2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

İkiside güzelmiş nazlıcan dediğin gibi araba hafif, zaten kullananlar hafif olanları alın yoksa eziyet oluyor diyorlar

aradım doktorumu rennie duo al rennie etkili degil sana anlık gecirir rahatsızlıgını dedi linay sen kullanıyodun dimi günde, 4 ölçek içmende sakınca yok dedi...

ay valla çok yorgunum hastaneye gittim şeker yüklemesi için başım ağrıyor. patronla konuşayımd aöğlene kadar ya inş izin verirde çıkarım

aradım doktorumu rennie duo al rennie etkili degil sana anlık gecirir rahatsızlıgını dedi linay sen kullanıyodun dimi günde, 4 ölçek içmende sakınca yok dedi...

evet canım ben kullanıyorum duo olan zaten hamilelikte kullanılanmış..ben faydasını gördüm,işyerimdede birtane var gün içersinde yanmaya başladımmı içiyorum hemen..

benim bugün tam gün malesef neyseki yarın tatil oda açık olsak ceza yiyeceği için yoksaaa hiç bi resmi tatilde biz ttail deiliz

nazocum ben yarında çalışıyorum..
9 senedir burda çalışıyorum hiçbir resmi tatilde izin yapmadık..iğrenç bir durum çok sinirleniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…