2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

günaydın:))
ezracım gene ii uyumuşsun ben 7 de kalkıorum!!sana da oluo mu ben artık hiç sağa yada sırt üstü yatamıorum,sinirlerime baskı oluo sanki,eskiden vicdanen yatmıodum şimdi yatamıorum..

canım aynen 2 gündür sağıma hiç yatamıodum,önceden arada bir 5 dk ka yatıodum ,bu arada solum dınlenıodu,ama son 2 gündür sağıma döndüğüm an bebiş tekme atıo bana rahatsız oluo sanırım artık ,soluma dönuorum hemen kesıo tekmesını çok ilginç ya,hep aynı tarafa yatmaktan da ağrıo bence sırtımız,zaten sırt üstu hiç yatamıodum önceden berı,hemen nefesım kesilıodu bebekte başlıo yıne rahatsız oldum dön anne soluna demeye:CüvCüv:

günaydın cici anneler.. bende bugün erken uyananlardanım.
bende bel yada sırt agrısı falan degılde göbeğimin üstünde bi acı oluyo sizdede oluyomu acaba??

ramiteb önceki gün sağlık ocağından bi hemşireyle konuştum.bebek günde ortalama 10 kez hareket etmesi gerekiyormuş.eğer etmezse ya bize yada doktoruna git demişti bana. sen onu ihmal etme.

ya zaten bölük pörçük uyuyoruz.gece 3 defa wc ye kalkıorum,yattığım zamanlardada sağımdamıyım solumdamıyım,off sırtım ağrımış falan derken hafta içi bır bakıorum saat 6 olmuş hadı kalkıp okula gıdıorum,kafamçokkarıştı

ramitep bebeğin hareketsız olması normalmiş arada,sırt üstu yatmayı denesen bir ,hareket etmeye beşlıolar o zaman çünku,bide tatlı yada çikolata yemeyı dene

günaydın kızlar bendede bugünlerde bir bel ağrısı başladı tekrardan yaklaşık bir aydır rahattım oh geçti bel ağrısı falan derken tekrar başladı . tabi birde bu ağrılar yüzünden uyumam zor oluyor zaten insülin tedavisi görüyorum diye sabah 7 de kalkmam gerekiyor

canım şekerın yüksek mi çıktı senın insulın kullanıosun,benımde 50 likte 160 çıktı,dr umla görşüşemedım daha korktum bende:1shok:

canım gündüzleri benim de genelde hareketsiz oluo kızım bütün gece hareket halinde ama.bence bugün bekle akşama kadar hareketini hiç alamazsan git doktora.ben de korktum ilk gün ama akşam oldu kız uyandı:)

Günaydın, nasılsınız arkadaşlar.Bel ağrısı bende de iyice olmaya başladı.Sabahları birazcık daha yatayım diyorum ama belimin ağrısından sürekli sağıma soluma dönüyorum, arada sırt üstü yatıyorum ama hepsi ikişer dklık sürelerle, kıpır kıpır olunca da eşimi bari uykusuz bırakmayayım diye kalkıyorum.
Gündüzleri bebişin hareketleri bazen olmuyor, bir yere oturup sakin sakin dinlemeye başlayınca hareket etmeye başlıyor. Ya da onu rahatsız edecek şekilde çömeliyorum, 1-2 dk içinde bir tekme geliyor bir yerlerden:)))))))

Evet ya ekinsu, ekim annelerinde birisi, 29. haftada doğum yapmıştı.Daha zamanımız var falan diyoruz ama, 5-6 hafta sonrasında hergün beklemeye başlayabiliriz.

günaydın kızlar hihoyyytbende st:8 de kalktım diyorum sitede kimse yoktur diye yeni baktım hafta içi st:6.30 dakalkıyorum hafta sonuda diyorum öğlene kadar yatıcam ama nerde fisfisfiskançiçeğim canım anneler kulübü ne gir gebelik.org üyeolfisfisfis ana pano dan ocak 2009 annelerine gir herkesi görcen k.k den site çökerse falan birde bu site daha hızlı birbirimizi kaybetmeyelim :1shok:inaysa canım geçmiş olsun şeker yüklemen kaç çıkmıştı insülin oluyosun b 50 mgr yüklemede benimde 145 çıkmıştı dr.um 100 gerek görmedi ama benimde troid hormonlarım düşük çıktı bakalım endokronojiedn randevu alamıyorum valla en erken aralık diyolar kafamçokkarıştı ay kızlar bari 37 haftaya kadar çılışsamda 5 hafta doğum sonrası kızımla fazladan evde olsam ay korkuyorum bende laelaelaelaelae

denemdim kızlar dediğiniz gibi biraz rahatsız yatınca kıpırdadı sonrada uyakalmışm :)şimdide o uyuyodur herhalde birde dün de böyledydi gece daha fıkırdadı hatta canımı acıttı zilli kızım göbek deliğim orasını aman o kıpırdasında korktum valla ay 5-6 haftamı aslında doğru sayılır genelde 38 haftalarda doğumlar bekleniyor ama hayırlısı ben daha çanta hazırlamadım ay başında hazırlıcam

hayır ya demeyin ölee..ben hiç hazır diilim daha(
olsun 40 hafta öle bekleyelim,korkuorum valla..

güzelim 40 hafta da benim çevremde doğuran yok helede kızlar daha acaleci oluyolar benim zaten 37.hatanın sonunda alıcak işten sezaryene gidicem ay hem çok istiyorum hemde korkuyorum bende senin gibi :1shok::1shok:ama 2 kişi gidip 3 olarak dönücez ay ne güzel:dance::dance:

sewındım canım,arada rahatsız etcenkı kıpırdasın,
walla ben daha yatağını falan almadın eşyalarında eksıklerım war çantamında hazırlamadım ne kadar rahatım dimi sankı ben doğurmıcamhihoyyyt

ama ben 42'ye dooru doğmuşum o da beklesin azcık valla korkum tam yılbaşında doğurmak,benim doktor gezenti kastamonuda bile olmaz!!
bu arada ben bişiyler yiyip gelcem,stres karnımı acıktırdı!!

ezracım valla bende cnm odamızı aldık ama 11 kasımda gelecek bende onu bekliyorum gelsin de kıyafetlerini yıkayacağım ondan sonra herşeyi hazırlıcam eksikler hiç bitmiyo ki arkadaşım biz doğuma giserken herşey hazır olsunda lohusa pijaması aldım ama benimki yazlık kışlıklar geç çıkıyormuş inş evde üşümem hani mevlüt yaparken giymek için ikimizinde kıyafeti pembe kızımın kadife ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…