2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

bu gidişle kura çekçez sanırım-tatlicadiarzu-

çeksem bile soona çamura yatabilirim:))
valla artık aramıorum ben ,en kötüsü babası kimliğini çıkarttırırken yazdırsın bişi..ben de yıllarca kafasını ütüleyim:))

inanna cnm çok hoşsun yaa aynen bende öle yapıcam ütülücem kafasını illa naz istiyo bende beğeniyorum ama bana ne neden eşim karar verio beraber karar verelim istiyorum inatla da benim önerdğim isimleri beğenmiyoo

çeksem bile soona çamura yatabilirim:))
valla artık aramıorum ben ,en kötüsü babası kimliğini çıkarttırırken yazdırsın bişi..ben de yıllarca kafasını ütüleyim:))

walla eşimde öle dio zaten sen istediğin kadar düşün nasıl olsa ben gitcem kimlik çıkartmaya ben istediğimi yazdırırım diokaydirigubbakcemile3

esracım sen kontrole gideli baya oldu dimi???

canım ewet ya ben bu son kontrolu şeker testı yuzunden gecıktırdım bıraz,15 gün gecıkmelı olacak,bugune istemiştim randevu ama doluymuş çarşambaya werdı artık,
bu arada dun 3 derstık ,10 da çıktık 2 dede toplantı wardı,benımde işim çıktı menemende geldım hallettım, 2 ye kadarda boşum senı arayım dıe duşundum,telını almamışım arayamadım,bır ara msnde mail atarmısın telını,

Şükür allaha siteye girebildim, bir ara giremeyince denemeyi bırakmıştım, bugün yeniden denedim, şükür ki girebildim.
Herkes iyidir umarım, geçmişi okumadım, alışverişe gidip geleyim, okurum artık neler olmuş.
Kızımla ben iyiyiz.100 grlık şeker yüklememizi dün olduk, sonuçlarımızı aldık, her şey normal, bizde gayet mutluyuz.hihoyyyt

barcli ezra valla bi hoş bizim kocişler,hain planlar kuruolar arkamızdan ha..:))
handecim ii olmanıza sevindim,hoşgeldin:)

Genelde hafta sonları kimse olmuyordu havalar soğudu artık daha az gezer olduk herhalde , bugün epey muhabbet etmişsiniz kızlar

Hande iyi olmanıza sevindim canım
Barclicim senin eşin nazı takmış kafaya bence o yüzden senin bulduğun hiçbir isimi beğenmiyor
Ezra berrakta güzel isim ama dediğin gibi 2 r var zorlanır çocuk arkadaşlarıda zorlanabilir

merhaba arkadaşlar.herkese iyi hafta sonları.bende rahatsızdım biraz ancak kendime gelebildim.

ekinsu yazıyı okudum gerçekten faydalı.birde ben çocuk ilk doğduğunda anne sütünden önce bebeğin ağzına hurma sürerlermiş diye duydum.kayınvalidem söylemişti.doğuma giderken hurmada al yanına dedi.

iiim kançiçeğim sen nasılsın bebişn nasıl???
aman sakın bulaşmasın :))) bende olucam galiba bugün başım çok ağrıdı bide burnum tıkalı
bi yerde okumuştum bu haftalarda burun tıkanıklığı normalmiş die ama inş grip olmam sende en kısa zamanda iileşirsin çok geçmiş olsun cnm

saol canim iyi olmaya calisiyorum dr a gittim agrikesici verdi onu icince biraz olsun rahatladim...nefes alamiyorum ...hele bas agrisi cok kötü..kizima da gemesinden korkuyorum ama masallah kipir kipir icimde..:)aman canim sen de kendine dikkat et,sicak seyler ic bastirsin baslamadan..senin bebis nasil??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…