2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ssk anlaşması olan özel hastaneden yazılırsa ilaç 10 ytl, devlet hastanelerinden 4 ytl para alınıyor. ama aile hekimliğinden alınmıyor bildiğim kadarıyla. 10 gün önce falan aldım hiç bişey ödemedim

Selam tatlı bebişlerin tatlı anneleri:)Siteden ümidi kesmiştim artık.Çok sevindim açılmış nihayet inşallah bi daha sorun yaşanmaz çok alışmışım sizlere.Aklım hep burda kaldı.Okuduğum kadarıyla herkes iyi uykusuzluk dışındaBebişler bizi alıştırıyo şimdiden doğduktan sonra afallamayalım diye:)

Evet canım aynen öyleymiş.Ben de evvelki gün eczacıdan öğrendim.Doktordan çıktım ilaçlarımı almaya gittim.10 lira da katkı payı alınıyo artık aile hekiminden yazdır bidahaki sefere dedi.ben de kansızlık olduğundan doktor kan şurubu verdi günde iki şişe.Reflü için de gaviscon.Bir de elevite devam ediyorum.İnşallah başka ilaç içmek zorunda kalmam midem allak bullak-tatlicadiarzu-

peki 3 gün sonra 7.ayımız dolacak ya biz 7 aylıkmıyız diyeceğiz yoksa 8 mi???

çok soru sordum dimi :))

Merhaba kızlar,
Barçlıcım 7 ayı doldurduk, 8. aydan gün aldık diyeceğiz.8 aylık olmamız için 8 ayı doldurmamız gerekiyor:))))
Ben çocukların yaşlarında da bunu söylüyorum, benim oğlan 17 yaşında olacağım deyip duruyor 5 kasımdan sonra. Bende hayır diyorum, 16 yaşını doldurduğun için 16 yaşında olacaksın.Senin hesabına göre doğduğun anda 1 yaşında olman gerekirdi diyorum.:)))))

ama şimdi 4*8=32 ya bizde 2 hafta sonra 32.haftayı bitircez o zaman olmucaz mı 8 aylık

bende hala karıştırıyorum yaa

gamzecim bu tıkanıklık geçmio valla umarım senin kısa sürede düzelir ama benim bi kaç ay oldu..
nazobilocum canım geçmiş olsun..

valla bu ilaç parası olayı kötü oldu,haklar gittikçe kısılıo ve her konuda olduğu gibi hepimiz susup oturuoruz!!,
ben de daha önce hep verdim ilaçların yüzdelerini şaşırdım şimdi??

sezeryan olayı da ii gibi görünse de kötü oldu aslında çünkü artık yırtılıp pırtılana kadar bağırtçaklar doktorlar devlet hastanelerinde olduğu gibi..ancak hayati bi durumda alacaklar gibi gelio sezeryana??

evet waterfull az ve öz çok güzel açıklamış aynı yaş hesabı gibi dolan ay yada yılı söyliyeceğiz

pembe pantercim sen sanırım 6 ay 10 günlük falansın son adet tarihini tam bilemediğim için net bir şey söyleyemedim

Barclicim ona göre hesaplama bazı aylar 4 hafta bazı aylar 5 hafta olabiliyor çünkü, sen son adet tarihinin üzerinden ay hesabı yapacaksın SAT 27 mart olduğu için her ayın 27 sinde ayımızı dolduruyoruz

inanna cım ya geçmiyor malesefte ben bugün düşümdüm de acaba serum fizyolojik varya fısfıs onu sıksam bebeğe bir zararı olurmu bilen arkadaşlar yardım ede bilirmi bir türlü geçmiyor tıkanıklık

gamze benim de burnum sürekli tıkalı arada kaynar suyun içine viks atıyorum ve buharını soluyorum iyi geliyo.ama tabi geçici bi çözüm ne yazıkki.

kızlar biraz önce bana niveadan numune geldi:)bebek şampuanı,pişikkremi,ıslak mendil.benim için de el kremiyle vücut şampuanı.Bu üçüncü numunem.daha önce de huggies ve baby stardan bebek bezi göndermişlerdi.hepsi minikminik çok hoşuma gidiyor.

şöyle bir hesaplama bulmuştum burda kızlar belki işe yarar..

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…