günaydın:))
ezracım gene ii uyumuşsun ben 7 de kalkıorum!!sana da oluo mu ben artık hiç sağa yada sırt üstü yatamıorum,sinirlerime baskı oluo sanki,eskiden vicdanen yatmıodum şimdi yatamıorum..
günaydın kızlar, bende erken kalktım aslında saatlerde geri alınınca afalladım yine ilk günüm hep böyle geçiyor saate baktığımda aslında saat şu an şuydu falan diyorum istemeden :) umarım herkes iyidir, ezracım benimde gece çok sırtım ağrıyor sabah yataktan zor kalkıyorum sırt ağrısından bel tutulmasından desem yeridir
günaydın kızlar bendede bugünlerde bir bel ağrısı başladı tekrardan yaklaşık bir aydır rahattım oh geçti bel ağrısı falan derken tekrar başladı . tabi birde bu ağrılar yüzünden uyumam zor oluyor zaten insülin tedavisi görüyorum diye sabah 7 de kalkmam gerekiyor
iyi paarlar günaydın bende uyamayanlardanım 7.20 de ayaktaydım ağrılarım oluyor gece dönerken inlemişim hep eşim dedi birde bebiş daha hiç kıpırdamadı merak ettim son zamanlarda daha az hareketleri sanki sizde de oluyormu çok merak ediyorum ve korkuyorum
hayır ya demeyin ölee..ben hiç hazır diilim daha(
olsun 40 hafta öle bekleyelim,korkuorum valla..
denemdim kızlar dediğiniz gibi biraz rahatsız yatınca kıpırdadı sonrada uyakalmışm :)şimdide o uyuyodur herhalde birde dün de böyledydi gece daha fıkırdadı hatta canımı acıttı zilli kızım göbek deliğim orasını aman o kıpırdasında korktum valla ay 5-6 haftamı aslında doğru sayılır genelde 38 haftalarda doğumlar bekleniyor ama hayırlısı ben daha çanta hazırlamadım ay başında hazırlıcam
güzelim 40 hafta da benim çevremde doğuran yok helede kızlar daha acaleci oluyolar benim zaten 37.hatanın sonunda alıcak işten sezaryene gidicem ay hem çok istiyorum hemde korkuyorum bende senin gibi :1shok::1shok:ama 2 kişi gidip 3 olarak dönücez ay ne güzel:dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?