2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

herkese günaydın ve hayırlı cumalar....
nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallahhh günler geçiyor zaman daralıyor :)

merabalar arkadaşlar:))
umarım herkes güzel bi gün geçirir:))
ben de bugün hastaneye gidecektim ama kociş ben de göreyim kızımı pazartesi gidelim deyince kaldı,bu seferde benim doktor 17 kasıma kadar dolu,randevu alamıorum(
bu arada benim bi sıkıntımda burun tıkanıklığı hani devamlı ağrıları yazıoruz ya ..ama bu da beni için kabus,uzun zamandır var ama:))

herkese merhaba kızlar bugün kimse gelmemiş daha

ben 2 tane önden düğmeli pijama aldım hafif pamuklu,bi tane de önden düğmeli gecelik aldım

ay başında bebişim için çarşıya çıkıcaz annemle inşallah o zaman bakıcam bende bi tane tam takım alıcam pijama gecelik sabahlık hastane ilkin gecelik şart ve çok rahat pijama hastaneden çıkarken iyi sabahlığın üzerinede bi tane şal alırsınız :))) hastane çıkışında şıkır şıkır :))))

Kislar günaydin lohusa geceleikelri demişsiniz ya heryerde varmi onalrdan belden ayarlaniyormuş nerelrden aldiniz bena fikir verirseniz sevinirim herkese güzel günler olsun

Selam kızlar haftanın son gününden..

hayırdır bugün pek sessiz buralar kimse uğramamış :)

chadi ben geçen hafta aldım pijamalarımı ,bir tane normal pijama bir tane de lohusa pijaması aldım
emzirme yeri olan,beli ayarlanabilenlerden..gecelik almıyacağım çünkü kullanmıyorum..

gamzecim belden ayarlanını bilmiyorum ama bu göğüs kısmında açıklık oluyo emzirmede kolaylık olsun die çarşıda var

kızlar dün akşam bi çarpıntım vardı bi nefes darlığı anltamam yaaa böle yemeğimi bile nefes nefese yedim varya nası çarpıntı yaptı

nazocum o çarpıntı ben de sürekli oluyor,otururken yatarken farketmiyor kalbim ağzımdan çıkacak zannediyorum..özellikle sırtüstü yatınca çok oluyor rahatsız ediyor beni..

aynen kızlar bende de var sanki dünyanın işini yapmışım gibi bide sırt üstü yatarken de çok oluyo
nefes alırken çok komik oluyo yaa eşim bana çok gülüyo çok ses çıkarıyomuşum :))))

slm hanımlar...

geçmiş olsun hepinizize dikkat edin kendinize...

linaycım kızının görüşmesi ne oldu canım

yaa bende de sırt üstü yattığımda oluyodu ama dün akşam otururken bile vardı gece yattım ben nefes nefeseyim eşim şişşş sakin ol yavaş nefes al dio ben ahhh ıhhh die uykuya daldım :)))

Linaycım evet ya devirdik 30 haftayı 40 a bir şey kalmadı , doktor kontrolleride sıklaşmaya başladı çabuk geçer artık bu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…