2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

fotoğraf makinemin şarjı dolsun bende aldıklarımın resmini koymak istiyorum.nasıl ekleneceğini bilmiyorum ama bana yardımcı olurmusunuz.

arkadaşlar sizie 2 sorum var yardımcı olup fikirlerinizi yazarsanız sevinirim ben bebişin odasına perde diktiricem fakat karar veremedim yanlarına fon yaptırsam mı birde perdeyi uzunmu kısa mı yaptırsam odamız küçük enden 2.40 birde dönence aldınızmı siz kararsız kaldım da aldıysanız hangi modeli

fotoğraf makinemin şarjı dolsun bende aldıklarımın resmini koymak istiyorum.nasıl ekleneceğini bilmiyorum ama bana yardımcı olurmusunuz.

İkiside çok güzel balım.Güle güle kullanın inşallah.
Resimleri eklemek içinde www.resimekle.gen.tr yaz, çıkan sayfada gözat a tıklayarak, bilgisayarında neredeyse buluyorsun. Resmin boyutu büyük olmasın yalnız, max. 2000 kb olması lazım resmin.
Daha sonra kullanım şartlarını kabul ediyorum kutucuğunu işaretle,resim ekleye tıkla.

Çıkan sayfada, forumda kullanmak için olan kutuda yazanı seçip kopyala,yazı yazdığımız bu yere yapıştır.
Bu kadar, inşallah yardımcı olabilmişimdir.

ekinsu ben üç numaralı park yatagı begendim kırmız olanı...
waterfull nbr... walla misler gibi evimde oturuyorum da cok yoruldum...bende galiba senin aldıgın oto koltugundan alıcam...

ekinsucum biz Nilsu'yla hepsini ve özelliklerini inceledik kraftları beğendik canım.gerçi ben nilsuda istikbalin mobilyadan olan karyolasını kullandım.park yatak tecrübem olmasada kullanışlı görünüyor.oğlumada ablasının karyolasını kullanacağız yepyeni duruyor çünkü

http://www.cilek.com.tr/turkce/seri_detay.aspx?seriID=44
kızlar bu nasıl sizce ben tam ne zaman kararlastırıp çilekte begendigim bir tane vardı onu alcaktım üretimden kalkmıs bir bu var adı da sevimli ama bana cok sevimli gelmedi 700 ytl yatagı uyku seti filan dahil boyası da anti alerjik bu olmazsa haftasonu masko ua gidicez ordan bakcaz...
http://www.logobebe.com/images/mobily/mo_03.jpgben burdaki beşigide cok begendim ama fiyatı yatagı uyku seti dahil bir milyar cok pahalı geldi bana...

ramitep canım odan küçükse kısa perde yaptır derim ,böylece camın altına etajer yada komodin benzeri şeyler koyarak değerlendirebilirsin.dönence bende almadım henüz karasızım bu konuda kısa süreli kullanılıyor çünki ama şayet fikir değiştirip alırsam chico nun arılı bir dönencesi var bayılıyorum ona onu alırım.

montesori çileğin bütün ürünlerini çok beğenirim ben,seçtiğin yatak hem çok güzel hem fiyatı uygun.diğer siteye giremedim ben o yüzden karşılaştırma yapamıyorum.güzel günlerde kulansın inşallah bebişin.

canım çileğin odasına bayıldım ya mükemmel çok cici.diğerini açamadım sitede sorun var sanırım neyse zaten pahalı demişsin-tatlicadiarzu-

teşekkürler nazlıcan.bende kararsızdım.uyku setini çok beğendim ama hastahane çıkışında kararsızım.mavisi nasıl gelir acaba diye.

teşekkürler nazlıcan.bende kararsızdım.uyku setini çok beğendim ama hastahane çıkışında kararsızım.mavisi nasıl gelir acaba diye.

bencede uyku setini hiç düşünme şahane çünkü.hastane çıkışının da mavisi güzel olur bence zaten renk tonları tahmin edilebilir oluyor bu yaş grubunda gamyoncuiremsu

waterfull sen çocuk odasını boyıyacaktın ne yaptın,boyadınızmı?ben bu hafta başlıyorum ,yarın boyaları alıcaz kısmetse.

kızlar geçen hafta kızımda kullandığım ve sakladığım 1-2 parça eşya mı çıkardım gün yüzüne 1-2 parça dedim ama ama yıkayınca bir kazan oldular, bazılarında sarı lekeler olmuş ne yaptıysam çıkaramadım hele bi tanesi var beyaz bir tulum çok severek almıştım ne yaptıysam çıkaramadım,önerisi olan varsa sevinirim.

beyazsa domestos olabilir bende kızımdan kalanları yıkadım koslayla deterjan(omo) yıkadım aynı lekelerden vardı hemen hemen hepsi çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…