2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ayrıca port bebe de bana çok zor gelio,etrafta kullanan eğilip bükülen bi sürü kişi var,ben kanguru alacağım..en azından koluma falan ağrı,kramp bişi olsa düşmeyecek prensesim..

Ben muhtemelen araba koltuunda taşıycam battaniyede sıkı sıkı sardınmı tamam.:ecrin_bebek:

valla güzelim bende o pufuduk dediğin tulumlardan aldım kulakları var acayip şirin :))

ama tabi battaniyeye sarmak ve şu astronotlar da güzel sonuç verir.

pofuduk dediğiniz altı bütün kundak gibi olanlar mı??
bu arada GAP'ın sitesinde (ingilizce)acayip tatlı şeyler var.ayrıca örgü modeller de var yetenekli olanlar bi baksın derim:))

Marsg bende o kulaklı tulumlardan aldım.
Bide hani bu kar kıyafeti gibi oluo o tulumlardan almış arkadaşım ama kullanmam heralde bana astronot kıyafeti gibi geldi naniknanik

bende blooms gibi düşünüyorum güzelce battabiyesine sarıp taşıma koltuğunda taşırım ki zaten soğukta anca arabyal çıkarız bide çok küçük oluyolar montlara falan sığmazki kolu bacağı

yok benim pufuduk tulum önden fermuarlı. ayaklı , kollu... senin astronot gibi ama yumuşak bir kumaş polar gibi içine elyaf geçmişler ... kulaklı falan ilk aylarında giymesi için ... giyince minik bir tavşancık olucak kızım :))

arkadaşlar çok teşekküer ederim bende öyle düşünüdm port bebe çok zor bişey gibi geldi bana hiçte gerek yok şu bahsettiğinz tulumlar güsel dimi üzerinede battaniye ayaklı oluyor onalr zaten sıcacık tutar diye düşünüyorum.

Gamze canım STERIMAR kullandı mı okyanus suyu olduu için hiç bi zararı yok.Çocuklara kullanıorum çok memnunum.

bloomcum kulanmadım hiç ben onu ama evde bir tane eşim almış böyle spery biaşy var ne olduğunu bilmiyorum ona bakıyım olmazsada tuzlu su yapcam canım saol:1hug:

ayy küçük ezgicik tavşan kız mı olacak:))güle güle,sağlıkla giysin:))

hanımlar ben kaçıorum mamiş yapçam kocişe:))
bu arada var mı marka aklınızda bu pofuduklar için ben de bi bakiim:))

Hee benimki normal kadife tulum kulakları var çok şirin yaa. Kuzenim yurt dışından tommy'nin yeni doğan için lacivert şişme montundan almış o da tam yemelik.Ayy Valla aşka geldim Hayırlısıyla doğsalarda giydirsek cicilerini.

ay kızlar okadar dt ediyorum bugün bi tartıldım 66kg:1shok::1shok:ay nasılolur dedim evde hassas tartımda 65 çıkıyorum dedim ben 2 kgr aldım 1 ayda diyodum 3 almışım kaçtane tartıda tartıldım hastanede evdekini kırıcaktım valla kötükedihüsoeşimde gülüyo:roflol:ay ben bu gidişle 70kg geçerek doğurucamsenağlamasenağlama

aynen ben de 66 olmuşum biraz dikkat edeyim dedim dün dikkat ettim ama bugün yine yemeklere saldırıyorum vaktimi mutfakta geçiriyorum.. 70'i geçmek beni de çok korkutuyor ama kaçış yok şimdiye kadar 13-14 kilo aldım

marsg canım karnım olsa üzülmicem 10 almışım bugün dr.bile diyo hamile gibi değilsin genel vücut olarak dağıldı kilo valla kalıcak bu kilolar doğurup spor salonuna gidicem vallakaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…