2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

herkeze merhaba nasılsınız hanımlar bir kaç defadır sabahları veya gece soğuk soğuk terleyerek ve karın ağrısıyla uyanıyorum bugünde sol tarafım böbreğimin orası ağrıyor üşüttüyormuyum nedir anlamadım

merhaba arkadaşalar.nasılsınız.

nazo geçmiş olsun.dişin şimdi nasıl sızlıyordur.biran önce dolgunu yaptır bence.

smrisk sanada geçmiş olsun.

nazlıcan o puşet çok güzel.bende öyle birşey almayı düşünüyorum ama yaza doğru.sen benden önce alırsan bilgi ver.kullanışlımı nasıl ona göre karar vereyim bende.

srmsk gecmıs olsun arkadasım ramıtep sana da arkadasım

bende gece uyuyamadım ama benım sebebım baya bı komık oldu :))) cunku esım ılk kez horladı :))))))))))
allahım nasıl dehsete kapıldım anlatamam noluyor dıye fırladım yataktan su içtim az gezındım sonra yataga tekrar gırdım tabı bızımkısı son surat devam edıyor :))))))) yastıgımı alıp salona geldım yattım aynı zamanda aklımdan bebek dogduktan sonra bı yanımda oglum aglar bı yanımda esım horlarsa kafayı yerım dıye gectı baya bı guldukten sonra uyumusum

teşekkeürler özlemcim
saol balım
ama bi sıkıntı yok kızlar çürük olmadığı ve sinir kalmadığı için orda herhangi bi sızı yok sadece içi boş bi diş var :))))
ayyy gece benimd euykum kaçtı dön dur kalktım dolandım en son yatağın içinde oturdum sonra uyumuşum

ya kızlar hastanedıkı formalıteler hakkında fıkrı olan varmı kımı hastane kan grubu kartı vs ıstıyormus kımıde ılk once kan grubuna bakılıyor zaten dıyor hıc bu konu hakkında bılgısı olan varmı

ben kan grubunu soyleyınce iş bitiyor bılıyorum nıye bıda kan grubuna bakılıyor yada ne bıleyım kart falan istesınler kı

özlem devlet cok titiz bu konuda 3 sene önce ehliyetimi alırken kan grubumu sordular söyledim kart olmadan kabul etmiyoruz dediler o kadar cok ugrastırdılar ki en sonunda kart aldım hiçde yanımdan ayırmam ...adama diyorum ki aklım var tutamıcakmıyım kafamda yok efendim kartsiz olmazmıs filan falan o yüzden yanında bulunsun mutlaka...

kizlar size bi konuda danismak istiyorum bi kac yerde okudum bebek doguduktan sonra sünnet yapiliyormus daha iyimis deniyor diger yaslara göre yarada cabuk iyilesiyormus sizce hangisi daha iyi büyüyüncemi yoksa bebekkenmi???

merhaba hanımlar vede melekleri....bugün yarım gün çalışmak ne iyi geldi gerçi sabah st:6.30 kalkmak kötü ama hava öyle güzeldiki yarında tatil yaşasın:)) nazocum geçmişolsun bende mısır patlatıp yiyorum valla hafta sonu sinemaya gittik ben m boyu kendim yedim sadece ve bende 8 dolgu var ay iyi düşmemeişler

slm kizlar doktortan geldik oglusum 1300gr olmus cok tatliydi özlemisim onu arkadaslar sizce kilosu nasil bana az geldi doktorumda minyon tipli bi cocuk olcak dedi.babsi uzun ama demmeki oglum bana cekti sanirim.sizinkiler bu haftada kac kiloydu arkadaslarya kafama takildi

gülsücüm benimki en son 26da gittim 1 kiloydu bu h.sn kontrol var bakalım kaç olmuş bence iyi seninkinin kilosu
saol elagülce :))) benimkiler çok eski dolgularım sanırım artık değişim zamanı gelmişti mısır tetikledi :)))

Gülsu bebeişiniz ultrasonda kaç cm diye bir topik var orada bebişlerin kiloları falan yazıyor bakabilirsin ama bence çok ufak değil bebişin

Cidy aynı şeyi ben soracaktım sen önce davrandın yenidoğan sünnetinin çok faydalı olduğunu ilk 15 gün içinde yapılması gerektiğini söylüyorlar , bende doktora sorucam niyetliyiz biz de yaptırmaya, görümcemin oğlu 10 gün sonra yaşına girecek dr yaptırın demiş çünkü çocukta idrar yolu iltihaplanması var doğduğundan beri kaçıncı kez tekrarlıyor yaşına girmeden yaptıracaklar şimdi

slm kızlar, eve cam takılıyo sabahtan beri heryer yıkıldı kafam şişti çok pis bi işmiş
ekinsucum ben de oğlum olsaydı doğar doğmaz yaptırırım diodum ama dedem dedi ki yahudilerin doğumdan sonraki 7. gün sünnet adeti varmış o yüzden en azından 1yaşına doğru yaptırmak daha mantklı gibi.hem çocuğun bağışıklığı artar.

hselam kızlar
canım çok sıkkın bugün doktordaydım diyetisyen şeker sonuçlarıma bakıp düşmediğini görünce beni dahiiye doktoruna yönlendirdi .dahiliye duktoru rejime bir hafta daha devam etmemi ondansonra insüline başlayacağımızı söyledi doğuma kadar her hafta dahiliye doktoruna ve doğum doktoruna görüneceğim işin kötüsü bebek doğum pozisyonunda ve kasıklarda duruyor doktorum yatacaksın dedi
sevindiğim tek şey bebeğim iyiymiş 39 cm ve 1064 gr olmuş doktorumuz uzun boylu olacağını tekrarladı 0 3 aylık aldıklarını değiştir dedi . işallah sizide sıkmadım malum biraz uzun oldu
dinlediğiniz için şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…