inanna cım haklısın napalım katlancaz bebeklerimiz için
kıslarr bişey sorabilirmiyim ve sizinde fikrinizi almak isterim eğer mümkünse, şimdi bebeği kışın dıaşrı çıkartırken dış elbisesi olarak ne aldınız yani şu pofuduk tulumlar var onalrdan mı yoksa çanta gibi port bebemi nasıl taşınırki bebekler soğuktan bilgi verimisini lütfen
valla güzelim bende o pufuduk dediğin tulumlardan aldım kulakları var acayip şirin :))
ama tabi battaniyeye sarmak ve şu astronotlar da güzel sonuç verir.
Gamze canım STERIMAR kullandı mı okyanus suyu olduu için hiç bi zararı yok.Çocuklara kullanıorum çok memnunum.
yok benim pufuduk tulum önden fermuarlı. ayaklı , kollu... senin astronot gibi ama yumuşak bir kumaş polar gibi içine elyaf geçmişler ... kulaklı falan ilk aylarında giymesi için ... giyince minik bir tavşancık olucak kızım :))
ay kızlar okadar dt ediyorum bugün bi tartıldım 66kg:1shok::1shok:ay nasılolur dedim evde hassas tartımda 65 çıkıyorum dedim ben 2 kgr aldım 1 ayda diyodum 3 almışım kaçtane tartıda tartıldım hastanede evdekini kırıcaktım valla kötükedihüsoeşimde gülüyo:roflol:ay ben bu gidişle 70kg geçerek doğurucamsenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?