2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ya kızlar zaten bana son bikaç hafta nası geçti anlamadım hatta bi ara kaç haftalık olduğumuz karıştırdım ev taşıma derdine bu h.snu iyce yerlşirim inş. sonrada bebişie başlıycam yine anlamıycam haftlara nası geçti aslında iyi oluyo takılmıyorum

Korkma barclicim herşey doğal sürecinde akıp gidecek nasılsa biz hiç bir şekilde müdahale edemeyiz o yüzden keyfine bak

Linaycım gecelik almıcam demişsin ama hastanede sezeryan veya normal ikisinde de dikişli olcaz ve pijama çok zor olur , mecbur gecelik kullanmk gerekecek..

Ben henüz ne pijama ne gecelik bişey almadım, bi arkadaşımın verdiği lohusa geceliği var evde fakat geçen denedim göğüsler nerdeyse ortada hastanede o halimle göğsümü kapatmakla uğraşamam diye önden düğmeli alıcam

selam bayanlar....
gece uykusuzlukları bende de var hiç ama hiç uyuyamıyorum sabah eşim gittikten sonra evi toparlayıp kahvaltımı ediyorum sonra öğlene kadar uyuyorum.. ama yazık geceleri benimle birlikde eşimde uykusuz kalıyo ben bii ıhh puhh desem hemen uyanıyo canım benimm.. inş.düzelir uykularımız yoksa çok zor

Kızlar sağlık bakanlığı artık sezaryenle doğumu yasaklamış her hastanede sadece %15 oranında sezaryene izin veriyormuş, doktorlarda bu orana düşmek çok zor diyorlarmış o yüzden sadece çok zorunlu olanlar sezaryen doğum yapacaklarmış, doktorlara her doğum sonrası soruyorlarmış eğer sezaryen ise nedenini , geçenlerde bir gazetede okudum tam sayfa haberi vardı

onu bilmiyorum gamzecim özelde de aynımı değil mi , endişe etme canım dedikleri oaran düşene dek kaç yıl geçer bu ülkede merak etme

evet benimde haberim var 1 ekimden itibaren sınırlama getirildi bence ii oldu drlar artık bu işi abartmıştı sadece kolayına geldiği için yapıyolardı

marsg canım haber vereceklermiş bizde onlardan haber bekliyoruz henüz arayana olmadı..

Sheeda ben sezaryen olacağım, dikiş çok aşağıda kalıyor pijama rahatsız etmiyor..kardeşimde sezaryen doğum yapmıştı hep pijama giydi bir sorun olmadı..

ekinsu kayıt olmadım ama gördüm siz oraya gidelim demişsiniz, ama sanırım artık burda sorun olmaz..
ben de senin gibi düşünüp marsga mail yazmayı düşündüm, en kolay ulaşabileceğimiz o vardı :))

kızlar yeni kanuna göre , doktor sağlık karnemize ilaç yazdığında ssk indirimli alıyorduk ya
artık o indirim yapılacak ama 10 ytl de hizmet katkı payı diye artı para ödeyecekmişiz eczanelere..
yani ilaç 5 lira tutuyorsa 10 lira katkı payı ödenecek ilaç bize 15 e gelecek..

aaa nasıl yani, çok saçma o zaman tek ilaç yazdırmak pahalıya patlıcak, bir kaç tane yazdırırsak daha az zararımız olur

evet yaaa bencede çok saçma ama sağlık ocağına gittiğiniz zaman yani aile hekimliği olduğunda eczane almıyo katkı payını sadece ilacın fiyatını ödüyosun bide hamişlerden ilaç parası alınmıyodu ya artık oda alınıyo kendimi ben sanşsız hissediyorum tamda bize denk geldi

hamilelerden ilaç parası alınmıyo muydu?? ben hep ödedim şimdieye kadar bilgim yoktu, aile hekimliği şimdilik sadece pilot bölgede uygulanıyor, 2009 başı itibariyle heryerde uygulamaya geçecek

aa çok gariğp bişey 5 ytl lik ilaca neden 15 veriyim ozaman hiç karneye yazdırmam gider tıkır tıkır para bverip ilacı alırım ne saçmalıklar çıkarıyorlar ya nasıl ülkede yaşıyoruz Allah aşkına daha napcaklarını aşşırdılar

ben şimdiye kadar aldığım vitaminlere para vermedim hamilelerden almıyoruz dediler
geçen gün verdim ilk olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…