2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ya bi bize gelmiyor şunlar marsgı hediyeye boğdular bak şimdi pembepantere sıra geldi, bi bize yok :))))

güle güle kullan canım iyi günlerde

marsg sana mail atmak için sitenize girmiştim , bahat hastanesinin yalanladığı haberini okudum..
son gelişme ne oldu o hastane ile ?

ekinsu küçükken babasına benzetiyorlardı hep ama şimdi hep bana benzetiyorlar..
ama kızım benden daha güzel hihoyyyt

ne güzel, anasına bak kızını al dememişler boşuna, çocuklar genelde hep anne babalarından daha güzel oluyorlar, yani yolda kızına benziyen bir hamiş görürsek sensin diyebilriz

ya bi bize gelmiyor şunlar marsgı hediyeye boğdular bak şimdi pembepantere sıra geldi, bi bize yok :))))

güle güle kullan canım iyi günlerde

Saol canım:)Aman minicik bi damlacık şeyler ama ben mutlu oluyorum işte.Belki sınırlı sayıda gönderiyolardır,herkese göndermiyorlardır.kimin şansı gülerse.ben birsürü firmadan numune talebinde bulundum bana da bunlardan geldi sadece.

evet ekinsucum diyebilirsin :) bakarsın gününbirinde yollarımız bir yerlerde kesişir :)

pembepanter güle güle kullan cicilerini..

ben chicconun setini aldım çantasıyla beraber umarım işime yarar..

bir de park yatak alan arkadaşlar yatağın içine minder aldınızmı ?
ben biraz kararsız kaldım acaba minder yerine pamuk yatak mı yaptırsam diye düşünüyoum..

marsg sana mail atmak için sitenize girmiştim , bahat hastanesinin yalanladığı haberini okudum..
son gelişme ne oldu o hastane ile ?

valla bişey olmadı güzelim... işte avukatla bu açıklamayı göndermişler savunmamızdır kullanın falan diye...

zaten ben onları arayıp demiştim söz hakkınız var yayınlarız gönderin demiştim.

güzel bir rezil oldular. artık adam gibi davranırlar insanlara...

çok bozulmuşlar apartmandan bozma hastane dediğime falan :)))

ama öyle gercekten berbat biryer.... çalışanlarda çok çok kaba

tv izleme imkanı olanlar.Stv de yine bakıcıdan şiddet görmüş bir bebeğin ailesi konuşuyor.Allah cezasını versin bebeği yerden yere vurmuş hasta kadın.

marsg bu konuda çok iyi yapmışsın,kimse ses çıkarmadığı için zaten istediklerini yapıyorlar..insanları küçümsüyorlar..

saol canım.siz de güle güle kullanın.Chicco çok iyi bir seçim ben de setini almayı düşünüyorum.bir arkadaşım kullandı o da çok memnun kaldı.park yatapın içine yarı ortopedik bebek yatağı düşünüyorum ben.araştırdığım kadarıyla en sağlıklısı yarı ortopedik yataklarmış.

sağol pempepanter,

ortapedik yatak da var ama bayağı yüksek kalıyor parkyataklar için ilk etapta park yatak minderi öneriyorlar,ama sanki ince ve terletir yakar gibi geldi bana..

haklısın canım ilk etapta baya yukarda kalıyor yatak.Minder terletmez bence zaten kışa geliyor bebişlerimiz.yaza da alt seviyede yatakla kullanırız.

sağol pempepanter,

ortapedik yatak da var ama bayağı yüksek kalıyor parkyataklar için ilk etapta park yatak minderi öneriyorlar,ama sanki ince ve terletir yakar gibi geldi bana..

Annemde bana aynı şeyi söyledi pamuk yatak yapalım daha iyi olur dedi, bu arada sen aldın mı park yatağını ben hala almadım seçemiyorum bir türlü

Annemde bana aynı şeyi söyledi pamuk yatak yapalım daha iyi olur dedi, bu arada sen aldın mı park yatağını ben hala almadım seçemiyorum bir türlü

evet canım aldım, geçen hafta alışverişe çıkmıştık,ebebek yakın bize oradan kraftın dönenceli oyuncaklı modeli var ondan aldım..bak annecinde benim gibi düşünmüş
daha sağlıklı olur diye pamuk düşünüyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…