2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

beyazsa domestos olabilir bende kızımdan kalanları yıkadım koslayla deterjan(omo) yıkadım aynı lekelerden vardı hemen hemen hepsi çıkmış.

bende omo baby aldım eşyaları için onu kullanıyorum ama çıkmadı .koslaya bastırıp beklettinmi nazlıcan .ben koslanın hem tozunu aldım hem sıvısını sen hangisini kullandın.

talya anway in bir leke spreyi var harika bir ürün leke üzerine sıkıyosun hemen makineye atıyosun eser kalmıyo lekeden...burdan tüm arkadaslarada tavsiye ederim gaz ilacı olan devit lekesini hiçbirsey cıkarmıyo görümcem 5 tane tulum vermişti lekelerini spreyle denedim çıktı...surup lekelerini filanda cıkarıyo bizim ileride cok işimize yarıcak bu sprey...

talyacım sıvıydı benimki bir çay bardağını yarım makine çamaşıra döktüm montesorinin dediği de çok güzel bak.ben amway ürünlerini kullanıyorum çok sağlıklı aynı zamanda.bebekler doğunca ev temizliğinde loc u özellikle tavsiye ederim çok doğal çünkü

kızlar ben uyumaya gidiyorum malum sabah işe gideceğim hepinize tatlı rüyalar ve sağlıklı uykular dilerim.pusete bakarsanız yorumlarınızı sabaha okurum.iyigeceler

nazlıcan loc u bende yer temizliğinde kullanıyorum cok da memnunum sen baska ne için kullanıyosun loc u ...birde cicege koymustum sulandırıp kendine geldi çiçegim...

sağolun kızlar bende de loc var ama hiç aklıma gelmedi kullanmak, gerçi dibinde azcık bişi kalmıştır yetmez oda. bu anway sprey fiyatı nedir kızlar ona göre niyetleneyim. bu hafta sonu market alışverişine gittik deterjan konusunda o kadar abrtmışımki kasada çıkan rakamı görünce gözlerim döndü yerinde:1shok:, tabii benimki haklı olarak 1-2 ay kadar sana market felan yok.ihtiyacın olursa git bakkaldan al dedi:mymeka: yani pahalıysa hiç almıyım elimdekilerle idare ediyim kızlar.

nazlıcan loc u bende yer temizliğinde kullanıyorum cok da memnunum sen baska ne için kullanıyosun loc u ...birde cicege koymustum sulandırıp kendine geldi çiçegim...

montesori ben loc u leke çıkarıcı olarak kullanıyorum,suyunu bende 1-2 kere çiçeğime döktüm ama sonra ya bişi olursa diye vazgeçtim zaten topu topu 3 saksı çiçeğim var.

kızlar ben uyumaya gidiyorum malum sabah işe gideceğim hepinize tatlı rüyalar ve sağlıklı uykular dilerim.pusete bakarsanız yorumlarınızı sabaha okurum.iyigeceler

iyi geceler canım bende kalkıcam birazdam uzun süre oturunca sıkıntı yapıyor artık.pusetine baktım çok güzel ve rahat görünüyor canım taşıma açısından,sende beğendiysen al derim.

iyi geceler kızlar,rüyalarınız sevdiklerinizle renklensin.

canım yeni gördüm yazayım sana :ben 9 yıldır kullanıyorum loc'u.kullanmadığım yer yok.yer silmeye,çamaşırların lekesine direkt yada makineye koyarak(1-2 pompa),tülleri yıkarken yine makineye,gümüş takı hastasıyım beyazlatmaya kullanıyorum(bir kaseye ılık su koyup üzerine 1-2 pompa loc koyup 5-6 saat bekletip ovalıyosun pırıl pırıl oluyor.)loc'u toz almaya da kullanıyorum(boş ve temiz bir sprey şişesine su doldurup 2-3 pompa loc koyuyorum hem ahşağ hemde camları pırıl pırıl yapıyor.daha aklıma gelmeyenlerde var canım ben hatırlayınca yazarım.

bu loc neymiş böyle her derde deva valla nazlıcancım, burda hava çok güzel aydınlık pırıl prıl belki ondan kalktım hemen

herkese günaydın kızlar bugün bende erkenciyim yatmadım kociş gittikten sonra ama uykum geldi

talya hoşgeldin bebişin ve senin ii olmanıza sevindim

waterfull sende hoşgeldin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…