2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

neyse kızlar herkesin uykusu var galiba cevap yazan yok bende yatayım bari zaten bugün erişte kestik bir arkadaşımla yani o kesti ben yardım ettim ama çok yoruldum.hepinize iyi geceler.

iyi geceler arkadaşlar.bugün doktora gittik oğlumu gördüm.çok büyümüş ben görmeyeli.1746 gr olmuş boyuda 40 cmmiş.nst ye bağladılar.bebeğin kalp atımı filan herşey normalmiş şimdilik.iğnelerimide 34. haftada bıkaracağım inşallah.doktorum öyle söyledi.

günaydınnnnnnnnn herkeze kızlar bebişim dünden beridir tekme atmıyor kıpır kıpır bişeyler yapıyor içerde ama niye tekme atmıyor yaaa

günaydın günaydın günaydın, inşallah aydın bir gün olur, zira kötü bir hafta geçirdim işyerinde,

sinemcim sağdan sola soldan sağa dönüp dönüp duruyolar içerde, bende tekmeden çok onları hissediyorum, gerine gerine dönüyo valla, artık zor sığıyolar içeri herhalde

bu arada ilk çatlaklarım baş gösterdi (
sol kasığımın üst kısmında bir iki damar kızarmış yakında çatır çatır yarılacak sanırım heryerim, sizde de varmı arkadaşlar

ya benımde hep solda hıc sagda tekme vs hıssetmedım baska bı yerede gıtmıyor :)) cuma gunu sorucam doktora boyle bısey yasayanınız varmı

günaydınnnnnnnnn herkeze kızlar bebişim dünden beridir tekme atmıyor kıpır kıpır bişeyler yapıyor içerde ama niye tekme atmıyor yaaa

günaydın tatlı bişeyler ye sırtüstü yada sola yat tekmeler belki benimde olmuştu 10 saate yakın sonra sana dediğimi yaptım bende hiç tepki yoktu baktım geldi tekmeler stres yapma canım merak etmekaydirigubbakcemile5

sol kasığımın üst kısmında bir iki damar kızarmış yakında çatır çatır yarılacak sanırım heryerim, sizde de varmı arkadaşlar

oyy oyyy kuzıcım aynıyız desene benımde arkaya doru olan yerlerde yarılanlar bıle var
:Saruboceq:

kuzicim canım nerdesin kız senklava:işyerinde problemmmi varÇok üzgünüm çoookdün yeditepeyi gezdim sen gezmişmiydin 6.kat odalar hemşireler çok tatlı bebek kıyafeti veriyolarmış bana kendine uzun gecelik bebek için 1 tane hastane çıkışı getirin dediler sütsağma makinesi falan gerek yok dedi dr.da sezaryen dedi ocak 20 de alırız dedihihoyyytay sen ne yaptınCADIARZU

ayyy evet tekme attı canımcım yeni kendine geliyor demekki dün de biraz yorulmuştum demekki ondan oynamadı bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…