2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Sorma canım ya, stres sıkıntı işte,

yok ben gezmedim hastaneyi ama eminim çok güzeldir, ben doktorla hiç sezeryanmı normalmi konuşmadım ama o normal yaparmışım gibi 6 ocaktan sonra her an olabilir dedi, kıs sen her işi hallettin maşallah he ben daha sallanıp duruyorum valla, doğumun yaklaştığını düşünmek istemiyorum galiba korkunun ecele faydası varmış gibi :1ninca:

canım ihmal etme sakın diğer kontrolüm nezaman?yeditepe hastanesi senin için olmazsa göztepe hastanesinde tanıdığım dr.var sende memursun tanıştırırım seni orda bedava normal doğurursun benim tüp bebek olduğunu bilmiyo kimse tanıdığa gidemiyorum aileler duyar diye eşimin arkadaşları var düşün canım site dışında görüşürüz ozaman

merhaba arkadaşlar herkeze iyi hafta sonlaı diliyorum nu günde çabuk ve iyi geçsin inş bu arada ipek ismi nasıl sizce biz karar veremiyoruzda

kızlar şimdi tv de izledim,demet şener ilk hamileliğinde 23 kilo almış,geciçi bir süre bu hamılelık,o yuzden çok fazla kıloyu düşünüp üzülmeyın dior,şimdiki bebeğide erkek olacakmış

merhaba arkadaşlar herkeze iyi hafta sonlaı diliyorum nu günde çabuk ve iyi geçsin inş bu arada ipek ismi nasıl sizce biz karar veremiyoruzda

slm , ipek ismi bence hoş ve kibar,
peki şimdi sen bana fikir wer bakalım, berrak mı derin mikafamçokkarıştı

Çok sağol canım ihtiyaç olursa haber ederim sana, bir problem olmadıktan sonra devlet hastanesine gitmeyi düşünmüyorum ama erken doğum vesair gibi bir problem olursa acil durumlarda gidilecek en iyi yer devlet hastanesi diye düşünüyorum. çünkü Allah korusunda küvöz falan gerekse mesela özel hastanelerin hepsinde yer bulunamıyo, bulunsa bile nekadar kalacağı belli değil, parasının altından kalkabilirmiyiz falan, inşallah herşey zamanında ve hayırlısıyla olur hepimiz için

ayyy çok zormuş gerçekten birde eşim hiç bişi beyenmiyor ben ceylinide beyenmiştim ama yok diyoo bir tek ipek ismini kabullendi sen hangi ismi daha çok istiyorsun peki

walla dediğin gibi ortak bir ismı beğenmek çok zor,uzunca zamandan sonra ilk defa ikimizde berrak ismını beğendık,ama benım içimde bı ses acaba söylenmesı zor olurmu dıo,hanı çift r varya,
derin ismini ben önceden beri beğenırdım ,eşim beğenmıo zaten

ayy kızlar çok az kaldı ya ekim annelerinin doğum hikayesini okudumda 37 haftada doğum yapanlar var içim fena oldu valla

kızlar ya ben sanki dayak yemiş gibiyim bacaklarım kalçam ağrıyo kemikler açılıyo ondanmı acaba sizede oldumu yürüyüşte yapamıyorum hafta içi iş haftasonu gezmekten siz ne yapıyosunuzhihoyyyt

canım bendede bel ağrıları ve kalçamda hiç bilmediğim sanki ayrılıyormuş gibi kasklarım öyle ağrılar oldu şimdilerde yok bazen belim tutuyo sanırım o haftalarda normal eee doğuma hazırlık varr bende çok yürüyüş yapamıyorum malesef ama evde hiç oturmuyorum desem yeridir yani hareketsiz kalmamaya çalışıyorum bu aralar alışveriş derken çok gezdim :)

bende okudum ekim annelerin doğum hikayelerini gözyaşı sel oldu bende allahım ne güsel bir duygu kıslar darısı başımıza artık bizde koklasak hayırlısıyla kuzularımızı insan zaman çabuk geçsin istiyor 37 ci haftada genelde doğum oluyo galiba genelde öyle okuduklarıumda

kızlar merhaba herkese ii bi haftasonu diliyorum

esracım sende şeker çıkmadı mı yeme istersen drun bişi diyene kadar...bebişin etkilenmesin sonra yesen bile az ye tadımlık...bende berrak ismini beğeniyorum ama esracım seninde dediğin gibi sölenişi zor gibi ama derinde güzel bence

canım walla 50 likte 160 çıkmıştı,hafta içi dra gitcem bakalım ne dicek,çıktığından beri yememeye yada az yemeye çalışıorum,
walla isim konusunda daha tam kesin deil zaten berrak,eşim çok beğendı benımde beğendiğim bır isim , ama ben derinide beğenıom:uhm:

meraba hanımlar:))
şu geceliklere bakarken yukarda doğduğunuz gün die bi yazı var orda takılıp kaldım çok keyifliydi,bi bakın isterseniz:))
bu arada derin ve berrak isimleri gayet güzel isimler ama işte insan yavrusuna isim bulurken çookk zorlanıo(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…