2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

selam hanımlar herkese güzel bir pazar günü diliyorum.Ekim annelerinin doğum hikayelerini oku oku ağlamaktan helak oldum:)İnşallah bizim de hikayelerimizin okunup ağlanacağı günler yakın.ama ben kendi adıma daha çok zamanım var gibi geliyor.Zaten hiç bir hazırlık da yapmadım bu rahatlığımdan dolayı.Sadece kendime pijama aldım iki tane biri normal biri lohusa pijaması.Gecelik asla giyemem ama normal doğumdan sonra gecelik rahat diyorlar.Napsam bi tane de gecelki mi alsam acaba.

canım walla benımde annem kaç ay önceden 2 lohusa geceliği ve sabahlığı almış,hepside çok şıkıdım şeyler,onları hastanede kullanıp kirletmek istemıorum ewe dönunce üstüne bir lizöz alıp kullanabılırım ,bende hastane için bi tane ucuz yollu uzun kolllu bir gecelık alıcam,
siz mewlütü hemen hastaneden çıkınca mı yapıosunuz

slm pempe panter,
normalde olsa sezaryende olsa ,doğumdan sonrada dikiş için yada başka şeyler için kontrol olacağından gecelık daha rahat dıolar,bence sen nolur nolmaz 1 tanede gecelik koy,
bu arada doğumunu nerde yapacaksın izmırde acaba

yok cnm hemen yapmıcam mevlütü 20 gün sonra falan düşünüyorum sen düşünüyormusun ve ne zamn yapıcaksın bende bilmiyorum ne zamn yapılsa daha iyi olur açıkçası bende 2 pijama ve bir gecelik aldm geceliği ucuz aldım bende normalde gecelik giymem çünkü normal doğum düşündüm için gecelik daha rahat oluyormuş kontrol oluyormuş falan

haklısın ben de uygun fiyatla bir gecelik bulup alırım artık.Doğumu bornova şifa tıp merkezinde düşünüyorum.Aslında kafam çok karışık herkes bişey söylüyo birinin iyi dediğini diğeri beğenmiyo.Ama ben şimdiye kadar memnun kaldım.Doğum da memnun kalırım inşallah.

bizde düşünüoruz canım mewlut ama hemen deil,hem kışa denk gelıo hemde bıraz kendimi toplayıp bebişe alışmam gerek die düşünüorum,geçen annemlede konuştuk,biz eskıden 6. ayında yapardık dedi,ama o kadar beklemek istemıorum sanırım 2 yada 3 ay içinde yapmış oluruz,.

ezracım aslında belki bende öyle yaparım bakalım zamn ne gösterecek dimi bi dünyaya gelsinlerde hayırlısıyla bende hastane konusunda kararsızım medicana avcılar veya avcılar hospıtılda olucak benim de doğum inş memnun kalırım

ya kızlar ben bu hastane doktor seçimine akıl erdiremiyorum.aynı doktordan kimi çok memnun kalıyo kimi de hiç memnun kalmıyo insan hangisine inanacağını şaşırıyor.bence biraz insanın kısmetine kalmış.sonuçta herkese aynı muamele yapılıyor.

bencede zaman ne gösterıcek bakalım hayırlısıyla,sen fiyat konuştunmu doğum için

Ben henüz fiyat konuşmadım.Ama bayramdan sonra bir arkadaş normal doğum yaptı.250 normal doğum için artı 500 de epidural için vermişler.Ssk için olan fiyatlar bunlar tabi ki.

Ben henüz fiyat konuşmadım.Ama bayramdan sonra bir arkadaş normal doğum yaptı.250 normal doğum için artı 500 de epidural için vermişler.Ssk için olan fiyatlar bunlar tabi ki.

ya ben fiyat olayını anlamıorum zaten,bende konuşmadım dr la ama ,başka bir hastasından duydum, 1750 ytl sadece dr verılıomuş artı bıde hastaneye ödenen:uhm:

evet özel dr. kendi ücretini ayrı doğum yaptıran hastane de kendi ücretini ayrı alıyor.anlaşmalı hastanelerde doğum daha uygun fiyata geliyor.çünkü doktora ayrı ücret alınmıyor.ama doktoruna güven çok daha önemli.eğer imkanın varsa ücret ikinci planda.

ewet güven çok önemlı,işte bu yuzden bende dr um nereye gıderse onu takıp edıcem

merhaba kızlar herkese ii pazarlar

bakıyorum herkes erken kalkmış bugün ben gece uyuyamadığımdan sabah uyuyabiliyorum ancak...haliylede geç kalkıyorum..umarım herkes iiidr

bende de var göbek deliğimde ağrı acayip ağrıyo bazen kıpırdayamıyorum bile 5 dk ağrıyo sonra geçioo
ama felaket bi ağrı yaa..

bende ucuz yollu uzun kollu gecelik aldım hastane için güzel olmasına gerek yok kızlar sonuçta kan olucak batıcak yani..güzellerini evinize gelince giyersiniz artık..mevlüt konusunda bende kararsızım aslında 40'ı çıktıktan sonra istiyorum çünkü bebişin bağışıklığı 40 günden sonra oluşuyomuş topluma karşı..kışta olduğu için ve etrafta düşüncesiz insanlar çok var yani demek istediğim hasta gripli insanlar gelecek bebeği görücem die al sonra başına derdi valla kararsızım herkes burda 20 günlükken falan yapıyo bakalım artık nasip

Aslında bizde erken kalkanlardanız, sabahları yataktan çok acımış kalkıp, hemen kahvaltıya sarılıyoruz.
Gecelik pijama konusunu açmanız iyi olmuş,Daha bir şey almadım, ne alsam diye düşünüyordum.kafamçokkarıştı
Barclı kızkardeşimde oğlu 40 günlükkken yapmıştı mevlütü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…