Merhaba güzel anneler
Balım sen atladın heralde benim bebişte damak dudak yarığı var.
Bu konuda sürekli araştırma halindeyim.Bazen çok yoruluorum eşimde kızıo.Herşeyi oluruna bırak dio ama olmuo işte.
merhaba kızlar bugün doğum yapıcağım hastaneyi gezdim dr.la konuştum çok güzel içime sindi kızım bu arada 840gr boyuda 35 cm olmuş :dance:yanlız troid testlerim düşük çıkmış endokrinoloji yönlendirdi randevu almak çok zor aralık ayına ancak alabildim kaçtane hastaneyi aradım dolu hep senağlama
blooms merhaba canım, bir daha kontrole gittinmi dudak için bir gelişme var mı?
elinde varsa yatak almanın anlamı yok zaten, güle güle kullanın..
elagülce canım gözünaydın bebişin iyimiş sana da geçmiş olsun en kısa zamanda düzelirsin inşallah..
nerede doğum yapacaksın?
blooms ben de şimdi öğrendim , benim akrabalarımın kızında da vardı minicikken ameliyat oldu (daha bebekti) şimdi 3-4 yaşlarında hiç bir şey belli olmuyor, bence hiç kafaya takılacak bişey değil Allah çaresiz dert vermesin..
inanna cım ya geçmiyor malesefte ben bugün düşümdüm de acaba serum fizyolojik varya fısfıs onu sıksam bebeğe bir zararı olurmu bilen arkadaşlar yardım ede bilirmi bir türlü geçmiyor tıkanıklık
bence sıkma canım sonuçta hamileyiz,idare edelim 2 ay daha napalım..ben hergün bi poşet mendil koyuyorum çöpe:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?