonuçta??

iyi geceler arkadaşlar.nasılsınız.ben artık geceleri uyuyamıyorum.uyksuzluktanmı nedense beynim kazan gibi.bir unutkanlık bir dalgınlık.hiçbirşey yapmak istemiyorum.şu zaman bir geçse.yarın doktora gidiyorum inşallah.saat 4 de randevum.

blomms burdamısın.ben aralık annelerinde okudum.senin bebeğin dudağı sorunlumu.yarık damak demişsin ocak annesiyim demişsin.burada bahsetmişmiydin benmi gözden kaçırmışım.

iii geceler balım aynen bende de var uykusuzluk bi gece uyusam diğer gece uyuyamıyorum bi gün aşırı hareketli oluyo ve ben o gece uyuyamıyorum ertesi günse o kadar hareketli olmuyo ve ben o gece uyuyabiliyorum herhalde yoruluyo fazla hareketten...bende de unutkanlık ve de sakarlaştım iice yemek yerken mutlaka döküyorum üstüme toplayamıyorum dikkatimi bu haftlarda böle olması normalmiş ama...hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum yarın inş güzel haberlerle gelirsin

evet barcli.sabahları fazla hareket etmiyor gece oldumu resmen karnıma birşey batar gibi oluyor.bebeğin hareketleri o kadar sertleşti.unutkanlık normalse iyi bende artık hergün iğne yemekten beynime vurdu herhalde diye düşünmeye başlamıştım.yarını sabırsızlıkla bekliyorum ne kadar oldu acaba.heyecandan da uyuyamam ben bu gece.inşallah iyi haberlerle dönerim.nst ye bağlıyorlarmı bu haftada.sana birşey söyledimi doktorun bu konuda.

yok cnm bağlamıyolar nts ilerki zamanlarda oluyo ama drun gerekli görürse bağlayabilirde

kızlar uyku problemi bendede var malesef dün gece uyumaya savaştım olmadı kalkıp süt içtim olmadı banyo yaptım olmadı en sonunda sabaha karşı uyumuşum ama en son saate baktığımda dörttü eşimde yanımda fosur fosur uyumuyomu yastığı kafasına geçiresim geliyo bazenkötükedihüsokötükedihüso şaka bi yana insanı sinirleri bozuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…