ezracım valla bende cnm odamızı aldık ama 11 kasımda gelecek bende onu bekliyorum gelsin de kıyafetlerini yıkayacağım ondan sonra herşeyi hazırlıcam eksikler hiç bitmiyo ki arkadaşım biz doğuma giserken herşey hazır olsunda lohusa pijaması aldım ama benimki yazlık kışlıklar geç çıkıyormuş inş evde üşümem hani mevlüt yaparken giymek için ikimizinde kıyafeti pembe kızımın kadife ama :)
selam hanımlar herkese güzel bir pazar günü diliyorum.Ekim annelerinin doğum hikayelerini oku oku ağlamaktan helak oldum:)İnşallah bizim de hikayelerimizin okunup ağlanacağı günler yakın.ama ben kendi adıma daha çok zamanım var gibi geliyor.Zaten hiç bir hazırlık da yapmadım bu rahatlığımdan dolayı.Sadece kendime pijama aldım iki tane biri normal biri lohusa pijaması.Gecelik asla giyemem ama normal doğumdan sonra gecelik rahat diyorlar.Napsam bi tane de gecelki mi alsam acaba.
slm pempe panter,
normalde olsa sezaryende olsa ,doğumdan sonrada dikiş için yada başka şeyler için kontrol olacağından gecelık daha rahat dıolar,bence sen nolur nolmaz 1 tanede gecelik koy,
bu arada doğumunu nerde yapacaksın izmırde acaba
yok cnm hemen yapmıcam mevlütü 20 gün sonra falan düşünüyorum sen düşünüyormusun ve ne zamn yapıcaksın bende bilmiyorum ne zamn yapılsa daha iyi olur açıkçası bende 2 pijama ve bir gecelik aldm geceliği ucuz aldım bende normalde gecelik giymem çünkü normal doğum düşündüm için gecelik daha rahat oluyormuş kontrol oluyormuş falan
ezra sen nerde yapıcaksın.
ezracım aslında belki bende öyle yaparım bakalım zamn ne gösterecek dimi bi dünyaya gelsinlerde hayırlısıyla bende hastane konusunda kararsızım medicana avcılar veya avcılar hospıtılda olucak benim de doğum inş memnun kalırım
Ben henüz fiyat konuşmadım.Ama bayramdan sonra bir arkadaş normal doğum yaptı.250 normal doğum için artı 500 de epidural için vermişler.Ssk için olan fiyatlar bunlar tabi ki.
evet özel dr. kendi ücretini ayrı doğum yaptıran hastane de kendi ücretini ayrı alıyor.anlaşmalı hastanelerde doğum daha uygun fiyata geliyor.çünkü doktora ayrı ücret alınmıyor.ama doktoruna güven çok daha önemli.eğer imkanın varsa ücret ikinci planda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?