2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

elagülcecim ben normal doğum istiorum ama bilemiorum sanki bi his sezeryan olcak dio??
aman erken yapmayın mevlütü ben burda bi sayfada okumuştum 20 günlükken falan mevlüt yapılıo bebiş mikrop kapıo,o mikrop beyne ulaşıo ve sakatlık..Allah benzetmesin,aileye de sabır versin ama kimse umrumda diil,belki bi hoca getirip,duasını okutçam ben,zaten kimsemiz yok burda..

İnanna senin okuduğun konuyu bende okumuştum.Bende şimdi onu söyleyecektim, bebek en az 40 günlükken yapın mevlüdünü. Kimseye yapma elleme diyemiyorsun, her gelen öpmeye çalışıyor bebeği. Zaten öyle olmasa bile bebeğin bağışıklığı daha tam gelişmediği için havadan bile mikropları kapıyor. Allah korusun, biz aylarca taşıyoruz, bişey olmasın diye uğraşırken yine kendi ellerimizle hast ayapmayalım bebeklerimizi.

o yazı çok etkilemişti beni..çok üzülmüştüm..sonuçta kötü olaylar benim başıma gelmez dememek lazım die düşünüorum ,kim isterki ??ben tedbirimi alacağım arkadaşlar..

haklısınız kızlar eskiler boşuna 40 çıkarma 40 uçurma dememişler bir bildikleri varmış , şimdi yeni moda yarı 40 diyorlar ya 20 günde dışarıda bebekler her yeri dolaşıyorlar büyük marketlerde alışveriş merkezlerinde, ben büyük konuşmak istemiyorum ama eskilerde olduğu gibi 40 günü evde geçirmek istiyorum

ayy maşşallah ne yağmurrrr pazara gittim geldim oldum sucuk ama kızıma kapı süsü aldım çok cici hemde uygun fiyatlı 25 ti 20 ye aldım birde bebek şekeri için keseler buldum içine badem şekeri koyucam onlarıda 25 tane 10 ytl ye aldım pembe pembe bende yazılarınızı okuduktan sonra 40 çıkınca yapmaya karar verdim mevlütü benimde kimsem yok zaten burda okunsun diye yapıcam komşular falan olucak yani

üşümedimde çok ıslandım saol cnm inş kullancamız günler yakın aldıklarımız cicileri :)

ay yarında sağnak yağmur devam edecekmiş ezra yarın nasıl işegidicez fisfisfissaatler geri alındı karanlıkta-tatlicadiarzu- tv de toplu taşıma kullanın diyo işe gidenler dikkat etsin

beylikdüzündeki beylik pazarı cnm iyiz sen nasılsın pek enerjik geliyoo bu tarafa ama :)

kıslar ya eşimin 3 kasım doğum günü ve ben ne alıcamı ne yapıcamı bilmiyorum sizce değişik ne yapabilirim bana akıl verin nerden ne alsam acaba bu arada not evlilik yıldönümümüzde kociş bana bişi yapmadı ama neyse ben yapmak istiyorum

slm kızlaaarrr....ev tadilatım dün bitti bugunde temizlik filan oooh be dünya varmıs yerleştim sonunda iki temizlikçi annem kardeşim anca adam ettiler evi...10 gündür de kayınvaldemde kalıyodum kısmetse bu gece evimizde yatıcaz...umarım herkes iyidir gerci çok yazmıssınız okurum artık işim ne ki:)ne yagdı kızlar bugun bebişlerimiz bereket getirdi yoksa bu ülkenin iki üç yıldır su yagmur gördüğümü vardı ...dimi ama:))))

ramitep nasıl gittin pazara bu yagmurda.... benim teyzem gider o pazara evine harika süs esyaları örtüler filan almıs yakın olsa bende giderim ama uzak...

inşallah iyi haberlerle gelirsin yatıcaksın artık bebiş iyi olsun da

Ayy bugün kocişe biraz kapris yaptım.10 gündür yatıorum insan biraz karısını hava aldırmaya çıkarmazmı dedim.Bu da baya i ciddiye aldı zorla beni kahvaltıya götürdü. Fazla deil 2 saat kadar çıktık.Eve geldim sürpriz yine biraz nişan gelmiş öğlenden beri yapıştım yataa kıpırdamıorum kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…