2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

İyi akşamlar kızlar.Kançiçeğim geçmiş olsun canım.Sıcak tut kendini sizin oralar soğuktur.Barclıcım sana da geçmiş olsun.Dikkat edelim kendimize havalar soğuyo.

tesekkurler kizlar saolun..aman bu aylarda dikkat edin salgin var her tarafta...barclicim masallah bebisine,insallah hep oyle kipir kipir olur..
pembe cim sen nasilsin,hamislik nasil gidiyor??

benim bebişte başladı yine başını annesinin karnına vurmaya.haberleri izliyorumya bebişim duyuyor sanırım.nasıl bir dünyaya gelicem ben diye şimdiden başını vurmaya başladı :))

ee anliyor olani biteni artik bebisin balim...olaylara kayitsiz kalamaz oda artik bir birey....el kadar olsa da:)) bazen benim kizim da cok tekmeliyor disardan belli oluyor heralde ki esim gordugunu soyluyor sizde de oluyor mu??

evt dışarıdan belli oluyor.dün benide nst ye bağladılar eşimde vardı yanımda.benim oğlanda bir hareketlendi eşim şaştı kaldı.

Saol kançiçeğim iyi gidiyo çok şükür.Benim kuduruk oğlum annesinin canını yakıyo artık.Yavaş ol oğlum azıcık diyorum ama nafile

benimde dışarıdan çok belli oluyo karşımda kim varsa rahat görebiliyo göbeğimi dalgalandırıyo resmen

ooh ne guzel,balim nst ye girmisin..ben de onumuzdeki ayin 5 inde giricem insallah...pembe senin de bebisine masallah canim...bazen benimki de agritiyor kasiklarimi ama onu oyle kipir kipir gorunce cok mutlu oluyorum....

hemen hemen hepimizinki de disardan belli oluyor demek ki..zaten intte okumustum bebekler en cok bu 7.ayda hareketli oluyormus...7.aydan sonra buyudukleri icin fazla kipir kipir olamiyorlarmis.

pembecim o bende de oluyordu ama sonra gecti..son bir aydir olmuyor hic..belki de bebisin buyudugu icindir..ama bizim oralarda oglan cocuguna hamileyken batarmis senin dedigin gibi..ne kadar dogru bilemem..sen dr una bi sor canim..

iyi aksamlar kizlar hepiinize de ben kaciyorum biraz yatip dinlensem iyi olacak..bogazim cok agriyor...sonra gelirim yine..by

kançiçeğim geçmiş olsun canım bol bol dinlen sıcak şeyler iç limonlu tavuk çorbası sahlep iyi geliyo cokacimcoookbeyazbulut sen nasılsın canım kaydirigubbakcemile5ay içinizde en son doğuracak benim galiba herkes 30 lu haftalarda :1shok::1shok:

teşekkürler kızlar iyi olmaya çalışıyorum şekerim bir türlü düşmüyor bakalım salı günü diyetisyen ne diyecek
kançiçeğim geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…