2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

montesori çok güzelmiş canım yazı akşam akşam duygulandırdın bizi..

kızlar şu an yaşadıklarınız hiçbirşey, hele bir dünyaya gelsin kokusunu çekin içinize,o sevgisi içinize bir işlesin siz ozaman görün anneliği..
ben anladım ki hayatta, yaşadığım sürede hiçbir sevginin onun sevgisinin yerini tutamadığı,onun sevgisinin üstüne bir sevgi daha olmadığı..en kıymetlileriniz anneniz babanız kardeşleriniz onların bile kat kat üstüne çıkıyor evlat sevgisi..
allahım hiç kimseye acısını göstermesin..

Montesori çok teşekkürler güzelim, çok harika bir yazıydı.Onların sevgisini linayın dediği gibi başka hiç birşeyle karşılaştıramıyorsun, anne baba kardeş eş sevgileri evlat sevgisinin yanında hiç kalıyor.

Güzel hamişler merhaba
Kızlar belim çok ağrıor bu normalmi sizdede oluyormu ağrıdan yatamıorum.
Daha önce hiç olmamıştı :1no2:

Blooms yine dinlemedin doktorunu da gezdin mi yoksa, ondan ağrıyordur belin, madem daha önceki ağrılarına benzemiyor doktoruna bi sorsaydın ihmal etme

Blooms yine dinlemedin doktorunu da gezdin mi yoksa, ondan ağrıyordur belin, madem daha önceki ağrılarına benzemiyor doktoruna bi sorsaydın ihmal etme

Canım yaa sabahtan beri ağrıor hani gelip gitse korkarım ama sürekli ağrıor bende yatıorum. Belkide yatmaktan oluodur.
Bel ağrısı çeken arkaşlar varsa ne olur söyleyinde bende rahat bi nefes alayım.
Bide dün bebeğim karnımın içinde sol tarafa toplandı.Daha önce böle bişey hiç yapmamıştı.Yani bütün vücüdunu sola kaydırdı.Sağım bonboş kaldı.
Seninki hiç böyle bişey yaptımı?
Ne oluo bana yaa senağlama

canım kafanı takmamaya çalış ama ara bi doktorunu çünkü geçmeyen bel ağrısı erken doğum habercisi,öyle bişi varsa tedbirini almak lazım die biliorum ben tabi hep aynı yatmaktan da olabilir..

benimki uzun süredir hep sola toplanıyor sonra düzeliyor onunla ilgisi yoktur sanırım , ama uzun süre yatınca benimde belim değil de sırtım çok batıyor ama tabi uzun süre dediğim en çok 1 saat falandır

bu arada bi orası bi burası feleğim şaştı.şimdi kim sormuştu hatırlayamadım ama battaniye taç tan adı sweet bear ama çok çeşidi var.hem taç ta ay sonuna kadar 2.ürün %50 indirimliymiş,değerlendirin bence ben almıştım nevresim ,uyku seti falan alamadım ama..

benimki uzun süredir hep sola toplanıyor sonra düzeliyor onunla ilgisi yoktur sanırım , ama uzun süre yatınca benimde belim değil de sırtım çok batıyor ama tabi uzun süre dediğim en çok 1 saat falandır

Canım çok enteresan ama resmen sağ tarafım boşaldı bütün gücüyle sola baskı yaptı ve acayip canım yandı nette baya arştırdım ama ilgili bi yazı bulamadım.Kontrole gittiim de dr sorucam sendede aynı bu şekildemi oluo?

evet top gibi oluyor orada sertleşiyor böyle sanki içeriden dışarıya doğru geriniyor gibi dışarıdan bakınca bile anlaşılıyor sol tarafım yukarıda sağ tarafım aşağıda kalmış tepe gibi, ama bence sen doktorunu ara bel ağrını sor , senin şu an hassas dönemin çünkü

canım kafanı takmamaya çalış ama ara bi doktorunu çünkü geçmeyen bel ağrısı erken doğum habercisi,öyle bişi varsa tedbirini almak lazım die biliorum ben tabi hep aynı yatmaktan da olabilir..

İnanna sen beni öldürecekmisin yaa şimdi gördüm yazını. Eminmisin şimdi çekinirim doktoru da aramaya bende belirli aralıklarla gelip giden bel ağrısından korkuodum bak fena oldum.

Neyse Valla ne yalan söylim rahatladım.Bende kendi kendime acaba bebek içer de sıkıntıdamı die üzülüodum.Ben hemen dr arıorum.

İnanna sen beni öldürecekmisin yaa şimdi gördüm yazını. Eminmisin şimdi çekinirim doktoru da aramaya bende belirli aralıklarla gelip giden bel ağrısından korkuodum bak fena oldum.

yook yook anam fena olma ben biraz herşeyi tersten görürüm aman ha..sadece tedbirde fayda vardır die yazdım bana da bi tanıdık söylemişti onun 30'lü bi haftasında doktor şikayetin var mı deyince belim ağrıo demiş NST'YE bağlanınca sancı çıkmış..sonuçta bence ara milyonda birde olsa ihtimal,hem naz yapmadan geçio gebelik:))

ayrıca beni kızım da hep solda tplanıp yamultuo beni..
bak dert etme olur mu ben gerildim şimdi düşüncesiz mi davrandım acaba die??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…