2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ezracım bende öyle yapmayı düşünüyorum ama 32.haftayı dolduruncamı çalışabilir raporu alcaz yoksa girincemi?

walla canım ben 32. haftaya girince dıe bılıorum o haftayı geçirmeden almak gerekıomuş,
bide geçen yenı izne ayrılan hamile bır arkadaşımla konuştum onuda paylaşayım,kendısi 31. haftada iken dr onu 32 haftalık göstermış ,1 hafta erken çıkmış izne ,nedenine gelince doğum 40 hafta ama kendisi 39.haftada sezaryen olcağı için son 1 haftası yanmış oluomuş doğum öncesi iznin, o yüzden tam 2 ay olması için 1 hafta erken göstermiş,banada sen de ona göre ayarla eğer sezaryen olacaksa 40 haftadan önce alınıo ve o aradaki izin yanıo dedi,sizinde aklınızda olsun

ay valla doğru bende dr.söylicem benim kurban bayramıda giriyo araya mecburen bayram öncesi 32.sonrası çalışabilir raporu alıyım yoksa 32 .haftayı bitiririm bakalım :1shok:

evet cnm naz diyoduk ama eşim istiyo naz olmasını elvinide beğenmioo bana da değişik geldi böle sölenişi yabancı isimler gibi hoşuma gitti ama istemiyoooo illa naz dioo

oğluşumu büyürken arkadaşları abileri yanlarında istemediğinde taylan hadi yaylan diye dalga geçerler sonra ((

oğluşumu büyürken arkadaşları abileri yanlarında istemediğinde taylan hadi yaylan diye dalga geçerler sonra ((
ay çokkomiksin ekinsu yaaa.... bide bunumu düşünücez şimdi dalga geçilemiycek bir isim die... gerçi banada yiğitin "ğ" si yutulur gibime geliyo yiit mi olur nee iki isim olacağı için ismail yiğit

iim barçlı saol canım,walla yorulmuorum çok ya alışyım tempoya sanırım ,ewde yatmaktansa hareket iyi oluo benım için,yoksa kılolar alıp başını gidecek,isim konusunda bır ara bende elvini söylemiştim eşime ama istememişti,bencede güzel isimdi,biz şimdi berrak ismini düşünüoruz,bide benim aklımda hala derin war,sizce bunlardan hangisi güzel

haklısın canım doğru derin daha iyi ben kızım olsaydı havin koyabilirdim

walla çok zor ya isim beğenmek,bakalım daha kaç karar deişcek,
bu arada site çok yavas yıne deli etti benı,ben bıraz dınleneyım malum hafta yorgunluğu war,iyi geceler kızlar

merhaba arkadaşlar valla siteyi takip etmekte zorlanyorum baya kaynatıyorsunuz ne güsel umarım herkez iyidir bebişlerle biz iyiz kızımla bugün oto koltuğu aldık dünde ana kucağı aldık ikisinidi indirimli bulduk istediğimiz modelleri birde kirazbebe de çok indirim vardı aklınızda bulunsun bakırköyde

birde oyun halısıyla dönence alıcaktım ama karar veremedik sizce alalılm mı ve hangi modeli alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…