2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

fato sırt ağrının sebebi neymiş?ağırlık merkezi değişiyo duruş pozisyonundanmı acaba maşallah bebişine sağlıklı olsunda boşver doğacaklar bişekilde kaydirigubbakcemile3

yok güzelim ya geçenlerde baya hastaydım ondan sonra oldu doktor ağrı kesici krem felan verdi ama öksürükte olunca zatüre belirtisi olabilir dedi yani yarın dahiliye dokoruna gidicem korkuttu beni inşallah yoktur bişey bide bu çıkarsa artık çıkıp bi dağın başına sesimle ağlıyim oda kesmezse aşağı atiyim bari daha hayır gelmez diyekafamçokkarıştısenağlama

uyku sorunu bende de var fatocum,mide yanmasi yuzunden bir turlu uyku uyuyamiyorum...uyusam da rahat edemiyorum artik....bu arada sirt agrin icin de bence de dr a git...sicak tut,soguktan da olabilir belki.gecmis olsun.

mide yanması bendede vardı canım ya ama yediklerime dikkat ediyorum baharatlı acı yemiyorum daha iyiyim sen iaç kullanmıyomusun

herkese iyi geceler

uykjusuzluk çekenler kervanına benide katın şimdi hamişlikden uyuyamıyoruz yarın öbür günde bebekler uyutmayacak vay bizim halimize

Son düzenleme:
bloomss cum iyiyim canim saol sen de iyisindir insallah...

ekinsu rüyana bayildim,ben de bazen sizlerle ilgili ruya goruyorum ama bu kadar ayrintili degil...demek benim adim da emelmis ha Allah iyiligini versin emi:))insallah canim sizlerle tanismayi cok isterim ama kismet...ha bu arada ruyada yagmur yagmasi kismet demekmis insallah hayra cikar ruyan canim.....

elagülce,barcli siz nasilsiniz bakalim?? oooo ben gelene kadar herkes cikmis..
yalniz kaldim burda kimse yok mu?? uzunvebeyazbulut gelirdi nerde kaldi acaba?

iyi geceler fatocum...tatli ruyalar...

uzunvebeyazbulut,ben de seni aniyordum ama ben yazana kadar sen yazmisin..
nasilsin ne var ne yok??

evet canim,ancak geceleri musati oluyorum..cunku uyuyamiyorum bir turlu mide yanmasindan ....vakit gecsin diye de buraya giriyorum...ben iyiyim,sen nasilsin hamislik nasil gidiyor neler yapiyorsun bakalim??

bende de aynı problemler işte.uykusuzluk ağrılar dalgınlık.hamişlik çok iyi gidiyor allahıma binlerce kez şükrediyorum.bu kadar problemden sorundan sonra birde kucağıma aldığım günleri görsem.

hayirlisiyla görürsün canim,insallah o gunler de gelecek..suda hepi topu 2 ay kaldi ....o da gecer nasilsa...eee annelik kolay degilmis,annemin kiymetini yavas yavas daha iyi anliyorum galiba....ben de iyiyim ama mide yanmasi beni mavfediyor ilac aliyorum ancak oyle rahat ediyorum ...

benim aklım bloomsa takıldı ya.aralık annelerinde okudum.öyle birşey varsa doğumdan sonra hemen parça yapıştırıyorlarmış ameliyatla aynı kendi dudağı gibi oluyormuş.bugün bir kadın anlatmıştı.yeğenin çoçuğuda öyleymişte.çizgi film filan izleme dedi hatta bana.komiğime gitti ne alakası varsa.

mide yanması için bende rennie içiyorum.fazlada kullanmak istemiyorum.yüksek yastığında faydası oluyor.o acı su ağzına gelmiyor en azından.

evet canim ben de duydum onu...insallah duzelir ne diyim ....ama cizgi film ne alaka?? yani cizgi film izlerse oyle mi olurmus??
insallah duzelir bloomsunki,Allah hepimizin bebislerine de saglik versin...

mide yanmasi icin ben de gaviscon kullaniyorum ama cok igrenc bir tadi var...yastigimi ben de yuksek koyuyorum biraz olsun fayda ediyor...ha bir de bol bol su icmek gerekiyormus ...

su yuda içtikçe tuvaletten gelmiyorsun bu defa.

aman çizgi filmle alakası yok ya kader işte.insanların kendince buldukları tuhaf fikirler işte.

evet orasi oyle su icince oluyor ama ne yapacaksin baska turlu gecmiyor..
bu cizgi film hikayesine de hic inanmiyorum milletin kendince buldugu ad ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…