kuzicim canım nerdesin kız senklava:işyerinde problemmmi varÇok üzgünüm çoookdün yeditepeyi gezdim sen gezmişmiydin 6.kat odalar hemşireler çok tatlı bebek kıyafeti veriyolarmış bana kendine uzun gecelik bebek için 1 tane hastane çıkışı getirin dediler sütsağma makinesi falan gerek yok dedi dr.da sezaryen dedi ocak 20 de alırız dedihihoyyytay sen ne yaptınCADIARZU
oyy oyyy kuzıcım aynıyız desene benımde arkaya doru olan yerlerde yarılanlar bıle var
:Saruboceq:
Sorma canım ya, stres sıkıntı işte,
yok ben gezmedim hastaneyi ama eminim çok güzeldir, ben doktorla hiç sezeryanmı normalmi konuşmadım ama o normal yaparmışım gibi 6 ocaktan sonra her an olabilir dedi, kıs sen her işi hallettin maşallah he ben daha sallanıp duruyorum valla, doğumun yaklaştığını düşünmek istemiyorum galiba korkunun ecele faydası varmış gibi :1ninca:
merhaba arkadaşlar herkeze iyi hafta sonlaı diliyorum nu günde çabuk ve iyi geçsin inş bu arada ipek ismi nasıl sizce biz karar veremiyoruzda
canım ihmal etme sakın diğer kontrolüm nezaman?yeditepe hastanesi senin için olmazsa göztepe hastanesinde tanıdığım dr.var sende memursun tanıştırırım seni orda bedava normal doğurursun benim tüp bebek olduğunu bilmiyo kimse tanıdığa gidemiyorum aileler duyar diye eşimin arkadaşları var düşün canım site dışında görüşürüz ozaman
berrak bence çok hoşşş
merhaba arkadaşlar herkeze iyi hafta sonlaı diliyorum nu günde çabuk ve iyi geçsin inş bu arada ipek ismi nasıl sizce biz karar veremiyoruzda
slm , ipek ismi bence hoş ve kibar,
peki şimdi sen bana fikir wer bakalım, berrak mı derin mikafamçokkarıştı
kızlar merhaba herkese ii bi haftasonu diliyorum
esracım sende şeker çıkmadı mı yeme istersen drun bişi diyene kadar...bebişin etkilenmesin sonra yesen bile az ye tadımlık...bende berrak ismini beğeniyorum ama esracım seninde dediğin gibi sölenişi zor gibi ama derinde güzel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?