2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Merhaba güzel anneler
Balım sen atladın heralde benim bebişte damak dudak yarığı var.
Bu konuda sürekli araştırma halindeyim.Bazen çok yoruluorum eşimde kızıo.Herşeyi oluruna bırak dio ama olmuo işte.

Kızlar bende daha beşik falan almadım.
Kızımın sepetini saklıodum ona mavi bi yüz diktiricem 2.3 ay beni idare eder artık.

merhaba kızlar bugün doğum yapıcağım hastaneyi gezdim dr.la konuştum çok güzel içime sindi kızım bu arada 840gr boyuda 35 cm olmuş :dance:yanlız troid testlerim düşük çıkmış endokrinoloji yönlendirdi randevu almak çok zor aralık ayına ancak alabildim kaçtane hastaneyi aradım dolu hep senağlama

blooms merhaba canım, bir daha kontrole gittinmi dudak için bir gelişme var mı?
elinde varsa yatak almanın anlamı yok zaten, güle güle kullanın..

elagülce canım gözünaydın bebişin iyimiş sana da geçmiş olsun en kısa zamanda düzelirsin inşallah..
nerede doğum yapacaksın?

blooms ben de şimdi öğrendim , benim akrabalarımın kızında da vardı minicikken ameliyat oldu (daha bebekti) şimdi 3-4 yaşlarında hiç bir şey belli olmuyor, bence hiç kafaya takılacak bişey değil Allah çaresiz dert vermesin..

Canım çok sevindim bebişinin ii olduğuna.
İnşallah sendede ciddi bişey çıkmaz.

Gittim canım bi deişiklik yok.RABBİM herşeyin en güzelini bilir vardır bunda da bi hikmet.

Canım nasıl beslerken çok uğraştılarmı.

blooms canım çok geçmiş olsun üzülme sakın Allah beterinde saklasın mutlaka bir yolu vardır düzelir sağlıkl sana kucağına gelsin de..

blooms sağol canım inşallah kötübişey çıkmaz Allah bebişlerimizi korusun linaycım sağol sende ben bostancıdaki yeditepe üniversite hastanesinde yapıcam sezaryen olucak benim tüp bebek:ecrin_bebek: uygulamasıda orda olmuştu oyüzden canım şeker içinde 145 çıkmıştı 50 mgr yüklemem dikkat et sadece dedi ona sevindim valla

beslenme konusunu ayrıntılı bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyosam kaşıkla veriyolardı , ilk ayın sonlarına doğru ameliyat oldu

bence sıkma canım sonuçta hamileyiz,idare edelim 2 ay daha napalım..ben hergün bi poşet mendil koyuyorum çöpe:))

bence sıkma canım sonuçta hamileyiz,idare edelim 2 ay daha napalım..ben hergün bi poşet mendil koyuyorum çöpe:))

inanna cım haklısın napalım katlancaz bebeklerimiz için

kıslarr bişey sorabilirmiyim ve sizinde fikrinizi almak isterim eğer mümkünse, şimdi bebeği kışın dıaşrı çıkartırken dış elbisesi olarak ne aldınız yani şu pofuduk tulumlar var onalrdan mı yoksa çanta gibi port bebemi nasıl taşınırki bebekler soğuktan bilgi verimisini lütfen

Gamze canım STERIMAR kullandı mı okyanus suyu olduu için hiç bi zararı yok.Çocuklara kullanıorum çok memnunum.

ben kanzdan astronot tulum die anılan bişi var onun siparişini verdim,çok pratik,arkadaşımda kullanmıştık,hiç üşümüo hiç bebişler:))

valla güzelim bende o pufuduk dediğin tulumlardan aldım kulakları var acayip şirin :))

ama tabi battaniyeye sarmak ve şu astronotlar da güzel sonuç verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…