2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

bu loc neymiş böyle her derde deva valla nazlıcancım, burda hava çok güzel aydınlık pırıl prıl belki ondan kalktım hemen

evet canım loc benim evde en çok kullandığım temizlik ürünü.bence bebek olunca tercih et sende.temizlik ürünlerinin kokusu ve kalıntılar çocuklarda astımı tetikliyor loc işini bitirince kirli suları çiçeklere dökecek kadar doğal hindistan cevizi yağından mı ne yapılıyor ama öle kokmuyor

evet nazlıcan akşam giderim artık bişey yok nasılsa ilaçlık falan zaten oyuk diş yani doğuma kadar boş kalsada olur ama gerek yok dilim gidiyo hep rahatsız ediyo en iyisi doldurtim

günaydın kızlar ...nazo acıyo mu dolgu düşen yerin bende dolgu yaptırmayı düşünüyorum doktoruma sorcam bakalım ne dicek...gece yine midem volkan gibi kaynıyodu doktorumu arıcam birazdan ne yesem asit oluyo dicem bu rennie de kesmiyo beni...annem aradı kardeslerim bugunde yarında izinliymiş gel bişiyler yaparız dedi ayyyy insan işe gitmeyincede üsengec bişiy oluyo insan evde kala kala gelicem dedim de nasıl gidicem.... hava da güneşli gerci ...barcli nbr canım...ekinsu mutlaka kullan loc dan cok memnun kalcaksın benim yerlerim lamine degil vernikli tahta loc kullandıgımdan beri nasıl parladılar anlatamam ... arkadasım ocaga tezgah temizliğine tuvalet banyo temizliğine de kullanıyo...

günaydın nazlıcan

nazobülo çok geçmiş olsun valla herkeste ayrı dert var yahu allah dermansız dert vermesin kimseye

iiiim montesori sen nasılsın bakim tosuncuğun nasıl???

geçmiş olsun cnm sana da inş drun etkili bi ilaç söler de geçer en kısa zamanda kaynaman

şu loctan bende alim bari tabi bulabilirsem ben alınca kafayı yerim artık orayı sil burayı sil ,:)))

yok montesori acımıyo orda herhangi bi çürük falan olmadığı için sadece oyulmuş diş olduğundan acımıyo yapılırkenden acımza sadece boşluğu doldurcak ama sen çürük olan bi dişi dolgu yaptırcaksaın önce çürüğü temizleyeceği için biraz acıyabilir mide yanmasına gelince bende deli gibydi halada var artık sırtlarıma vuruyo hatta midemde deil iki göğüs aram ağzımı açsam alev çıkıcak sanki bende gaviskon kullanıyodum renne hiç kesmiyodu ama artık gaviskonda işe yaramadı famodin hap verdi doktorum şimdi duruma göre eğer yediğim yapıcaksa biliyorum yada az birazsa hemen gaviskon içiyorum ama baktım azıcak gibi kötü o zamanda famodini içiyorum

saol barçlı amin amin benimki geçici bişey yaaa çok komik
akşam eve dönerken kuruyemişçinin önünden geçiyodum baktım mısır var bende patlamış haşlanmış yani mısırın her çeşidini çok severim ay dedim alimde akşam patlatırız kocişimle yeni evimizde ayaklarımızı uzatır tv izleriz dedim sonra düşündüm evde varmıydı neyse dedim bakim evde varsa yazık yoksada kayınvaldem den isterim dedim sonra eve gittim kayınvaldeme çaya indik ben unuttum bu arada mısırı tam yukarı çıkıyodum eltim patlamış bana yolluyodu kokmuştur die dedim kalbimi okudun eve çıktım hapur hupur yerken :))))))))) gitti dolgu

Günaydın hanımlar,herkes iyi gibi okuduğum kadarıyla..

Talya hoşgeldin canım özlettin kendini,dün aklıma geldin nerlerde acaba dedim..

ekinsucum yataklar güzel ben en sondaki kraftı almıştım..pierre cardin ile sıkı fiyat farkı var aralarında.
ama kullanımına göre hangisi sana hitap ediyorsa onu al.

blooms gözünaydın inşallah sonuna kadar sağlıkla götürürsün hamişliği..

amway ürünlerini bende kullanıyorum hatta üyeliğim var amwaye..ama çiçeklere konduğunu sizden duydum ilk defa..bende deneyim bakayım çiçeklerime :)

barcli teyzesi tosuncugum iyi napsın işte keyfi yerinde aksamları öyle bir tekmeler atıyor ki önceden bir taraftandı şimdi aynı anda iki yerden bile attıgı oluyo sanırım ellerini kullanıyo dün gece de cok hareketliydi bu gece dogurmazsam iyidir diye yattım ama dogmadı:))) benim sadece karnım cıktı ve derim inceldi sanki bebekler kilo aldıkca bu incelme daha da artıcak bakalım napcaz...

Nazo alemsin ya mısır sevdasına dolgundan oldun desene, dediğin gibi senin içini dolduracak sadece hemen yaptır açık kalırsa çabuk çürür
benimde aklım çıkıyor dişlerime bir şey olacak diye eskiyen bir iki kaplamam var çünkü gözüm gibi bakıyorum valla şurda 2 ay kaldı ha gayret diyorum

Montesoricim sen doktoruna sor bence ilk önce senin işlemi çok olabilir dişinin, ikinizede geçmiş olsun

kızlar ben Amway in bulaşık makinesi detrjanınıda kullanıyorum süper ekonomik birşey ve çok güzel temizliyor.bir kutusu1,4 kg ama bana 9-10 ay falan gidiyor (günaşırı makineyi çalıştıryorum) 25 -26 lira falan galiba konsantre olduğu için bir makineye 1 şurup kaşığı koyuyorum.tavsiye ederim

saol ekincim sorma yaaa :))) mısır sevdasına dolgudan olduk ya zaten bayağğ eski bi dolguydu heralde vadesi dolmuştu dediğim akşama giderim doktoruma dolturum

kızlar bende baktım çok güzelmişte oto koltuğu için çok erken deilmi ama gerçi ana kucağıda dio ama yatar pozisyon falan oluyomuki hiç göstermemiş malum kaç ay oturtamıyosun çocuğu

nazocum uygun fiyata bulunca alayım oturmaya başlayınca kullanırım diye düşündüm.elbette yenidoğan için erken 5-6 aydan önce bebekleri oturtmamamk gerek

evet nazlıcan yaaa dedim ya zaten eski dolguydu heralde vadesi dolmuş patlamış mısır yerken sert yeri oluyo tam katır kutur yiyodum çooot die bi ses :)))
anladım nazlıcan doğru uygunken alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…