2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

herkez cumartesi gecesini dışarda geçiriyo galibaa:çok üzgünüm:
bizim evde de eşimin arkadaşıvar o ikisi muhabbette bende odada yalnız kaldım sıkılıdım
bizde klasik müzik dinliyoruz oğlumla.....
herkeze iii akşamlar

ii akşamlar hanımlar:))
ve de geçmiş olsun ne oluoruz bööle bi kırgınlık,bi ağırlık..benim de başım felaket!!

kızlar merhaba nasılsınız.bende uzun suredır gıremedım.pc bozuktu.herkes hazırlıkları bıtırmıs ne guzel.hepsını okumak zor oldu.

kızlar cok sacma belki ama bugun ısırgan otu yemegı yedım.sonra aklıma geldı.bır zararı olup olmayacagı konusunda bır fıkrı olan varmı.

ben çıkıyorum herkese iyi geceler kızlar anneler kulübune üyeolmadıysanız üye olun site yine çökerse falan kaybetmeyelim birbirimizi ezra, inanna, kançiçeğim haydi kızlar kaydirigubbakcemile5

kançiçeğim geçmiş olsun nasılsın .geçen selam vermi
şsin görmemişim kusura bakma

sitenin adresi gebelik.org

saol ubb iyiyim biraz rahatladim nane limon ictim iyiyim...estagfurullah canim olsun simdi konusuyoruz ya bosver...bu site dr.kagan kocatepenin sitesi galiba tmm ben de uye olayim...burasi cokerse acikta kalmayalim.

bencedee iyi oldr en azından altarnatif olur. ben üye oldum uzun beyaz bulut olarak değilde kızımın adıyla oldum .

cok guzel bir isim,ismiyle uzun bir omur yasasin insallah canim...
bizimki de Aysima olacak insallah....

günaydın kızlarrrrr,
bugun yıne erkenciyim,artık yatamıorum ya sırt ağrısından,bebişde kıpır kıpır hadı kalkalım anne dior,
yoksa hafta içi 6 da kalkan ben hiç bu saatte kalkarmıydım hemide hafta sonu(((

günaydın:))
ezracım gene ii uyumuşsun ben 7 de kalkıorum!!sana da oluo mu ben artık hiç sağa yada sırt üstü yatamıorum,sinirlerime baskı oluo sanki,eskiden vicdanen yatmıodum şimdi yatamıorum..

iyi paarlar günaydın bende uyamayanlardanım 7.20 de ayaktaydım ağrılarım oluyor gece dönerken inlemişim hep eşim dedi birde bebiş daha hiç kıpırdamadı merak ettim son zamanlarda daha az hareketleri sanki sizde de oluyormu çok merak ediyorum ve korkuyorum

günaydın kızlar, bende erken kalktım aslında saatlerde geri alınınca afalladım yine ilk günüm hep böyle geçiyor saate baktığımda aslında saat şu an şuydu falan diyorum istemeden :) umarım herkes iyidir, ezracım benimde gece çok sırtım ağrıyor sabah yataktan zor kalkıyorum sırt ağrısından bel tutulmasından desem yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…